.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Град
    там където мечтите стават реалност

Трябва ли да му пука на едно момче?

Ето ме и мен пак Просто исках да ви попитам нормално ли е съвсем да не ми пука за никое момиче,да съм готово винаги да зарежа която и да е,винаги когато усетя,че нещата се прецакват или просто когато усетя,че не е за мен.
    Напоследък се замислих,че след като вече съм бил сериозен и свестен към няколко момичета,никога не са го оценили.Сега просто флиртувам и се забавлявам.Проблема е,че гоня 20 вече,не че съм стар ама се държа на моменти като 15-16 годишен Купона си тече и на мен не ми пука.
    Дали някога отново ще ми запука и трябва ли
    Имам чувството,че в днешно време е въпрос на време или пари да те зарежат или ти да зарежеш човека до теб.
    Според вас проблем ли е това че не ми пука?Наистина ли някога ще срещна някоя която ще държи на мен,за 5-10 години,да не говорим завинаги?Имам чувството,че никога няма да се доверя на жена,просто много трудно биха заслужили доверието ми,а не искам прекалено много-само едното уважение,ако ще изневерява аз да не разбирам и да не подиграва с мен и да ми се лигави,да ме дразни така.Имам чувството,че дори и тогава няма да и повярвам защото е въпрос на време да се издъни
    Е момчета,вие така ли сте?
    Момичета знам,че според вас това което правя не е редно,но съм видял твърде много вече и не афиширам принципите си,просто си ги имам предвид
    Погледнах темата как се доказва любов и се сетих за това и реших да пусна поредната "гениална" тема
    Вече съм чувал "ще те обичам завинаги" и се оказа лъжа и така се сетих сега

Re: Трябва ли да му пука на едно момче?

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Ето ме и мен пак Просто исках да ви попитам нормално ли е съвсем да не ми пука за никое момиче,да съм готово винаги да зарежа която и да е,винаги когато усетя,че нещата се прецакват или просто когато усетя,че не е за мен.
    Напоследък се замислих,че след като вече съм бил сериозен и свестен към няколко момичета,никога не са го оценили.Сега просто флиртувам и се забавлявам.Проблема е,че гоня 20 вече,не че съм стар ама се държа на моменти като 15-16 годишен Купона си тече и на мен не ми пука.
    Имам чувството,че в днешно време е въпрос на време или пари да те зарежат или ти да зарежеш човека до теб.
    Според вас проблем ли е това че не ми пука?Наистина ли някога ще срещна някоя която ще държи на мен,за 5-10 години,да не говорим завинаги?Имам чувството,че никога няма да се доверя на жена,просто много трудно биха заслужили доверието ми,а не искам прекалено много-само едното уважение,ако ще изневерява аз да не разбирам и да не подиграва с мен и да ми се лигави,да ме дразни така.Имам чувството,че дори и тогава няма да и повярвам защото е въпрос на време да се издъни
    Момичета знам,че според вас това което правя не е редно,но съм видял твърде много вече и не афиширам принципите си,просто си ги имам предвид
    Погледнах темата как се доказва любов и се сетих за това и реших да пусна поредната "гениална" тема
    ami prosto oshte ne se popadnal na tochnoto momiche s pored men i az predi bqh taka za nikoi ne mi pukashe i si misleh chenikoga nqma da imam seriozna vryzka,no sreshtnah edno momche i veche godina sme zaedno takache ne se pritesnqvai

