.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

На Горещия стол е Stefity

Затрупайте я с въпроси Айде страхливке и без това е късно вече Сега аз ще ти измисля нещо,като за начало
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Име?
    Години?
    Град?
    Музика?
    Хоби?
    Любима книга?
    Най-скучната книга,която си прочела?
    Любимо ядене?
    Омразно?

ае стига толко

1.Ще уредиш ли нещата за зимната ваканция

2.Любими цветое

3.Напиши между 1 и 10 любими филми

4.Любими песнички

5.Любими книжки

6.Любимо място във Варна

7.Ако имаш такова ще ме заведеш ли там

8.Ще черпиш ли като дойда за рождения ден

69.Имаш ли плюшени играчки и харесваш ли такива

10.Кои са ти любимите плодове :P

11.Шоколад или сметана

12.Вече по лесно ли дигаш

13.Продаде ли кученцата

14.Като дойда,ще ме чакаш ли на гарата

15.А ще ходим ли на кънки

16.Кой ти е любимия алкохол

17.А безалокхол

18.Много ли се учи за препаратое

19.Кое ти е любимото животно

20.Кефи ли те класа ти,или поне няква част от него

21.Има ли нещо,което не би ми казала?Да/не само

22.А има ли нещо.което не си посмяла да ме попиташ?Да/не само

23.Имаш ли любима мисъл

24.Ако да би ли ни я казала?

25.Какво осмисля живота ти и ако няма такова,то тогава ден за ден ли живееш?

26.Какво искаш да ти се случи в живота ти?

27.Кои числа би пуснала сега на тото 6/49

28.Играла ли си хазарт и харесва ли ти,би ли продължила?

29.Гледаш ли футбол?

30.Имаш ли любим спорт?

31.А практикуваш ли някакъв?

32.Как се определяш сама

33.А какво мислиш за мен

34.С очила или без очила съм по-добер

35.Как са ти трите имена

36.Имаш ли любима марка кола и разпознаваш ли марките

37.Мислиш ли да караш кола?

38.А на картинг ходила ли си

39.Скока с бънджи як ли е

40.Въпреки голямото ми желание има ли възможност да не ми понесе

41.Купувала ли си диск с музика

42.С какво свързваш това число

43 - бонус въпрос Какво искаш за рождения ти ден от другите и от мен о харесват ли ти изненадите

П.П.После още
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Учиш или работиш?
    Любим месец, сезон ?
    Домашен любимец ?
    Предпочитяния към филми ?
    Спортуваш ли? Какво?
    Кои държави си посещавала? А кои искаш да посетиш?
    Девиз?
    Какво мислиш за любовта?
    А за приятелството?
    Секс за една вечер?
    Най-екстремното ти преживяване е?
    Кога за последно се напи?
    Пушиш ли?
    Съжаляваш ли за нещо ?
    Какво не харесваш в себе си?
    Какво би направила за пари?

Ай стига толкова за днес
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    DreamLand =)
    iskam i na mend a mi napravite takowa
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Циганка ли си?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
    Циганка ли си?
    Мислих си за този въпрос, но така или иначе тя ще отрече. То си личи... Както и да е.

Това обстановката у вас ли е?
    http://www.impulse.bg/photos/by/461693/view/6248640
    Какъв е тавана на цвят?

Колко струва полата ти?

В кой варненски квартал живееш?

Постни част от "творбите" си, както ги наричаш. В кой вестник са побликувани?

Омъжена ли си?

Ходила ли си на солариум?

Смяташ ли, че използваш хората?

Колко братя и сестри имаш?

Танцуваш ли кючек?

Кои са последните 3 книги, които прочете?

Къде учиш?

Ходиш ли на купони/партита?

Циганка ли си?

Колко деца имаш?

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Циганка ли си?
    Мислих си за този въпрос, но така или иначе тя ще отрече. То си личи... Както и да е.
    Има всички специфични белези, за да я причислим към този етнос.
    ПС. Може да е мелез.

Циганка ли си?
    ПС. Може да е мелез.
    Да...Според 4ма от приятелите ми, устните й синеят.

Не знам за мелез...не може един от двамата й родители да са напълно не-цигани. Ако приемем, че единия определено е (спорът за което е излишен), другият трябва да бъде циганин на половина.

Циганка ли си?
    ПС. Може да е мелез.

Не знам за мелез...не може един от двамата й родители да са напълно не-цигани. Ако приемем, че единия определено е (спорът за което е излишен), другият трябва да бъде циганин на половина.
    http://www.impulse.bg/photos/by/461693/view/6248679

Да на 100% са сини

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Циганка ли си?
    ПС. Може да е мелез.

http://www.impulse.bg/photos/by/461693/view/6248679

Да на 100% са сини
    Е ти ярко ли синьо очакваш?
    Синеят, а не сини...
    Виж отстрани с очила.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dyMary
    Име? Стефани Захариева Илиева.

Години? След 6 дни правя 16

Град? Варна.

Музика? По принцип ретро... обичам също баладите и от части хип хоп.

Хоби? Еми като се замисля бая хобита имам...хах там е работата, че нямам много време за тях. Едни от тях са ходенето за риба, четенето и писането.

Любима книга? Еми... любима книга ми е на Дан Браун - "Шестото клеймо"

Най-скучната книга,която си прочела? За мен няма скучни книги, а хора, които ги оценяват като такива.

Любимо ядене? Ммм... Пиле в портокалов сос!

Омразно? Ако отново говориш за ядене - Всичко, което е люто.

ае стига толко
    [/b]
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Цитирай Първоначално написано от chocoleptic
    Циганка ли си?
    Абе, защо не си ебете майките?! Я погледнете цялото ѝ име! Да бие на циганско?!
    Лина, мислех да ти простя всичко, което си ми наговорила, ама ти просто ПРЕКАЛЯВАШ! То бива завист и злоба, и аз си падам злобничка, ама ти БЪКАШ от тъпотия. Ти сериозно не си вред. Какво те бърка каква е обстановката в дома им? М?! М?! М?!?!?! А ти, като много умна, от какъв зор ще държиш сметка относно цената на дрехите ѝ?
    Начукайте си го всички, и само да засека още някой подобен коментар-ЖАЛНА ВИ МАЙКА. Стефи, не си прави и труда да им отговаряш!

Сега по темата:
    Вярваш ли в любовта от пръв поглед?

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Циганка ли си?
    Лина, мислех да ти простя всичко, което си ми наговорила, ама ти просто ПРЕКАЛЯВАШ! То бива завист и злоба, и аз си падам злобничка, ама ти БЪКАШ от тъпотия. Ти сериозно не си вред. Какво те бърка каква е обстановката в дома им? М?! М?! М?!?!?! А ти, като много умна, от какъв зор ще държиш сметка относно цената на дрехите ѝ?
    Начукайте си го всички, и само да засека още някой подобен коментар-ЖАЛНА ВИ МАЙКА. Стефи, не си прави и труда да им отговаряш!

Сега по темата:
    За тена ли да й завиждам? За дрехите? За домът в който живее?

Много ме е яд, ш`a знаеш.

Те колко цинагина се казват Васил...що да няма и някой Захари. Пък може смрадта д ае наследство от майка й.

Не го правя само защото е циганка. Това е и човек, който си позволява да обсъжда личния ми живот, който има глупави тези относно много от заобикалящите ни неща. Дори и да не изглеждаше по този начин пак бих се държала гадно с нея.

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Циганка ли си?

Сега по темата:
    За тена ли да й завиждам? За дрехите? За домът в който живее?

Много ме е яд, ш`a знаеш.

Те колко цинагина се казват Васил...що да няма и някой Захари. Пък може смрадта д ае наследство от майка й.

Не го правя само защото е циганка. Това е и човек, който си позволява да обсъжда личния ми живот, който има глупави тези относно много от заобикалящите ни неща. Дори и да не изглеждаше по този начин пак бих се държала гадно с нея.
    Не осъзнаваш ли, че яко бъркаш в здравето?! И в гъза, като щеш.
    Много ясно, че ще се държи така с теб, при положение, че ТИ самата започна да я обиждаш относно цвят на кожата и прочие. Желаеш да ти изровя темата, в която я подхващаш?!
    Ти си злобна, дам, ти си СТРАШНО злобна. Язък, че съм си писала с теб в скайп, не че е и от голямо значение, де.
    Ти просто желаеш да избиваш някакви комплекси, но не си намерила подходящата среда, съжалявам.
    Аз защото съм мургава, затова и мен ме подхвана лятото, нали? Опа, не, грешка, защото мязам на момче.
    Ех, ние, грешните, различните от теб, заслужаваме ли въобще да живеем?!

