,толкова повече ти върви. Забелязали ли сте,че на добряците никога не им върви по една или друга причина? А на тия,по-хитрите и егоистични същества,всичко им е по вода. Сякаш трябва да вземеш от страха на тоя живот и хората около себе си,за да те уважават и ценят. Иначе няма начин да си щастлив. Колкото по злобен и мръсен,толкова по-приеман и ценен. Това е максимата на тоя живот. А добричките хора обикновено са прецаквани,използвани и накрая-тъжни. Струва ли си!? Не. Истината е,че трябва да решим-кой-кого. Ние-живота или той-нас. Сякаш вече направих своя избор. Да съм безскупулна и нахална. Дори да изглежда една такава рязка промяна в мен смешна,не ме интересува. По-добре късно,отколкото никога. Без това живота ни е гаден, ако ние не се постараем да го 'уплашим' кой ще го направи вместо нас? Свалям розовите очила и се приземявам. В света на гадориите и отмъщението,злобата и лицемерието. Да,трудно ми е ,но колкото по-рано,толкова по-добре. Предпочитам собственото си щастие пред чуждото.