Можете да заключите темата !
Ако се обичахте,това нямаше да ти прави впечатление...Като за начало спри да го лъжеш,че го обичаш...Хем се обичате,хем не искате да се обвързвате...Не ги разбирам аз тези работи...Опитай да му кажеш да не бъде толкова инфантилен,или просто прекрати близките отношения с него.Не казвам да спреш да му говориш,а просто да се отдръпнеш малко...
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
...
Що за странна логика - "ако го обичаше нямаше да ти прави впечатление" ?Разбира се,че има неща, които дразнят и няма как да не се забелязват, даже мога да кажа, че колкото повече се привързваш към някого толкова повече изпъкват и кофти страните му..
По въпроса, DqVoLcHe_Ot_RaQ, според мен ти влияе това, че е по-малък от теб и от там може и да ти се струва, че се държи детински, в смисъл да преувеличаваш малко несъзнателно. Помисли дали наистина той прекалява или го съдиш мн строго![]()
Логиката е следната:Ако наистина го обичаше,няма да й прави кой знае какво впечатление.Съгласна съм,че с времето откриваш и лошите страни на хората.Но ги преживяваш,а не се оплакваш от тях наляво и надясно по форумите.Щом го обича,ще може да преглътне факта,че се държи детски....Може би и аз не се изразих правилно.Първоначално написано от lifestyler
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
ми единственото, което можеш да направиш, е да го изчакаш да пораснеПървоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Но ако можеш да ги промениш, защо да не потърсиш начин? Освен отва не говорим да променя вижданията, предпочитанията му, а лош навик.. Като се замислим философски тя дори ще докаже във висща степен любовта си, като направи от него 1 по-добър човек, който не прекалява с детинщините![]()
...
Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Защо просто не му кажеш да се държи по- эряло?
Явно не е за теб и трябва да си намериш някой по-голям... Мое мнение, нищо не можеш да направиш за да го накараш да порастне
+1Първоначално написано от GreenFairy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!