.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Голям фен

Колкото си по-гаден с живота и с хората около себе си

,толкова повече ти върви. Забелязали ли сте,че на добряците никога не им върви по една или друга причина? А на тия,по-хитрите и егоистични същества,всичко им е по вода. Сякаш трябва да вземеш от страха на тоя живот и хората около себе си,за да те уважават и ценят. Иначе няма начин да си щастлив. Колкото по злобен и мръсен,толкова по-приеман и ценен. Това е максимата на тоя живот. А добричките хора обикновено са прецаквани,използвани и накрая-тъжни. Струва ли си!? Не. Истината е,че трябва да решим-кой-кого. Ние-живота или той-нас. Сякаш вече направих своя избор. Да съм безскупулна и нахална. Дори да изглежда една такава рязка промяна в мен смешна,не ме интересува. По-добре късно,отколкото никога. Без това живота ни е гаден, ако ние не се постараем да го 'уплашим' кой ще го направи вместо нас? Свалям розовите очила и се приземявам. В света на гадориите и отмъщението,злобата и лицемерието. Да,трудно ми е ,но колкото по-рано,толкова по-добре. Предпочитам собственото си щастие пред чуждото.

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Хах незнам ама по тая логика значи на мен изобщо не ми върви и трябва да си слагам въжето.Незнам но мисля че живота е такъв какъвто си го направиш няма кой друг да ти го направи...Аз не виждам лошо да съм добричка, като оставим факта че понякога ти се качват на главата....Абе при всеки е различно, ако всички бяхме еднакви всеки щеше да загуби своята уникалност...

Голям фен
    Разбира се,че е какъвто сам си го направиш,но просто ако си по-мек и добър ти се качват на главата,както ти самата каза. Сякаш се разглезват и смятат,че могат да правят всичко с теб. Работата е там,че има орпеделени неща като обстоятелства и отношение на другите,което все пак не зависи САМО от теб ,нали така. И това имах предвид. Просто това,че каквото даваш,такова получаваш е верно,но не винаги,защото някога даваш цялото си сърце на някого,а се оказва,че просто не го е ЗАСЛУЖАВАЛ. И оставаш разочарован. Сама си го правя принципно хубав живота,но ако другите решат да ми се месят,става ето така-оставаме недоволни. Не искам да продължавам,но с една дума истината е,че трябва да сме по-строги с хората около себе си,понеже са неблагодарни и гадни същества повечето, това е истината.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Нали знаеш че всичко се връща.
    И на гадните и на тях им идва момента някога.
    Когато даваш може и да е след много време,но и ще получиш.Точно когато ти е нужно.
    Когато само взимаш ще дойде ден когато най-малко очакваш и ще страдаш много.
    Да привидно гадните са много по-добре,защото изобщо не се заммислят и гледат само за гъза си.НО ДОКОГА.Никой не знае.И за тях някога идва момента на страданието който е много по-гаден,защото е събран от многото моменти когато са опитали да прецакат съдбата
    Или по брутално казано.
    Който се опитва да наебе съдбата в един момент идва времето когато той е най-брутално наебан.Болести,загуби,разо ение и т.н. и т. н.
    Така че няма смисъл да се правим на по-велики от съдбата,тя винаги ще е над нас.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Написала си някои неща,които са така..Това,че като си добър,нямаш много шансове..Трябва да си гаден,лицемерен и още куп неща..За това не съм съгласна...Аз съм прекалено добра,казвали са ми,че ще си патя заради това..Но не искам да се променям..Не искам да ставам една от многото фалшиви хора,които мачкат всичко живо,за да си постигнат целите..Да,вярно е,че това,което съм не съм много интересна и готина....Но аз така искам.Доста пъти съм се замисляла над тези неща,но винаги съм стигала до факта,че няма да предам себе си,каквото и да ми се случи напред в живота.Има достатъчно еднакви и безлични хора..Е,аз пък си избирам да съм самата себе си! Малко хора имат този лукс, особено в днешно време.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spored mene nqkoi te e naranil,no taq logika ne mi se stryva napulno taka,nz 4ovek,vsi4ki si imame i lo6i i hybavi momenti,ne mojem da promenim tova
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

aLoNe`In`ThE`dArK`f сагласна съм с тебе

Супер фен
    Хаха какво съвпадение, точно в този момент и за това си мислех Но зависи от много други неща.. виждала съм добри хора, които все пак им се отвръща с добро. Но това според мен е доста рядко. Това, че трябва понякога да си нахален, е вярно, но животът представлява и голяма доза късмет. Зависи с какви хора се срещаш, какъв ти е външния вид, излъчването, характера и куп още неща. С две думи всичко е съдба

