- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кой от тримата?
Zdraveitezna4i,mn sum oburkana,v momenta ima tri mom4eta v moq jivot i te me oburkvat,iskam da izbera samo edin,no te postoqnno meoburkvat.Ediniqt R...,toi si govori s men,zaka4ame se,edin den sum sig,4e me har,na drygiq ne,za6oto prosto toi se zaka4a s o6e edno momi4e i nz dali izpitva n6 kum neq,na6ite razgovori sa direktni po princip,no me e strah da go pitam dali me har.,za6oto prosto,kato go vidq i se pritesnqvam,pak i toi e malko ligav.Drygoto mom4e e ot negoviq klas,S...ostanala sum s mn dobri vpe4atleniq ot nego,toi se durji tolkova milo,prosto,kogato sum s nego se 4yvstvam spokoina i bez griji,prosto neveroqtno,4yvstvam,4e moga da govorq s nego za vsi4ko,prosto mn me privli4a,moje bi go har.ne sum sig.nqkoi my e kazal,4e go har.i toi v4era mi kaza,4e iska da govorim,a pak dnes,kato otidah pri nego,toi mi kaza 4ao
nz,za6o,moje bi,za6oto tam ima6e edni ot negoviq klas,prosto taka si go obqsnqvam.Tretoto mom4e,s nego hodeh 1 mesec toi se durje6e i o6e se durji neveroqtno kum men,no se razdelihme zaradi raztoqnieto i toi si nameri dryga,no produljava da mi kazva,4e me obi4a i kaza,4e i neq obi4al
tova me oburkva o6e pove4e,toi kaza,4e mn skoro 6e doide v moq grad,za da me vidi,a v sledva6oto vreme kazva,4e ne iska da ni zagybi dobroto priqtelstvo
mn sum oburkana,hora,pomagaite,pls,koi da izbera?...Mersi na vsi4ki,koito pro4etaha temata mi
pozdravi
![]()
Амии миличка в случея ти трябва да решиш аз само мога да искажа мнение![]()
Но най-добре е да поговориш и с тримата по отделно за да си изясниш кой какви намерения има към теб(ако имат) и след това да прецениш ти самата към кой какво точно испитваш,защото ние може хиляди вариянти за решение но няма смисъл другите да решат вместо теб![]()
успех!!!
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
Ти не знаеш какво искаш...Няма ли да пуснете тема и за 5-тима...
![]()
Авторке, не знам какво друго да напиша....Прочетох темата и...
Разбери какво искаш,след това помисли как да го получиш....
Как може да не знаеш кой искаш?
...
Луди хора сте...
Скоро не бях чела толкова тъпа тема....[/b]
прочетох първите 2 реда и ми стана ясно! Да не си на 11-12 бе? Как ние да ти кажем кой да избереш, ти си знаеш... Айде сега, колеги, не се излагайте!
кой от тримата?
...Дъртанян
![]()
![]()
![]()
Шш Кога дойде тема с оферта,че е толкова загоряла за момък,че предлага да прават "сандвич" или пък предлага себе си и нейна приятелка дали това нема да стане важна тема,а.Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Първоначално написано от ™G-Baby™
Maybe...
![]()
срам ме е,че съм момиче,при наличието на такива като теб![]()
Ами като гледам вземи да се понаучиш що е то КИРИЛИЦА и има ли тя почва у нас, пък тогава разсъждавай. Имайки предвид явната липса на какъвто и да е мозък в главата ти сме сигурни, че ще избереш и тримата...купон да става![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Избери и тримата да ти сцепят аналчето![]()
![]()
![]()
Според мене не харесваш никой от тях, таака че не избирай![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Oх ти на колко си???Децата в 3-ти клас са по-разумни.Ние от къде да знаеме ти кой да избереш.Тоя пък 3-я аз обичам теб обичам и другата...не съм сигурна че знае какво е любов...а ако някой ми е казал че иска да говори с мен и аз като отида и ако той ми каже чао ще му *** *******... айде както и да е мисли малко по-трезво.Още малко ще пусеш снимки и ще питаш кой е най-хубав за да си избера.
oo,boje vie napravo napadnahte momi4eto![]()
kvo tolkova,4e ne pi6e na kirilica
teq komentari me otvratiha napravo,dobre,4e o6e ne sum puskala tema
taka po temata:razmisli mn v/y tova,koi har.,za6oto ne moje6 da ima6 i trimata
taa govori s tqh,razberi,koi te har.,yspeh
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ми все пак сме в България,нека поне азбуката да си запазиме,ако не друго.Първоначално написано от soul1199
А и още повече че според мен тя няма чувства към нито един от тримата.Ако искаше някой поне малко,вече да е направила избора си.
втория:P