Цитирай Първоначално написано от TupacShakur
Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
Хах незнам ама по тая логика значи на мен изобщо не ми върви и трябва да си слагам въжето.Незнам но мисля че живота е такъв какъвто си го направиш няма кой друг да ти го направи...Аз не виждам лошо да съм добричка, като оставим факта че понякога ти се качват на главата....Абе при всеки е различно, ако всички бяхме еднакви всеки щеше да загуби своята уникалност...
права си всеки си е уникален сам за себе си
но колкото си по добър толкова повече ти се качват на главата ........
което е малко преебано . аз с моята добрина прияттелката ми ми се качи на главата ама не се оплаквам мене ми харесва

Ама аз за да стигна до тоя извод значи съм го видяла и усетила не само да си губя тука времето в писане на разни глупости.Ами да тя и моята се качи на моята глава макар че винаги съм била добра с нея имало е и обратния случей в смисъл тя се е държала с мен добре но много рядко!!!Ами то по същата логика на
Eternal Silence значи че и с лошите е така с който се държат лошо той се държи добре с тях....Хах вижте че всичко е кръговрат...Поне така аз го виждам.Нещата са такива от доста време това са неписани закони и както Мърфи го е написал..."Законите на Мъфри" ...