Онова беше друго. Няма нищо общо с теб.

Аз нямам комплекси, които да избивам по форумите. Не страдам от липса на личен/социален живот. Не и завиждам, както вече повторих.

Не ми допада, че такова същество живее в държавата ми, а онова, че смее да се меси в живота ми...просто е непело.

Онова беше друго. Няма нищо общо с теб.

Аз нямам комплекси, които да избивам по форумите. Не страдам от липса на личен/социален живот. Не и завиждам, както вече повторих.

Не ми допада, че такова същество живее в държавата ми, а онова, че смее да се меси в живота ми...просто е непело.
    ТВОЯТА държава?
    Както и да е, дотук със спама.

Град
    при мама
    Не можете ли да разберете,че и тя е човек,независимо от цвета на кожата й ?Какво сте тръгнали да я обсъждате,просто си гледайте Вашия живот и това е.

За да не е спам : Какво мислиш спрямо тези хора,който гледат с пренебрежение към теб ?
    ;]

Голям фен Аватара на 24white24
    Я в тоя форум било много забавно бе

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    1.Ще уредиш ли нещата за зимната ваканция Хаха... съмняваш ли се?

2.Любими цветое Пфф.... нямам определени ноо най-много синият, белият и кафевият.

3.Напиши между 1 и 10 любими филми Хмм... 1. Step up 2. Hancock 3. Other Worlds Стига толкова.

4.Любими песнички Sexy Back Unbreak my heart, Have you really loved a woman... иии много други

5.Любими книжки Ммм... най-любима ми е на Дан Браун - "Шестото клеймо" след това на Робърт Паркър - "Психо блус" и на Джеймс Патерсън - "Целуни момичетата"

6.Любимо място във Варна Хаха... като дойдеш ще ти го покажа! Иначе всички места са ми любими.

7.Ако имаш такова ще ме заведеш ли там Няма да пропусна!

8.Ще черпиш ли като дойда за рождения ден Ееее много ясно, аз тебе чакам само!

9.Имаш ли плюшени играчки и харесваш ли такива Еми имам доста като се замисля А дали харесвам... едва ли има някой който да ги мрази хах.

10.Кои са ти любимите плодове :P Ооо доста са! Но най-обичам ябълки...след това круши и банан.

11.Шоколад или сметана Ххахаа е не! Ммм няма значение кое от двете е, стига да е сервирано подходящо хаха!

12.Вече по лесно ли дигаш Еми май имам напредък да!

13.Продаде ли кученцата Ухх не... ама добре че ме подсети да пусна снимката

14.Като дойда,ще ме чакаш ли на гарата ДА! Няма да рискувам да се изгубиш на някъде... хахаха

15.А ще ходим ли на кънки Мхммм.... само ще пада бая смях като се изтърся по гъз.

16.Кой ти е любимия алкохол Червено вино.

17.А безалокхол Спрайт и натурален сок портокал.

18.Много ли се учи за препаратор Еми... не е малко ученето обаче резултата е върховен накрая!

19.Кое ти е любимото животно Куче и тигър...

20.Кефи ли те класа ти,или поне няква част от него Никоя част не ме кефи!

21.Има ли нещо,което не би ми казала?Да/не само Да. Има неща, които си остават винаги в някой.

22.А има ли нещо.което не си посмяла да ме попиташ?Да/не само Еми...няма такова нещо.

23.Имаш ли любима мисъл Да.

24.Ако да би ли ни я казала? Ти днеска ми я припомни в един твой смс... а по-точно - Убий глупака с мълчание.

25.Какво осмисля живота ти и ако няма такова,то тогава ден за ден ли живееш? По принцип се опитвам да живея ден за ден, защото поне според мен няма нищо по-хубаво от това да се събудиш и да не знаеш какво ти предстои.

26.Какво искаш да ти се случи в живота ти? Искам да се случи така, че да стана по-силна душевно и психически... мисля, че в момента това ми е от най-голяма нужда.

