.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Въпросченце

Привет сладуркофциии! :P

Аз съм един малък палавник, но това май не е от съществено значение. Един чичко преди време ми каза, че било вредно докато правиш секс, момичето да ти бърка в дупето и да стимулира простата ти!? Вярно ли е това? Аз много обичкам докато правя секс с приятелката ми, тя да ми бърка в дупенцето и да я стимулира, защото тогава свършвам зверски и удоволствието е нечовешко. Обаче знам ли ... взе да ми харесва и се опасявам, че ще стана гей .... възможно ли е това? [-o<
    Ако стана гей, тате ще се откаже от мен и няма да ми завещае нищо и един ден в близко или далечно бъдеще ще бъда само един скапан смръдлив педераст, без никакво имущество на негово име ... моля ви, помогнете ми, страх ме е ....

чела съм статии в които пишеше точно за това!нормално е!

Е да де, котенце, ама мисълта ми е дали ще стана гей в следствие на удоволствието, което изпитвам?

Цитирай Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
    Е да де, котенце, ама мисълта ми е дали ще стана гей в следствие на удоволствието, което изпитвам?
    Еми зайчо, зависи.
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Град
    L.A. \ Moscow
    zavisi ot teb
    Raise your fist!

Зависи - независи ... фактите са факти! Понякога не ти избираш Намерението, а то теб ... удоволствието е налице...

Ами пич, внимавай с това че един френд така беше и обарна резбата.
    Тъй че и кажи на твойта да не ти бърка повече там, пък и ти се спри докато има време още

имах предвид че е нормално да ти харесва!а друг е въпроса че ако ти искаш да ти вкарват нещо по голямо от пръстче вече работата става самнителна!

Верно ли? Я я кажи повече, моля те! То за да се спреш навреме трябва да имаш силно изграден самоконтрол, ама аз съм си .... абе за нищо не ставам. Страх ме е, че ще я обърна тая резба ...

Цитирай Първоначално написано от ludoto_kotence
    имах предвид че е нормално да ти харесва!а друг е въпроса че ако ти искаш да ти вкарват нещо по голямо от пръстче вече работата става самнителна!
    Коте, ами то колкото е по-голямо и колкото е по-дълго, толкова по-добра стимулация на простата, не мислиш ли?

вече ме съмняваш

Град
    в кошера
    аз ако бях на твое място наистина бих се притеснила!
    наистина ще е много страшно, ако баща ти разбере и те изгони от вкъщи!
    какво ще правиш?

нема да се плашиш
    от веднъж педал не се става
    ако искаш пробвай с мъж и ако ти хареса тогава

Град
    в кошера
    Цитирай Първоначално написано от Tro4o
    нема да се плашиш
    от веднъж педал не се става
    ако искаш пробвай с мъж и ако ти хареса тогава
    аз пък съм чувала, че от 1 път ставаш!!

Абе как да пробвам с мъж ... нали ще му откъсна тестисите и ще му ги извадя през устата ... сложно е братяя, сложно е!

Град
    в кошера
    Абе как да пробвам с мъж ... нали ще му откъсна тестисите и ще му ги извадя през устата ... сложно е братяя, сложно е!
    да, ама ако не опиташ с мъж, никога няма да разбереш дали е хубаво

абе какво толкова сложно има
    лапаш го и се потапяш ,след това ако ти хареса как седи отзаде
    ей тогава го мисли

П.С моля да ме извините за грубият език

май сам си отговори току що

Ами пич и това приятелче дет ти казвам беше със същия случай като твоя и след около 1 година почна да си търси мъже, мноу кофти работа ти викам

Цитирай Първоначално написано от Devil91
    Ами пич и това приятелче дет ти казвам беше със същия случай като твоя и след около 1 година почна да си търси мъже, мноу кофти работа ти викам
    Мали внимавай това заразно ще излезне

А ако отида на черква и се помоля БОГ да ми прости, дали ще се оправя? Смятам, че Дедо Боже има власт над човешките желания ... абе няма какво да мисля, тръгвам да паля свещичка ... пък а дано да се пооправя!

стига го плашете!харесва ли ти да си с жени

Цитирай Първоначално написано от Tro4o
    Цитирай Първоначално написано от Devil91
    Мали внимавай това заразно ще излезне
    Е аз такъв проблем нямам, аз си обечам с пички, пък и досега не е имало недоволни

Град
    в кошера
    Бог ще ти прости, а баща ти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си