Град
    In Your Dreams...
    Да и аз съм си го мислила много пъти това. Сякаш на тея добрите им е по-гадно. Познавам много добри хора, на които живота постоянно им поднася гадости, които не заслужават. И все повече и повече си мисля, че траа да си някъф злобен и гаден, за да ти е яко, което е мн жалко!
    Поне така си мисля като пак стане нещо и се ядосам... Може и да не е така.

върви в какво? лично аз не искам да ставам милионер,а да живея като такъв,не искам га омърсявам духовното си богатство с долни лъжи,завист,мръсни номерца,омраза,напротив искам да го развивам...Не бих заменила мирогледа си и светолоусещането за някакви си материални дрънкулки.Не знам ти каква логика вадиш,но лично за мен може да ти върви в живота,ако си наясно с себе си и цялото ти същество е изпълнено с топлота,а не ако примерно притежаваш пари,слава и власт.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Колкото си по-гаден с живота и с хората около себе си

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    ,толкова повече ти върви. Забелязали ли сте,че на добряците никога не им върви по една или друга причина? А на тия,по-хитрите и егоистични същества,всичко им е по вода. Сякаш трябва да вземеш от страха на тоя живот и хората около себе си,за да те уважават и ценят. Иначе няма начин да си щастлив. Колкото по злобен и мръсен,толкова по-приеман и ценен. Това е максимата на тоя живот. А добричките хора обикновено са прецаквани,използвани и накрая-тъжни. Струва ли си!? Не. Истината е,че трябва да решим-кой-кого. Ние-живота или той-нас. Сякаш вече направих своя избор. Да съм безскупулна и нахална. Дори да изглежда една такава рязка промяна в мен смешна,не ме интересува. По-добре късно,отколкото никога. Без това живота ни е гаден, ако ние не се постараем да го 'уплашим' кой ще го направи вместо нас? Свалям розовите очила и се приземявам. В света на гадориите и отмъщението,злобата и лицемерието. Да,трудно ми е ,но колкото по-рано,толкова по-добре. Предпочитам собственото си щастие пред чуждото.
    Топла вода има тук,но не толкова топла . Вярно е,че живота ти поднася гадории пред тебе.Ами откакто има човечество има борба за съравнованието.Кой е по-добър? Просто каквато и трудност да ви предлага живота вие се изправайте с/у него с пълна сила,а не се затварайте в себе си и да бягате от проблема.Еми ето 1 моя ситуация:Цяло лято бях на вилата в Англия за да забрава моята приятелка.Денощно навънка,приятели,ала .. .Докато не и казах .. Пък какво нека си по-слаб.Какво пречи просто да опиташ,отколкото да оставиш нещата така.Никога няма да разбереш дали ще успееш.А току виж си го надвил.А бе просто си поставяйте цели пък ако не успеете важно,че сте опитали.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Разбира се,че е какъвто сам си го направиш,но просто ако си по-мек и добър ти се качват на главата,както ти самата каза. Сякаш се разглезват и смятат,че могат да правят всичко с теб. Работата е там,че има орпеделени неща като обстоятелства и отношение на другите,което все пак не зависи САМО от теб ,нали така. И това имах предвид. Просто това,че каквото даваш,такова получаваш е верно,но не винаги,защото някога даваш цялото си сърце на някого,а се оказва,че просто не го е ЗАСЛУЖАВАЛ. И оставаш разочарован. Сама си го правя принципно хубав живота,но ако другите решат да ми се месят,става ето така-оставаме недоволни. Не искам да продължавам,но с една дума истината е,че трябва да сме по-строги с хората около себе си,понеже са неблагодарни и гадни същества повечето, това е истината.
    ДА това е истина спор няма,понякога влагам цялото си сърце като си мисля че човека срещу мен и той е така ноооооооооооооо в повечето случей се разочаровам защото малко са хората който го разбират, а тези от своя страна който разбират отговарят със същото и се оказват твой приятели...немислип ли?
    Каквото си надробим това сърбаме...ама било то в отношението с приятели, с близки, с гадже винаги независимо от всичко и всички се е случвало поне веднъж да ти "отговорят" негативно с действията си.При мен дойде един такъв момент който преобърна целият ми живот.Преди 1 година претърпях страхотна катастрофа, до деня в който катастрофирахме живота за мен беше безгрижен и помагах на всички с каквото можех, това се равняваше до някъде с предателства, караници и куп глупости...НО след тоя ден видях че живота не ти гарантира нищо, че няма нищо сигурно и че трябва да живееш ден за ден.За това се замисляш върху много неща, като почнеш с кой как се държиш и стигнеш до една коренна промяна и то без да я усетиш.НЕСЪЗНАТЕЛНА...Това е моето мнение и така се научих и аз помагам на хора който знам че като се обадя посред нощ и кажа че ми трябва помощ няма да ме пита за какво а ще дойде веднага.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_kotence
    aLoNe`In`ThE`dArK`f сагласна съм с тебе

