- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болят я яйчниците
Всеки път се получава така - правим секс,свършвам един път,сменям презерватива почвам втори път "мъжката" дет се вика и след има няма 30 минути тя вече е свършила 3 пъти.Винаги след третия път когато свърши казва че я болят яйчниците и спираме.Защо се получава така и ако може някой да каже възможен начин за избягване на този проблем защото е малко неудобно тя винаги да е напълно задоволена а аз не![]()
Мерси предварително.
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Еми по 2-3.А относно това да го вкарвам по надълбоко само ще кажа че стигам до края и няма на къде повече да го вкарвам.Тя казва че е от яйчниците.Днеска сутринта като се събуди още я болеше...Първоначално написано от VhD
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
radvai se i na malkoto zashtoto i tova moje da nqma![]()
+1 идете на лекарПървоначално написано от VhD
Абсолютно сигурен съм в това...Е и преди да й дойде я боли ама тогава е нормално предполагам...Първоначално написано от VhD
![]()
Най - доброто което можете да направите е тя да отиде на гинеколог ... тук едва ли ще намериш точната причина !
значи имма една приятелка която и тя има тоя проблем с яйчниците но не точно когато прави секс защото тя е още девствена,но да оставим това на страна,та ти казвах че и тя има проблем и ходи през определено време на гинеколог това с яйчниците си е сериозно така че да не се колебае твойта фр а да отиде на лекар щото след време не се знае кво ще стане (говоря за деца),по-добре да иде то си е за нея нищо не губи и нищо не й коства да направи един преглед![]()
+1Първоначално написано от Dark_Angel_F
ba ako i az svur6vah po 3 puti,...... ma nqmagde vsi4ki da bqhme kato priqtelkata ti....
![]()
и на мен ми се е случвало да ме болят, ама ние с моя си прекаляваме със секса..![]()
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
Яйчници болят най-често от настинка,но може и да има друг гинекологичен проблем.
може даима някакъв здравословен проблем за това най добре да отиде на гениколог..
а може да я болят и ако си по надарен и и го вкарваш по на дълбокопък и 3 пъти да свършва хич не си е малко да знаеш
![]()
Вървете на гинеколог, той ще прецени най-добре.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Темата е стара и тук ПИШЕМ НА КИРИЛИЦА!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.