- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросченце
1,запали една свещт (ама внимавай да не си протриеш ръката) ,ако искаш викни приятелката ти да ти помогнеПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
2.Няма нищо срамно в това да осъзнаеш че си минал на другият бряг![]()
ужасни сте човека се нуждае от помощ а вие....?![]()
Зааайче, не се притеснявай пиленце,няма нищо лошо в това.Моят приятел много обича да му бъркам в дупето, и ощи си е на нашия бряг.
Или поне аз не съм забелязала да си пада по мъже. :P
Ииии честито .. Вие сте гей
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
защо да е гей още не е станалПървоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
защо да е гей още не е станалПървоначално написано от xXxScreamxXx
![]()
А може и да е станал, и да се чуди как да си го признаеПървоначално написано от Tro4o
![]()
Добре де, аз съм един антропоморфен нежен по душа гей ... ама само по душа ... иначе съм си свиня, каквито сме повечето мъже впрочем ... това, че обичам да си и да ми бъркат в дупето си е отделен въпрос!
Котенце, обичкам те! Ти си моята спасителка! Мани ги тия гадове тука, те просто са неподготвена аудитория ... как очакваш да разберат едно нежно и изстрадало момче?
Брато, да си гей значи да харесваш мъже(а доколкото гледам си падаш по жени) Доколкото за стимулацията, всеки човек си има нещо, което му харесва най-много![]()
.. едва ли .. но наистина зависи от тебПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
Running is my drug and I am overdosed ..
Добре де, а според вас аз изрод ли съм? Искам да ви кажа, че съм правил секс с кокошка като бях в началото на пубертета. Това се случи преди време и за нищо на света не бих го направил отново. Още чувствам срам в себе си. Знам че Бог ми е простил, но аз все още не мога да си го простя... и после се чудете защо ви питам, дали ще стана гей!?
бате незнам за теб ам един мой добър приятел спа със коза като беше на 12 на селото сиПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
и от тогава нещо му има
стана много свит и май му харесало и сега неще да си каже![]()
![]()
според мен вече стана наистина ебавка щот са изникна че си спал с кокошка сру пич , но аз не ти вервам :PПървоначално написано от Tro4o
Bring it on baby.. I taste good!
Поредната измислена тема, след малко ще каже че се е родил с два чепа![]()
Рокси, мани ти тая, щом имаш желание да си губиш времето с вярвания и невярвания, окей, ама на кокошката дупето си е истината!
Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
![]()
![]()
да повервах ти
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Добре! Ходи купи една кокошка от животинския и идвам да ти покажа как става работата ...
Мани ги заблудените зоофили ... на това моето му се вика Содомия. Ето ти примерченце :
http://lafim.com/modules.php?name=Ga...d=267&offset=0
Зайче, не си гей! Тва с простата е просто вид екстра, любовна игра, както си щеш го наречи, ма не си гей! спох!!!![]()
А тва за кокошката... не знам... ама горката кокошчица !![]()
![]()
![]()
<<Love is in the air>>
Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!
абе той още не станалПървоначално написано от lil_candy
ама това като го кефи да му ровят по аналните дупки и да го забавляват![]()
Според мне е върос на време да мине към другата страна![]()
Абе хора, вие луди ли сте? Едната писала, че приятелят й обичал тя да му бърка отзаде, ама още бил хомо. Само така си мислиш![]()
Ако ви харесва да ви бъркат отзад - хора, вие сте осъзнати или неосъзнати би-та. А някои просто искат жени да им бъркат отзад, за да не знает другите, че са би![]()
![]()
![]()
![]()
ами не спокойно ако ти сам не се поддадеш на това да станеш гей просто няма как по друг начин да се случи...аз съм чувала че на мъжете много им харесва жена да ги лиже по дупето(около ануса)това адски много ги възбуждало,същото както на нас жените ни харесва да ни лижат пепирудките![]()
:P