Град
    Sofiq
    Еми,човече,всяко нещо има начало и край.
    Това че съм момиче,не эначи,че намирам поведението ти эа тъпо и неправилно.Напротив-раэбирам те.Преживял си эагуби,предавали са те,никой не е оправдал доверието ти и е нормално в един момент да спреш да чакаш нещо велико,а просто да си се кефиш и да си гледаш кефа с тая и оня.Но аэ си мисля,че ако срещнеш някоя мацка,която да ти преобърне представите и да те промени,то ще стане случайно и беэ да го очакваш от нея.Така че живей си живота.Когато видиш раэбиране от човек,който те кефи,прояви и ти раэбиране.И така.Кефи се,живей си и може би най-неочаквано ще срещнеш човек,раэличен от останалите в живота ти до сега.Така е,обедих се,че хубавите неща стават съвсем ненадейно и неочаквано.Това е доста клиширано,но аэ лично въпреки целия си скептициэъм,се убедих,че е така.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Прекалено много са те наранили и теб сега те е страх може би да си щастлив...Добре това с флиртовете съм съгласна,но защо не потърсиш момиче,което да си струва да си с нея и да се обичате???Не вдигай много летвата и ще стане.Дано след всичките ти тъжни теми си щастлив.Пожелавам ти го от все сърце! Размишлениета ти ми допадат...И забравих да допълня,че ти пука...нищо,че си на 20 год...Страшно много искаш да си намериш твоето момиче и да си истински обичан,всеки човек го иска.....темата ти го доказва....!

Нормално е на този етап да разсъждаваш така или както казваш „да не ти пука” защото си бил нараняван.Вярно е, че в днешно време в критериите (ако може така да ги наречем)на момичетата влиза и факта дали момчето има финансова стабилност, но все пак не може да вкарваш всички под общ знаменател.Просто се абстрахирай от това си мислене и може би много скоро ще срещнеш момичето което ще промени представите ти.
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

Мега фен Аватара на Blab
    К'во толкова го мислиш?
    Кой дава определение за "нормално"? В нормите? 'де ги?:Д
    Живей си живота! Любов, сериозна връзка, Тя... има мноооого време... пък и не е казано, че трябва да стане.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Не ти пука???Сериозно ли!?!
    Щом си пуснал тази тема и си задаваш тези въпроси ти пука и още как.Даже не само ти пука ти го искаш с цялото си сърце.Просто си наренен и се страхуващ да не те наранят отново.Срахът си е голяма преграда ще знаеш.

Според мен сега разсъждаваш така че си просто заради флирта защото си млад и сега е момента да живееш и може би защото момиче не е успяло да задържи интереса ти за по-дълго време.Вярно че като усетиш че човека до теб не е правилния е по-добре да го оставиш защото чувствата в една връзка трябва да са взаимни.А защо чакаш момичето до теб да направи грешка,за да я зарежеш?Човешко е да се греши и трябва да се дава втори шанс а не при най-малкия проблем да зарязваш човека до теб.Ще намериш любов-за всеки влак си има пътници.А любовта идва когато я очакваш най-малко Успех в търсенето
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Супер фен
    Не трябва да ти пука за нищо, включително и за момичетата. Бъди си си такъв какъвто си. Като се държиш като 15-16 годишен на моменти дръж се, всеки човек е така. Спокс, хората-непуксти които са без морал и предразсъдъци са свободни хора !

Поздрави

...aaaa ти затова ли се правиш на такъв.

Супер фен
    Аз не се правя аз СЪМ ТАКЪВ, а ти хейтърче грозно, комплексче ли съм ти човръкнал че ме преследваш така упорито. Е случва се да го еба. НищУ щИ мине

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Според мен трябва да му пука
    на 1 момче...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Аз не се правя аз СЪМ ТАКЪВ, а ти хейтърче грозно, комплексче ли съм ти човръкнал че ме преследваш така упорито. Е случва се да го еба. НищУ щИ мине
    Извинявам се ама като те видя във форума как умуваш и ме хваща лигавото настроение просто.

Няма да се притеснявате госпожо Alabalaportokala.
    Ще гледам да не Ви отделям такова ФНИМАНИЕ вече.

Оооо, ще ти запука. Ще се появи някоя мома, която ще ти завърти главата. Това също е въпрос на време. (И честно казано, съм сигурна, че ще е някоя, която ще ти се дърпа и няма да иска да е с теб.)
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Главата ми се е завъртала по момичета доста пъти,последната ми каза,че ме обича завинаги,дори аз да я отхвърля и ме предаде както всички.
    Не се страхувам или нещо от сорта както казаха,живял съм толкова гадно колкото много от вас не са сънували и в най-лошите си кошмари и в крайна сметка съм в доста добро положение в момента.Не се страхувам и не ми е гадно,просто се усетих,че колкото повече вярвам и искам нещо получавам повече лъжи.Чудех се само при мен ли е така и дали наистина не съм се побъркал.
    Живея си живота,имам си приятели,излизам си с разните му момичета,но винаги си имам не едно а 100 наум.Просто не вярвам на никой и не мисля,че някога бих повярвал.Наистина не ми пука,просто размишлявам някакви такива философски въпроси през свободното си време.
    Иначе дали съм щастлив?
    Повече от всякога,не очаквам от никой нищо и няма как да ме предадат и разочароват.Като някой ми писне или омръзне не играе вече в моя филм А преди ме беше яд за приятели,за гаджета и т.н.Май в България всички сме използвачи или 99%.
    Не съм вдигнал летвата твърде много,според моя стандард е,това което съм аз сред момчета си търся своята половинка сред момичетата.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Ем до някаде да , до някаде не...

Само тай братле да не ти пука да бях като тебе ама не съм винаги ми пука като съм с някое момиче и после кат ме нарани ми е тапо ако бях кат тебе да не ми пука щях да съм 6++++ тай че кефи се братле
    Vladoka rulzzz

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Извинявам се ама като те видя във форума как умуваш и ме хваща лигавото настроение просто.

Тебе те е яд че мога да умувам из форума или си един от поредните ми фенове. Е мисля че си и двете...Радвам се че не съм лишен от внимание. Поумней малко пък после спори с батко си

Главата ми се е завъртала по момичета доста пъти,последната ми каза,че ме обича завинаги,дори аз да я отхвърля и ме предаде както всички.
    Не се страхувам или нещо от сорта както казаха,живял съм толкова гадно колкото много от вас не са сънували и в най-лошите си кошмари и в крайна сметка съм в доста добро положение в момента.Не се страхувам и не ми е гадно,просто се усетих,че колкото повече вярвам и искам нещо получавам повече лъжи.Чудех се само при мен ли е така и дали наистина не съм се побъркал.
    Живея си живота,имам си приятели,излизам си с разните му момичета,но винаги си имам не едно а 100 наум.Просто не вярвам на никой и не мисля,че някога бих повярвал.Наистина не ми пука,просто размишлявам някакви такива философски въпроси през свободното си време.
    Иначе дали съм щастлив?
    Повече от всякога,не очаквам от никой нищо и няма как да ме предадат и разочароват.Като някой ми писне или омръзне не играе вече в моя филм А преди ме беше яд за приятели,за гаджета и т.н.Май в България всички сме използвачи или 99%.
    Не съм вдигнал летвата твърде много,според моя стандард е,това което съм аз сред момчета си търся своята половинка сред момичетата.
    Ще повярваш! Просто се изисква време.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam

Тебе те е яд че мога да умувам из форума или си един от поредните ми фенове. Е мисля че си и двете...Радвам се че не съм лишен от внимание. Поумней малко пък после спори с батко си
    Щом казваш значи е така.
    Не,просто ми става смешно и лигаво,защото знам по същество как се образуват такива "ебачи" като теб и знам че и аз се канех замалко да тръгна по тоя път на самозълъгването,а виждам около мен хора,които са тръгнали пък даже си и вярват като теб.А как става ли?Ще ти отговоря.Повярвал някои на някое момиче.То го преебало и той решил да си излива злобата срещу всички момичета.Поучава тези,които по скоро са изпитали чувството да ги преебат и все още са уязвими,защото за момента не могат да спрат да разсъждават емоционално и се учат от други такива,при който е минало малко повече време "ебачи".Просто примери около мен както във форумите така и в реалността бол.Затова ми става лигаво и те бъзикам,не защото си ми напипал някакво коплексче,а защото знам че и аз за малко да тръгна по този път,но се оттърсих от емоциите и почнах да разсъждавам с акъла си,което явно на теб ти е трудно да направиш.Явно съм по-силна личност отколкото си мисля.
    А батко може да си на друг ама не и на мене,защото има да ме гониш още 2 години за да сме поне набори,а като гледам и по акъл май съм ти батко.

