- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колкото си по-гаден с живота и с хората около себе си
Къв е чепа да ги криеш бе.Първоначално написано от ludoto_kotence
Преди никой не познаваше когато ми е гадно, защото бяха свикнали да съм отзивчива, лъчезарна, не знам си кво... на кой му пука моля ти се jghgh как се чувства, дали не е натъжена от нетактичното поведение, някои забележки и т.н.
После кво станахБезцеремонна до немай си къде
Никакъв толеранс и супер голяма цедчица за всички.
И гадна, и недоверчива, и леко агресивна бях дори!
Ха, май по тоя период ме четоха като отворена книга ама изобщо не протестираха от това което виждаха.Даже почнаха да се интересуват дали съм добре, без да им правя нещо. Без да им помагам. Просто ей така. Интересуваха се как съм. Бре, човешко отношение към мене, а защо трябва да го получавам така.. хм..
Защото хората са някви странни и изкривени. Явно са с такава настройка. Днеска си мислих че всички се оплакват от някакъв вид хора, а всъщност ходят точно при тях. Наистина си прозрачен ако си човечен, трябва да крещиш за нещо или просто да си олигофрен... за да си човек и ти. Иначе не те забелязват, на никой не му правиш впечатление.
Niakoitam не ми се отговаря на онзи предния пост.
Навярно има много още да гледам и да изпитвам гадории, но засега съм отсъдила кво да мисля и го казах в оня яко негативен пост (както и в тоя)
Може би след още време и страдания ще си променя мнението, ама знам ли, дано съм жива дотогава.
Ти иначе си вярвай, щом това е избора ти. Възмездие според мене няма да дойде за тея които го заслужават, ама дай боже да си сменя мнението, защото ако са истини нагласите ми, ще бъда доста тъжен човек през отстатъка от живота си...Ако все пак не променя с нещо ситуацията, хората, живота, може пък мисленето ми? Това са други теми де.
Аз лично се отказах от злобата, вървежна е, ама е в разрез с характера ми, а и като съм в по-soft вариант мога доста повече да се понасямДа,може би имаш повод да си злобар,но аз пък мисля че по-силните психически се борят,а по-слабите се предават.И така съм по-сигурна че не ме тропат много зад гърба ми (въпреки че в лицето не са цунки, не са муцунки.. то пак е по-добре отколкото да не те обсъждат ама да се отнасят с пренебрежение към тебе, да не те оценяват.. ебаси недовиждащите хора
)
Точно силните продължават, така е. AGREE!
Аз работя над себе си. Мотото ми е "не бъди жалка" и винаги е вървежно, абсолютно винаги. Някак си ми стана стремеж да не съм жалка, тази фразичка ме изкарва доста често и ме мотивира да продължа.
Сама съм се измъквала от странни състояния.. било то психически...
А като ме похвалят за нещо, за характер, за силна воля или т.н. винаги им казвам че за да съм стигнала "дотук" (едва ли е много далеко) е трябвало да бъда червей.. те май не ме разбират за кво говоря, но явно не се раждат всички победители.. явно трябва доста често да изпитваш курчета отзад за да се изградиш като по-силен човек. Затова тези "лабилни психики" ми звучат относителни. Винаги човек може да направи положителна промяна, да вдигне level-а си, да се ъпдейтне
Бе както и да е, просто те цитирах защото според мен тва* означава да не се предадеш.. ето, аз променям нещата, работя над тях.. на съдбата не мога да разчитам
*под "тва" визирам да правиш каквито и да е неща, да мислиш над проблема, да променяш разни неща и прочие..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride