.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: проблем :(

проблем :(

ox ..xora zna4i ot nqkude mesec imam sledniq problem boli me stomaxa i 4ervata...dori i kogato se naqm .. se edno me rugat s noj kakvo moje da e

Град
    XaCkoBo
    Най-добре иди на лекар...
    Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!

htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f

наистина иди на лекар..
    може да се е получило нещо което не трябва да се изчаква
    Яжте моркови, да сте здрави!

sladky2009
    Guest
    мен ме боли долу ниско..даже имам газове постоянно и денс се изпуснах в клас беше ужасно.. няма да хода вече
    ако някой знай някви хапчета или нещо против тва да пишее щото вече не издържам

Ми ако не се храниш здравословно и не пиеш достатъчно течности, може да си се запекла. Ако ти е твърдо като пипаш под пъпа. Щом имаш газове значи мешаш кофти храните, които изискват различна киселинност на стомашния сок за разграждането им. Оттам се получава подуване и газове.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от sladky2009
    мен ме боли долу ниско..даже имам газове постоянно и денс се изпуснах в клас беше ужасно.. няма да хода вече
    ако някой знай някви хапчета или нещо против тва да пишее щото вече не издържам
    ДуфАЛааааааккк
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

ami ne mi e tvurdo pod pupa i ne nqmam gazove samo me prerqzva stomaxa i 4ervata

Цитирай Първоначално написано от Bebeto_^
    ami ne mi e tvurdo pod pupa i ne nqmam gazove samo me prerqzva stomaxa i 4ervata
    Аз на пръцаланката го написах

Bebeto_^, отиди на лекар най-добре!!!
    Като инфо: Не забравяй да пиеш достатъчно течности. Принципно ябълките възстановята функцията на червата, а банана - на стомаха. Папай ги на празен стомах.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Редовно ли се храниш? Нека те види лекар, че може да си докарала някой гастрит.

Moже да ти има нещо и за това иди на лекар.Може и гастрит да е, но не е страшно спокойно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си