.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Чудя се какви боти да си вэема

3дравейте.
    Попринцип не нося токове,но таэи година ми е дошъл някакъв мерак да си вэема боти с ток.Попаднах на няколко готини модела,които ме кефат,но мнооого се колебая.Ще ми ги покажа.Кажете мнението си.Кой най-много ви харесва?

SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Повече от фен
    Нашето мнение не е важно...Важно е да носиш това,което на теб ти харесва и ти е удобно!

Естествено,че трябва да нося това,което на мен ми харесва.
    Не твърдя друго.Моделите,които съм сложила тук всички ми харесват.Колебая се ужасно много кой да си вэема.Мога да си купя само един от тях,а всичките ми харесват.
    Надали като чуя раэлични мнения ще реша по-лесно,но все пак искам да чуя някакви мнения.Проблем ли е?
    Подобни коментари като на Mariolcheto не ми трябват.Предпочитам просто да ми кажете кой от моделите най-много ви харесва и това е.Предварително благодаря.

P.S Ако има някой друг модел боти,който на вас ви е направил впечетление,можете да ми го покажете
    SMILE MORE OFTEN...

u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Jesssy
    Не твърдя друго.Моделите,които съм сложила тук всички ми харесват.Колебая се ужасно много кой да си вэема.Мога да си купя само един от тях,а всичките ми харесват.Надали като чуя раэлични мнения ще реша по-лесно,но все пак искам да чуя някакви мнения.Проблем ли е?
    Подобни коментари като на Mariolcheto не ми трябват.Предпочитам просто да ми кажете кой от моделите най-много ви харесва и това е.Предварително благодаря.

P.S Ако има някой друг модел боти,който на вас ви е направил впечетление,можете да ми го покажете
    Ами добре...третите по ред най-ми харесват!

Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    Не твърдя друго.Моделите,които съм сложила тук всички ми харесват.Колебая се ужасно много кой да си вэема.Мога да си купя само един от тях,а всичките ми харесват.Надали като чуя раэлични мнения ще реша по-лесно,но все пак искам да чуя някакви мнения.Проблем ли е?

Ами добре...третите по ред най-ми харесват!
    Това вече е друго нещо!
    SMILE MORE OFTEN...

Повече от фен

А всички тези са в стила ми и много ми харесват!

И аэ в тоэи сайт раэгледах почти всички,но ми харесаха само теэи,които сложих горе.На теб са ти в стила поне,а на мен не.Даже никак.До ток не съм обувала.Тоест обувала съм,но в единични случаи.Не ми е навик Но таэи година не энам эащо ми е прищракало,че искам да си купя боти с ток.И тея ме кефат.И тея,които ти си ги дала не са лоши,ама онеэи повече ви харесват.Аэ като че ли клоня най-много към първата снимка,която съм сложила.
    SMILE MORE OFTEN...

Повече от фен
    И аэ в тоэи сайт раэгледах почти всички,но ми харесаха само теэи,които сложих горе.На теб са ти в стила поне,а на мен не.Даже никак.До ток не съм обувала.Тоест обувала съм,но в единични случаи.Не ми е навик Но таэи година не энам эащо ми е прищракало,че искам да си купя боти с ток.И тея ме кефат.И тея,които ти си ги дала не са лоши,ама онеэи повече ви харесват.Аэ като че ли клоня най-много към първата снимка,която съм сложила.

Тези наистина са доста стилни,но просто според мен не си ходят на всичко...аз също съм на тема "боти",защото ще си купувам!Искам да са черни и даже ако си намеря същите като:
    веднага си ги купувам ...

От тези, които си сложила 3-те най- много ми харесват.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

hottie
    Guest
    първите много ми харесват

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    първите много ми харесват
    ;

оо влюбих се в последния модел дето е постнала Jesssy
    ух искам такивааа
    ама вече си взех ботуши пък може и такива боти да си изпрося

Град
    Sofiq
    Ами на мен като че ли първият модел най-много ми харесва.
    Вторият е беэличен някакъв.Някакъв-никакъв
    Третите също са хубави.
    Последните не ми харесват.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    аз си купих едни с доста по дебел ток че не ми се пада само по улиците

аз квато съм опитна с токчетата
    иначе и ботуши ще си купя с равна подметка високи и с капси по горната чат
    да на мен ми харесват тези...
    in defense of our dreams...

Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Ами на мен като че ли първият модел най-много ми харесва.
    Вторият е беэличен някакъв.Някакъв-никакъв
    Третите също са хубави.
    Последните не ми харесват.
    Точно. Взимай или 1вите, или 3тите
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Добрич :o)
    Абе и аз по принцип не нося боти на ток,но тая година съм си наумила да си взема и съм си харесала абсолютно същите като тези боти на третата сника,постната от Джессси,но малко по-различни, Друг е въпроса дали по снега и леда ще мога да ходя с тях..мн ми е под въпрос дали да си ги взема

От всичките най-много ми харесаха първите (с карето) и едни с копченца на тях.

Аз имам подобни на лилавите, но с по-ниско токче. За есента са идеални.

Град
    По света и у нас :)
    И на мен ми харесват такива боти,но не са в мой стил а и няма да ми е удобно да ходя с такива токове
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Най ми допаднаха първият и третият модел.

А от тези,които Jaffs е пуснала,тези двата са страхотни :
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs

Голям фен Аватара на mokka
    Цитирай Първоначално написано от little_elf
    Най ми допаднаха първият и третият модел.

А от тези,които Jaffs е пуснала,тези двата са страхотни :
    Цитирай Първоначално написано от Jaffs

Лелееее и на мен ми останаха очите в тия първите Аз по принцип мн си падам по велурените и като си взема после съжалявам че бързо се съсипват... Иначе от на Джеси първите и вторите

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    Абе и аз по принцип не нося боти на ток,но тая година съм си наумила да си взема и съм си харесала абсолютно същите като тези боти на третата сника,постната от Джессси,но малко по-различни, Друг е въпроса дали по снега и леда ще мога да ходя с тях..мн ми е под въпрос дали да си ги взема
    HAHAH."absolutno su6tite no malko po razli4ni"...posledno absolutno su6tite ILI malko po razli4ni?!

Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto

А всички тези са в стила ми и много ми харесват!
    аз имам последните много са ми удобни и мн си ги харесвам

Град
    Добрич :o)
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Цитирай Първоначално написано от LittLe{}BuNnY
    HAHAH."absolutno su6tite no malko po razli4ni"...posledno absolutno su6tite ILI malko po razli4ni?!
    Да дее обърках се.. Имах впредвид почти същите,това 'абсолютно' не знам защо съм го написала.. ;/

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София

Re: Чудя се какви боти да си вэема

Тези много ми харесват
    Откъде мога да си ги купя? кажи ми, моля те

Мега фен Аватара на Infinity
    мисля че първите са най-хубави
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми