Цитирай Първоначално написано от psihqsala
,толкова повече ти върви. Забелязали ли сте,че на добряците никога не им върви по една или друга причина? А на тия,по-хитрите и егоистични същества,всичко им е по вода. Сякаш трябва да вземеш от страха на тоя живот и хората около себе си,за да те уважават и ценят. Иначе няма начин да си щастлив. Колкото по злобен и мръсен,толкова по-приеман и ценен. Това е максимата на тоя живот. А добричките хора обикновено са прецаквани,използвани и накрая-тъжни. Струва ли си!? Не. Истината е,че трябва да решим-кой-кого. Ние-живота или той-нас. Сякаш вече направих своя избор. Да съм безскупулна и нахална. Дори да изглежда една такава рязка промяна в мен смешна,не ме интересува. По-добре късно,отколкото никога. Без това живота ни е гаден, ако ние не се постараем да го 'уплашим' кой ще го направи вместо нас? Свалям розовите очила и се приземявам. В света на гадориите и отмъщението,злобата и лицемерието. Да,трудно ми е ,но колкото по-рано,толкова по-добре. Предпочитам собственото си щастие пред чуждото.
Топла вода има тук,но не толкова топла . Вярно е,че живота ти поднася гадории пред тебе.Ами откакто има човечество има борба за съравнованието.Кой е по-добър? Просто каквато и трудност да ви предлага живота вие се изправайте с/у него с пълна сила,а не се затварайте в себе си и да бягате от проблема.Еми ето 1 моя ситуация:Цяло лято бях на вилата в Англия за да забрава моята приятелка.Денощно навънка,приятели,ала .. .Докато не и казах .. Пък какво нека си по-слаб.Какво пречи просто да опиташ,отколкото да оставиш нещата така.Никога няма да разбереш дали ще успееш.А току виж си го надвил.А бе просто си поставяйте цели пък ако не успеете важно,че сте опитали.