Град
    Усмивката :Р
    Аз съм достигнала до извода, че колкоот повече въпроси задавам на другите толкова повече отговори не получавам... Ти най- добре си знаеш какъв си! Е, открий се! Там разчовъркай си се и сам ще си отговориш дали е нормално или не е! За един клошар на улицата е нормално да обикаля кофите, аз ако стана сега и тръгна да ровя из боклука значи съм мръднала. За гълабите е ежедневие да си се реят из небесата, но един обикновен човек ако стане сутринта, разпери ръце и литне вече ще се замисли от къде пада и къде ще се приземи! Момичета всякакви, момчета също, за някои ми пука, за други дори и не се замислям Успех и много усмивки!
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Нормално е, разбира се. И сам го знаеш.

Супер фен
    Не,просто ми става смешно и лигаво,защото знам по същество как се образуват такива "ебачи" като теб и знам че и аз се канех замалко да тръгна по тоя път на самозълъгването,а виждам около мен хора,които са тръгнали пък даже си и вярват като теб.А как става ли?Ще ти отговоря.Повярвал някои на някое момиче.То го преебало и той решил да си излива злобата срещу всички момичета.Поучава тези,които по скоро са изпитали чувството да ги преебат и все още са уязвими,защото за момента не могат да спрат да разсъждават емоционално и се учат от други такива,при който е минало малко повече време "ебачи".Просто примери около мен както във форумите така и в реалността бол.Затова ми става лигаво и те бъзикам,не защото си ми напипал някакво коплексче,а защото знам че и аз за малко да тръгна по този път,но се оттърсих от емоциите и почнах да разсъждавам с акъла си,което явно на теб ти е трудно да направиш.Явно съм по-силна личност отколкото си мисля.
    А батко може да си на друг ама не и на мене,защото има да ме гониш още 2 години за да сме поне набори,а като гледам и по акъл май съм ти батко.
    Звучи сладко и удобно жалко че все така далече от истината. Дали си по силен от мене или не, не можеш да твърдиш това след като нито ме познаваш нито аз теб. Не знам за какви емоции ми говориш след като те не присъстват почти в мене. Виж сега оценявам че признаваш колко зле си бил и колко много са те преебали, е това не се отнася за мен. И ако искаш да знаеш 5 пари не давам какъв си бил и какво ти се е случило, аз не съм отдушник. Както и да е. Колкото повече ме хейтваш толкова по-добре за мене, само не ми се оправдавай за лигавото. Хитро е наистина,но при мене тези номера не минават. Ти може да си психолог аз съм 2 пъти повече психолог от тебе...

Поздрави !

Град
    Париж
    Ми аз не съм на 20 и ми пука за момчетата,но не гледам на тях сериозно. Както каза-просто се забавлявам. Не мисля,четова е лошо,но трябва дае до една възръст,иначе рискуваш да останеш сам.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Звучи сладко и удобно жалко че все така далече от истината. Дали си по силен от мене или не, не можеш да твърдиш това след като нито ме познаваш нито аз теб. Не знам за какви емоции ми говориш след като те не присъстват почти в мене. Виж сега оценявам че признаваш колко зле си бил и колко много са те преебали, е това не се отнася за мен. И ако искаш да знаеш 5 пари не давам какъв си бил и какво ти се е случило, аз не съм отдушник. Както и да е. Колкото повече ме хейтваш толкова по-добре за мене, само не ми се оправдавай за лигавото. Хитро е наистина,но при мене тези номера не минават. Ти може да си психолог аз съм 2 пъти повече психолог от тебе...

Поздрави !
    1 Най-малко пък ще се "изповядвам" на такъв "ебач"като теб пък ако ще и последният човек на земята да си.
    2.Не ми се прави на много корав,защото по форумите е много лесно.
    3.Ако решаваме да се затапваме мога да те затапя какти и когато си поискам(без да се хваля).
    4.Бъди на който си искаш отдушник.
    5.Продължавай в съцият дух и ще го караш само на курви и на чикии.
    6.Можеше да продължа в същият лигав тон,но реших да ти отговоря като човек.
    7.Като си толкова "неемоционален"какво поучаваш "децата" във форума.Нали има опасност после да ти вземат "пичките".
    8.Явно ти пука от това,което говоря.
    9.Спирам да спамя в тази тема,защото авторът е много по-голям пич от тебе ооооо велики ебачо на ебачите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си