.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Наргилето...???

Повече ли вреди от цигарите ..или не ? и може ли да се пристрастиш към тревата която слагат вътре ???
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Зависи какво пушиш. Ако пушиш тютюн е същата работа, миризливите въглени доколкото знам само пушека им вреди, нямат катран и никотин, треволяка си е толкова вреден колкото и да го пушиш в листче
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    Yambol
    Ami,zna4i v nas imame nargile,i si go palim ot vreme na vreme,neznam no ima specialen tutun nqkakav za nargile,koito e tolkova lek 4e ne se use6ta i s mirizma naprimer na qgoda,4ere6a,banan,kakvoto si kupi6,vaob6te ne se pristrastqva6.I vse pak zavisi kakvo mu slaga6,no nai dobre ot teq deto sa specialno za nargile i aromatni i priqtni.Daje hora koito ne pu6at po princip im haresva.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    слагаТ?слагаш си кфот си искаш?
    не би тряало да вреди поне на белите дробове щото по принцип не се гълта.

ако е с тютюн е мн по малко от на цигарите ама ако слагаш трева или нещо друго е ясно че ше е по вредно

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    слагаТ?слагаш си кфот си искаш?
    не би тряало да вреди поне на белите дробове щото по принцип не се гълта.
    Ти знаеш ли какво е наргиле???То не може без да се гълта и да искаш.Или искаш да ми кажеш,че като дишаш,което не знам как става,първо си "слагаш" въздуха в устат и после го "гълташ".Боже кат не знаеш не говори глупости.Направо в белите ти дробове си отива Принципно е по-малко вредно щот някои от шибаниите се филтрират през водата.
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    незнам колко е вредно знам само че на мен ми харесва

Супер фен Аватара на j_adore2
    Аз знам,че едно наргиле е равно на 40 цигари,но кой нормален ще си запали и ще изпуши сам 1 наргиле
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Аз знам,че едно наргиле е равно на 40 цигари,но кой нормален ще си запали и ще изпуши сам 1 наргиле

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Наргилето не вреди повече от цигарите, ако е с тютюн за наргиле (които в повечето случаи са плодови)

Аз пък гълтам от наргилето и винаги ми е било мистерия по-вредно или по-полезно е от цигарите... навсякъде чувам противоречиви мнения...

то май по-важното е че 'ич не ме ебе и с приятели си пушим ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на 24white24
    на 1000 цигари е равно От около 2 години съм страшен фен на наргилето, сега си правя малко почивка, че от няколко месеца насам не съм пропускал ден, пробвал съм над 30 вида тютюн, най-добрите естествено са вносните от арабският свят, но до тях рядко мога да се докосна

Цитирай Първоначално написано от snejana67
    наргилето е вредно
    Те щото цигарите не са..

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    абе хора .. 1-во това че се напушваш от наргилето не идва от самия тютюн а от факта че част от дима се задържа във вътрешноста на наргилето и престоява там до следвашта дръпка .. направете си експеримент сложете вместо плодов тютюн,тютюн от цигара и вижте че резултата ще е същия даже и мн мн повече .. също така след това може да ви е гадно и да дишате по трудно за известно време .. поне при мене беше така а даже не сложих цяла цигара. а това за водата което всички говорите че тя пречиствала .. тя освен да пречиства е да охлажда дима защото въглена изпича тютюна и дима е много топъл.. това всъщност е основната функция на водата. мен лично нито цигарите могат да ме пристрастят нито наргилето затова не мога да кажа дали пристрастява но и фр-тата с които пушим не се пристрастяват.. мен си ми харесва и не ми пука вредно ли е или не .. според мен не е толкова вредно колкото 1 цигара затова като се сабереме си пушиме и лигавиме вие си правете извод как ви действа на вас на мен от всяка цигара ми е мн гадно все едно ми е 1-вата цигара а от наргилето ми няма абсолютно нищо успех :P
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    Варна
    ^

Слагаш холандец вътре + абсолют и сецаш като за последно... После три дена си в клинична смърт
    На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.

Цитирай Първоначално написано от stayhigh
    Слагаш холандец вътре + абсолют и сецаш като за последно... После три дена си в клинична смърт
    Хаха наистина Само че още по весело ще стане ако капнеш абсент вместо абсолют, тогава вече ще умреш със сигурност Ако доживея до 60-70 мога и да го пробвам, че да не ме е страх че ще умра млад

Има ги и такива образи
    Миналия ден пуших няква отрова с вкус на жасмин. Ей, как удряше в гърлото, просто не е истина.
    Иначе мисля, че няма да е по-вредно от цигарите.
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на _donna_
    Какво само пускате разни теми "по-вредно ли е","най-вредно ли е","ще се пристрастя ли към" ...щом толкова се посирате от страх - не го правете.

Цитирай Първоначално написано от YoSmileyFace
    Цитирай Първоначално написано от stayhigh
    Хаха наистина Само че още по весело ще стане ако капнеш абсент вместо абсолют, тогава вече ще умреш със сигурност Ако доживея до 60-70 мога и да го пробвам, че да не ме е страх че ще умра млад
    Ех като почнат разбирачите да се изказват: "Вместо тютюн - трева, вместо вода - водка" и ми става хипер смешно...
    Тетрахидроканабинола от тревата се абсорбира от течността и няма никаква ама никаква файда от това, че има трева в наргилето. Друг е въпроса дали някой от вас изобщо е пробвал да сложи алкохол във водата за да види колко е гадно. И то не просто е гадно а е невъзможно да се дърпа.

Лелле, кокло глупости казахте.. МОля ви се спрете да говорите наизуст.. Смешно е

Сички казахте поне по 1 глупост

Цитирай Първоначално написано от snejana67
    наргилето е вредно
    вредно ама друг път..

ти космяс'i
    умирам от болка като слушам ви фолка... ><

RHCP

Сякаш ни пука като го пушим Както пушачите не ги интересува, че цигарите са вредни и това не може да ги откаже, така е и при наргилето, при което обаче няма пристрастяване (аз поне не знам за такива случаи).
    Audio ergo sum

Вредно ли е пушенето на наргиле? Британски учени установиха, че то е равносилно на пушенето на цигари.
    Хората, които пушат ароматизиран тютюн с наргиле, поемат четири до пет пъти повече въглероден окис, отколкото с цигарите. Високите нива на въглеродния окис в кръвта могат да причинят мозъчни увреждания и изпадне в безсъзнание, сочи още изследването на учените от Острова.

Всички тестове, направени от Центъра за изследвания за контрол над тютюна, показват, че наргилето е вредно. Това прави въпроса много важен, защото много хора смятат, че „това дори не е пушене“.

Въглеродният окис при пушенето на наргиле не е единственият риск. Споделянето на един уред улеснява предаването на инфекции като туберкулоза, херпес, грип.

четете хора и се образовайте ..
    ...If what they say is true...
    You’re a boy - and I'm a girl
    I will never fall in love with you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си