Мерси.Някой по долу каза нещо че не искал/а да става милионер.
    Не става въпрос за материалните неща а за качествата и преимуществата на хората.Не вярвам да няма човек който да не си е патил от добротата си .Ако има такъв ще се прекръстя... хах Не всичко е материално и видимо за окото...

(Сорка че изнасям такива лекции ама имам "опит")

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз съм забелязала нещо такова, но се надявам, че 1 ден ще има няква справедливост
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Написала си някои неща,които са така..Това,че като си добър,нямаш много шансове..Трябва да си гаден,лицемерен и още куп неща..За това не съм съгласна...Аз съм прекалено добра,казвали са ми,че ще си патя заради това..Но не искам да се променям..Не искам да ставам една от многото фалшиви хора,които мачкат всичко живо,за да си постигнат целите..Да,вярно е,че това,което съм не съм много интересна и готина....Но аз така искам.Доста пъти съм се замисляла над тези неща,но винаги съм стигала до факта,че няма да предам себе си,каквото и да ми се случи напред в живота.Има достатъчно еднакви и безлични хора..Е,аз пък си избирам да съм самата себе си! Малко хора имат този лукс, особено в днешно време.
    .. аз съм като теб, ама няма да им се даваме да ни тъпчат уния надутите

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от m0on lady
    Тук не става въпрос толкова за тъпчене...Става въпрос,че доста хора предават себе си...Променят се, това имах превдид...Преди доста ме тъпчеха да,но аз промених това...Не го позволявай и ти!И запомни:Никой не може да те унижава, без твое съгласие!

Град
    in my world!
    аз съм самата себе си и не ми пука харесва ми защото съм 2 в 1 ту лоша ти добра мога да казвам и не и да мога да съм лицемерна и искренна и това ми харесва защото аз сама себе си не познавам откривам нови неща за мен всеки ден
    по темата:да наистина в 90% от случеите е така,ама помни че и на тях някой ден всичко се връща пък и като се замисли човек неможе вечно да е добър с хората,защото някои използвачи заслужават само един здрав бой
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Тук не става въпрос толкова за тъпчене...Става въпрос,че доста хора предават себе си...Променят се, това имах превдид...Преди доста ме тъпчеха да,но аз промених това...Не го позволявай и ти!И запомни:Никой не може да те унижава, без твое съгласие!
    .. как го промени, какво направи ??

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    .. как го промени, какво направи ??
    Хайде да минем на ЛС.

