- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дълга кожичка
В ненадървено състояние кожичката ми стърчи с 2см след края на главичката и седи някак си много нагърчена, а и твърда на пипане. Като малък не можех да си го обелвам. Наще искаха да ме водят да ме цепнат, но успях и с "тренировки"() да си "разширя" кожичката и да мога да я обелвам без проблем(е не е като от най-малкото да се смъкне
Има ли нещо общо, въобще нормално ли е и ако не трябва ли да се вземат мерки и дали ще е проблем при полов акт?
И още един въпрос - ако тестисите ми продължат да се окосмяват със същия дух дали ще бъде добре да си отрежа космите?
Съмнявам се кожичката да ти е проблем. Но виж без тестиси едва ли изобщо би имало значение...
Леле много се смях![]()
Просто начина по който си го написал,хахахха![]()
Първоначално написано от Bellatrix
taka si e
![]()
dai da vidime bre na dumi da ama tekst ima kartina nema![]()
И какво сега? Момчето има проблем, пита, а тука се изписаха куп излишни отговори.
Пич, упражнения, това е! Другия вариант няма да ти хареса!
http://www.maxtv.bg/bg/watch:4568?PH...248e45e293250d
А тези деца всъщност какъв проблем имат? Както казах аз проблеми с обелването нямам. Притесняват ме само останалите 2см от кожичката, които буквално висят нагърчени като хобот![]()
явно си на 10 - 11 тия деца "проблема" им е религията :Д просто като са малки ги обрязват за по добра хигиена и да нямат такъв проблем като твояПървоначално написано от kaibakor
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Много добре знам, че мюсулманите ги обрязват заради религията им, но този спомена нещо от рода - "Кожичката е залепнала...". В тоя раздел няма и един свестен ебаси. Кажете го направо - има ли проблем или няма. И ако има какво трябва да направя(без да се режа)?
Абе няма да се режеш бе, младеж! Какво да правиш, та какво да правиш! Нищо ти няма ... като еректираш да не би пак да имаш 2 см кожа?
Аз па не мога да го обелвам![]()
Нещо държи държи кожата и не дава да се смъква надолу деба![]()
@zai4eto_s_kariranite_ushi - Не знам как, но с това ти мнение някак си доста ме успокои
@fewtcher - Както казах в първия си пост - преди време и аз бях така. Баща ми ме накара да тренирам, че иначе щял да ме води да ме цепват и фактически тогава се зарибихМастурбирай няколко седмици по 4 пъти на ден и ще се оправиш(ама не да го галиш, а до дупка)
![]()
Впрочем да, метода Джелк - аз тука днеска давах линкове ... ма ще вземеш да станеш много курест и си е ебало дедовия ... после няма да можеш да се отървеш от курви ...
Да бе, 4 пъти на ден, на мен ми се зарежда за 11 часа и 27 минути за да ми е кефПървоначално написано от kaibakor
![]()
Мале тоя клип от отечествен фронт е брутален...![]()