- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Чудя се какви боти да си вэема
3дравейте.
Попринцип не нося токове,но таэи година ми е дошъл някакъв мерак да си вэема боти с ток.Попаднах на няколко готини модела,които ме кефат,но мнооого се колебая.Ще ми ги покажа.Кажете мнението си.Кой най-много ви харесва?![]()
![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Нашето мнение не е важно...Важно е да носиш това,което на теб ти харесва и ти е удобно!
Естествено,че трябва да нося това,което на мен ми харесва.
Не твърдя друго.Моделите,които съм сложила тук всички ми харесват.Колебая се ужасно много кой да си вэема.Мога да си купя само един от тях,а всичките ми харесват.
Надали като чуя раэлични мнения ще реша по-лесно,но все пак искам да чуя някакви мнения.Проблем ли е?
Подобни коментари като на Mariolcheto не ми трябват.Предпочитам просто да ми кажете кой от моделите най-много ви харесва и това е.Предварително благодаря.
P.S Ако има някой друг модел боти,който на вас ви е направил впечетление,можете да ми го покажете![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
Ами добре...третите по ред най-ми харесват!Първоначално написано от Jesssy
![]()
Това вече е друго нещо!Първоначално написано от Mariolcheto
![]()
SMILE MORE OFTEN...
А всички тези са в стила ми и много ми харесват!
И аэ в тоэи сайт раэгледах почти всички,но ми харесаха само теэи,които сложих горе.На теб са ти в стила поне,а на мен не.Даже никак.До ток не съм обувала.Тоест обувала съм,но в единични случаи.Не ми е навикНо таэи година не энам эащо ми е прищракало,че искам да си купя боти с ток.И тея ме кефат.И тея,които ти си ги дала не са лоши,ама онеэи повече ви харесват.Аэ като че ли клоня най-много към първата снимка,която съм сложила.
SMILE MORE OFTEN...
Първоначално написано от Jesssy
Тези наистина са доста стилни,но просто според мен не си ходят на всичко...аз също съм на тема "боти",защото ще си купувам!Искам да са черни и даже ако си намеря същите като:
веднага си ги купувам
...
първите много ми харесват![]()
;Първоначално написано от the_hottie
оо влюбих се в последния модел дето е постнала Jesssy![]()
ух искам такивааа![]()
ама вече си взех ботушипък може и такива боти да си изпрося
![]()
Ами на мен като че ли първият модел най-много ми харесва.
Вторият е беэличен някакъв.Някакъв-никакъв![]()
Третите също са хубави.
Последните не ми харесват.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
аз си купих едни с доста по дебел ток че не ми се пада само по улиците
![]()
аз квато съм опитна с токчетата![]()
иначе и ботуши ще си купя с равна подметка високи и с капси по горната чат
да на мен ми харесват тези...
![]()
in defense of our dreams...
Точно. Взимай или 1вите, или 3титеПървоначално написано от EmanueLa^_^
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе и аз по принцип не нося боти на ток,но тая година съм си наумила да си взема и съм си харесала абсолютно същите като тези боти на третата сника,постната от Джессси,но малко по-различни,Друг е въпроса дали по снега и леда ще мога да ходя с тях..мн ми е под въпрос дали да си ги взема
![]()
От всичките най-много ми харесаха първите (с карето) и едни с копченца на тях.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз имам подобни на лилавите, но с по-ниско токче. За есента са идеални.![]()
И на мен ми харесват такива боти,но не са в мой стил а и няма да ми е удобно да ходя с такива токове![]()
Първоначално написано от comics
Най ми допаднаха първият и третият модел.
А от тези,които Jaffs е пуснала,тези двата са страхотни:
Първоначално написано от Jaffs
Лелееее и на мен ми останаха очите в тия първитеПървоначално написано от little_elf
Аз по принцип мн си падам по велурените и като си взема после съжалявам че бързо се съсипват... Иначе от на Джеси първите и вторите
![]()
HAHAH."absolutno su6tite no malko po razli4ni"...posledno absolutno su6tite ILI malko po razli4ni?!Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
аз имам последните много са ми удобни и мн си ги харесвамПървоначално написано от Mariolcheto
![]()
Да дее обърках се..Първоначално написано от darla_f
Имах впредвид почти същите,това 'абсолютно' не знам защо съм го написала.. ;/
Тези много ми харесватПървоначално написано от Jesssy
Откъде мога да си ги купя? кажи ми, моля те
мисля че първите са най-хубави![]()
To infinity and beyond.