аз се държа гадно с тези които са гадни към мен ,а се държа добре с тези които са добри с мен...и така си ми е екстра...Ако се държиш лошо с вси4ки някои добри невинни хорица ще пострадат,а ако се държиш добре с вси4ки все някой ще се възползва и ще те нарани ...с една дума зависи кои е от отсрещната страна

Мда, забелязала съм го това.
    Страхотно си го описала точно както става в реалния живот! Явно само в приказките доброто побеждава! На добрите хора хуя винаги им е в гъза наврян.. сори за тъпия израз, ама ми мина вече да съм ядосана на света (същото като твоя гняв и огорчение), някак си дори ме мързи да пиша, само ще ти кажа че си абсолютно права!
    Но и това ще отмине, споко. Аз напоследък дори се критикувам и не си позволявам да съм ядосана "на света". Гони ме апатия, въпреки че съм напълно наясно че съм давала от душа и сърце, че съм обичала повече другите от самата мене си... защо ли, и аз не знам. Само знам че болката от ножовете в гърба ми и имането ме за нищожество (точно като с такъв се държат, когато си скапан идеалист) взеха превес и затворих тъпото сърце. Изпълних се с гняв и огорчение, пак един вид болка де... боже, кво ти се обяснявам... това са само мои лични преживявания, но знам ли дали и при теб не е така!

Поздравявам те, защото сякаш се виждам отново в друг образ и ти съчувствам!
    Коя зодия си?

Niakoitam
    , АМИ АКО НИЩО НЕ ИМ СЕ ВЪРНЕ?
    Все едно да чакам Страшния съд за да си платят някои... ами ако така и не настъпи? Ако умра "неизкупена"? Ами ако шибания Христос е умрял напразно?! Живял е тъпо, гонели са го, предавали са го, а той си е разпространявал доброто слово. Най-накрая е умрял набучен. Човек съм, не съм свръхчовек. Не мога да понеса такава болка. Не искам да живея така. По-добре е да съм гадна май.. въпреки че природата ми не е такава!
    Ами ако се окаже че няма Бог, няма справедливост и "няма съдба, а всичко си го правим ние"?
    А ако цял живот чакам?
    Страх ме е че моментут на разплата никога няма да настъпи.
    И ще съм нещастна минута преди смъртта ми, че съм пропиляла живота си, надявайки се за нещо по-добро.
    Ако съдбата не ме погали?
    Толкова е вероятно такъв момент да не дойде и надеждата да е ПРАЗНА и безпочвена, че... не ти се иска да чакаш.

Да привидно гадните са много по-добре,защото изобщо не се заммислят и гледат само за гъза си.НО ДОКОГА.
    Защо привидно бе?
    Просто света няма място за идеалисти. В никакъв случай не преобладават лошите, но всички обикновени, без стремежи за световен мир, за райски отношения и т.н. си живеят добре и от време на време прецакват по някого.. (казвам го, защото ми омръзна от крайни примери за злодеи и за мега добри)
    Кога ли докога? Казваш го с такава убеденост...
    Докога ще им е хубаво?
    Сигурно до много време..

Съжалявам, че мисля песимистично, но 15 години ги гледам, нали. Никой не е пострада. И живота им се нарежда. Явно живота ги обича такива, "борбени".
    Пак е борба да преебеш някого. Или може би не е преебаване, може би "преебания" е смотаняк?

Какво да очаквам от тая шибана съдба. Навярно я няма.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Middle of nowhere
    Добър си с някой, прецаква те, пренебрегва те, голяма работа, преживей го! Ако мислиш, че да се чувстваш щастлив, прецаквайки останалите, те устройва... Въпросът е дали можеш да се помириш със съвестта си и с принципите си (ако имаш такива!)...
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Да,така е...
    ако се отнасяш добре с всички,ще се възползват от това и ще почнат да те тъпчат...
    И никой няма да те има за нищо,хах...
    Кофти,но истина

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Зависи! Ако си добър с всички, все някога, някой, някъде, ще ти забие нож в гърба!Но ако си имаш винаги едно на ум, а хората с които общуваш, минават през цедката...тогава...ю хиев ноу проблемс!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    taka e vinagi 4estnite hora i doborite sa precakani eto priemer
    Sno6ti cqla nosht se bahtith da u4a a moita fr ne i nakraq ko na neq i podskazahaaaaa i az za ko u4ih ei tei

Of primera e tap no vinagi e taka I SAM NAPALNO SAGLASNA S AVTORKATAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си