27.Кои числа би пуснала сега на тото 6/49 Числа-7, 12, 22, 25, 11, 30. Хахах.... ако ги пуснеш и спечелиш делим!!!

28.Играла ли си хазарт и харесва ли ти,би ли продължила? Не съм запалена особено по хазарта.

29.Гледаш ли футбол? Напоследък нямам много време, но когато се очертава някой голям мач не пропускам!

30.Имаш ли любим спорт? Баскетбола.

31.А практикуваш ли някакъв? Преди съм тренирала година и нещо баскетбол.

32.Как се определяш сама Като човек, който обича живота въпреки трудностите и препядствията в него, като човек, който не се предава лесно, като човек, способен на обич и омраза, любов и приятелство... И най-вече като човек, който знае какво иска от живота!

33.А какво мислиш за мен Ооо... ти си много неща, събрани в едно... оптимист, изслушващ и разбиращ, ГОЛЯМ инат... перфектен си в много отношения... за мен ти в момента си човек на който много държа именно защото не ти пука от това кой как изглежда, а как се чувства и изглежда вътрешно. Абе, на кратко ти си моят малчо!

34.С очила или без очила съм по-добер И с очилата и без тях... просто като видя тези очи не виждам нищо друго по тебе така че....

35.Как са ти трите имена Стефани Захариева Илиева. Приятно ми е хахах.

36.Имаш ли любима марка кола и разпознаваш ли марките Хмм любима маркаааа може би Хюндай... а дали ги разпознавам... еми справям се хах.

37.Мислиш ли да караш кола? Някой ден, може би...но няма да е скоро.

38.А на картинг ходила ли си Дам... един път ама... не е нещо особено хах.

39.Скока с бънджи як ли е Оооо не може с нищо друго да се сравни! Трябва да се опита за да се разбере чувството.

40.Въпреки голямото ми желание има ли възможност да не ми понесе Хахахах абе.... щом на мене ми понесе едва ли ще имаш проблем. Ама не обещавам нищо все пак....

41.Купувала ли си диск с музика Дам... с класика.

42.С какво свързваш това число Хмм...не знам. За мене си е число като число...

43 - бонус въпрос Какво искаш за рождения ти ден от другите и от мен о харесват ли ти изненадите Аммм... не очаквам много от тях. Само помолих за една голяма торта със сметана и шоколад, а ако има и нещо в бонус няма да откажа хаха. От тебе нищо не искам... ти си ми достатъчен хаха. Ммм а изненадите ги обожавам. :P

П.П.После още
    П.П. Ще чакам хихи... [/b]

Мега фен Аватара на babity
    К'во имаш с автора на темата? Искам подробности!

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    Учиш или работиш? Уча, а лятото работя.

Любим месец, сезон ? Любим месец... Декември, любим сезон есен.
    Домашен любимец ? Да, куче и хамстер.

Предпочитяния към филми ? Трилъри и драми.

Спортуваш ли? Какво? Спортувала съм баскетбол, сега ходя на фитнес когато имам време.

Кои държави си посещавала? А кои искаш да посетиш? Не съм посещавала, но зимата ще ходя в Германия. Искам да посетя и Франция.

Девиз? Нямам такъв.

Какво мислиш за любовта? Любовта... еми тя за всеки е различна, аз не мога да кажа какво мисля за нея, защото не съм я изпитвала истински, но дано някой ден и на мен да ми се случи.

А за приятелството? Ехх приятелството... ето това е върховно нещо! Не може да се замени с нищо, стига да е искренно и безкруполно.

Секс за една вечер? Хах... не.

Най-екстремното ти преживяване е? Скока ми с бънджи от Аспаруховия мост!

Кога за последно се напи? Еми... голямо напиване на 21 септември на банкета като свърших работа.

Пушиш ли? Не.

Съжаляваш ли за нещо ? Може би за някои неща, но не са много.

Какво не харесваш в себе си? Това, че съм твърде доверчива понякога...

Какво би направила за пари? Няма да са много неща... парите не могат да заменят достойнството.

Ай стига толкова за днес [/b]

Град
    Варна...
    Циганка ли си?
    Не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си