.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Цитирай Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
    Е да де, котенце, ама мисълта ми е дали ще стана гей в следствие на удоволствието, което изпитвам?
    Защо мислиш ,че все още не си гей ?

А ако отида на черква и се помоля БОГ да ми прости, дали ще се оправя? Смятам, че Дедо Боже има власт над човешките желания ... абе няма какво да мисля, тръгвам да паля свещичка ... пък а дано да се пооправя!
    1,запали една свещт (ама внимавай да не си протриеш ръката) ,ако искаш викни приятелката ти да ти помогне

2.Няма нищо срамно в това да осъзнаеш че си минал на другият бряг

ужасни сте човека се нуждае от помощ а вие....?

Град
    Sofija
    Зааайче, не се притеснявай пиленце,няма нищо лошо в това.Моят приятел много обича да му бъркам в дупето, и ощи си е на нашия бряг.
    Или поне аз не съм забелязала да си пада по мъже. :P

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ииии честито .. Вие сте гей
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Цитирай Първоначално написано от xXxScreamxXx
    защо да е гей още не е станал

Град
    Sofija
    Цитирай Първоначално написано от Tro4o
    А може и да е станал, и да се чуди как да си го признае

Добре де, аз съм един антропоморфен нежен по душа гей ... ама само по душа ... иначе съм си свиня, каквито сме повечето мъже впрочем ... това, че обичам да си и да ми бъркат в дупето си е отделен въпрос!

Котенце, обичкам те! Ти си моята спасителка! Мани ги тия гадове тука, те просто са неподготвена аудитория ... как очакваш да разберат едно нежно и изстрадало момче?

Брато, да си гей значи да харесваш мъже(а доколкото гледам си падаш по жени) Доколкото за стимулацията, всеки човек си има нещо, което му харесва най-много

Град
    На стадиона за бягане.
    Е да де, котенце, ама мисълта ми е дали ще стана гей в следствие на удоволствието, което изпитвам?
    .. едва ли .. но наистина зависи от теб
    Running is my drug and I am overdosed ..

Добре де, а според вас аз изрод ли съм? Искам да ви кажа, че съм правил секс с кокошка като бях в началото на пубертета. Това се случи преди време и за нищо на света не бих го направил отново. Още чувствам срам в себе си. Знам че Бог ми е простил, но аз все още не мога да си го простя... и после се чудете защо ви питам, дали ще стана гей!?

Добре де, а според вас аз изрод ли съм? Искам да ви кажа, че съм правил секс с кокошка като бях в началото на пубертета. Това се случи преди време и за нищо на света не бих го направил отново. Още чувствам срам в себе си. Знам че Бог ми е простил, но аз все още не мога да си го простя... и после се чудете защо ви питам, дали ще стана гей!?
    бате незнам за теб ам един мой добър приятел спа със коза като беше на 12 на селото си
    и от тогава нещо му има
    стана много свит и май му харесало и сега неще да си каже

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Tro4o
    бате незнам за теб ам един мой добър приятел спа със коза като беше на 12 на селото си
    и от тогава нещо му има
    стана много свит и май му харесало и сега неще да си каже
    според мен вече стана наистина ебавка щот са изникна че си спал с кокошка сру пич , но аз не ти вервам :P
    Bring it on baby.. I taste good!

Град
    Sofija
    Поредната измислена тема, след малко ще каже че се е родил с два чепа

Рокси, мани ти тая, щом имаш желание да си губиш времето с вярвания и невярвания, окей, ама на кокошката дупето си е истината!

Рокси, мани ти тая, щом имаш желание да си губиш времето с вярвания и невярвания, окей, ама на кокошката дупето си е истината!

Повече от фен Аватара на roksana_1
    да повервах ти
    Bring it on baby.. I taste good!

Добре! Ходи купи една кокошка от животинския и идвам да ти покажа как става работата ...

Добре! Ходи купи една кокошка от животинския и идвам да ти покажа как става работата ...
    Зоофил

Мани ги заблудените зоофили ... на това моето му се вика Содомия. Ето ти примерченце :

http://lafim.com/modules.php?name=Ga...d=267&offset=0

Град
    Germaniq
    Зайче, не си гей! Тва с простата е просто вид екстра, любовна игра, както си щеш го наречи, ма не си гей! спох!!!
    А тва за кокошката... не знам... ама горката кокошчица !
    <<Love is in the air>>
    Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!

Цитирай Първоначално написано от lil_candy
    Зайче, не си гей! Тва с простата е просто вид екстра, любовна игра, както си щеш го наречи, ма не си гей! спох!!!
    А тва за кокошката... не знам... ама горката кокошчица !
    абе той още не станал

ама това като го кефи да му ровят по аналните дупки и да го забавляват

Според мне е върос на време да мине към другата страна

Абе хора, вие луди ли сте? Едната писала, че приятелят й обичал тя да му бърка отзаде, ама още бил хомо. Само така си мислиш
    Ако ви харесва да ви бъркат отзад - хора, вие сте осъзнати или неосъзнати би-та. А някои просто искат жени да им бъркат отзад, за да не знает другите, че са би

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ами не спокойно ако ти сам не се поддадеш на това да станеш гей просто няма как по друг начин да се случи...аз съм чувала че на мъжете много им харесва жена да ги лиже по дупето(около ануса)това адски много ги възбуждало,същото както на нас жените ни харесва да ни лижат пепирудките :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си