- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най-романтичното нещо?
Като незнаеш защо изобщо се обаждаш ?!Първоначално написано от kuklichka_bg
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ami vseki si ima razbirane za romanti4noПървоначално написано от jghgh
![]()
Много са, ама най-последното беше тая събота, когато ме изпращаше до нас вечерта видяхме падаща звезда (за пръв път виждам) и се гушнахме и си пожелахме да останем завинаги заедно... Знам, че е пълна боза,ама ми сгря сърцето.![]()
![]()
![]()
А преди около 2-3 седмици се оженихме по скайпПо-точно 1 приятелка играеше ролята на попа и ни ожени
![]()
![]()
![]()
![]()
единственото романтично нещо, което някой някога е правил за мен е да прерисува моя снимка като картина
няма любов
подари ми роза за рдзнам че е супер банално, ама кво да се очаква, тръгнахме в сряда, а имах рд в петък
![]()
аа и 1вата целувка беше много сладка
след втората ни среща, бяхме на доста романтично усамотено местенце, държахме се за ръце, и разбира се, беше студено и той ме стопли (вечния номер
) и после като си тръгнахме преди да се разделим се погледнахме и се киснахме, стана много спонтанно и беше на светлината на уличен фенер хаха така да се каже
![]()
![]()
![]()
чудя се нещо по-лигаво не можа ли да се случи
![]()
Доста са,честно казано не мога да степенувам.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
оо .. първата ми целувка .. чаках го в училище .. той дойде .. прегърнахме си, и после 5 мин се целувахме на средата на двора в училище![]()
![]()
оо много романтично беше .. и на директорката сигурно и е харесало
![]()
![]()
![]()
![]()
Честно казано нищо романтично не са правили за мен;dd обсипвали са ме с много комплименти и простотий...нооо никва романтика;x
za rojdeniq mi den mi podari malko rijavo kotence s1s sinq pandelka i me cynka![]()
![]()
Ами понеже обичаме баскетбола и двамата и често бяхме на едно игрище....това че половината време си се гушкахме и целувахме,а не играехме баскет е друго де![]()
Та на мен ми стана едно такова романтично,когато една вечер бяхме останали само двамата (попринцип играем заедно с приятели мн ясно
) и точно тогава залязваше слънцето,а залеза беше много красив.И просто като в някоя сапунка стана-празното игрище,само ние по средата сме се гушнали и се целуваме и красивия залез........тогава ми каза обичам те за пръв път.
ми аз за ся нямам много романтични приживявяния ама тва изживявяне ще го помня винаги: Когато бяхме малки аз, и едно момченци мн се харесвахме и изведнъж си се гоним и аз се крия зад едно дърво обръщам са да вида дали още ме преследва и ХОП той ме цунка. Аз тогава така се стреснах че побягнах към бесеткататва е мн яко.Като част от романтичен филм или пък книга.винаги ще помня това
![]()
странното е че сега харесвам един от най-добрите приятели на тва момче![]()
ми всеки един момент с него е по-ромнтичен от предния просто немога да ги сравня![]()
Имах рожден ден,чаках смс от бившия(тогава бяхме в странни отношения) стана 23:30 и тъкмо се бях сдухала тотално когато полчих смс-а...отдолу пишеше Обичам те,а обяснението за тва закъснение беше-Мислех да ти пиша първи още в 12,но реших че първите стават последни,а последните първи.
Хм пак с него-докато готвеше у тях пържени картофи(мнооого е секси момче да готви).
Едно от най-милите неща които са ми казвали беше когато с един приятел си седяхме на едно парти и си говорехме и той ме гушна и каза-"преди да се запозная с теб и Мони (една приятелка) не знаех какво наистина е красиво момиче!" Ей тоя комплимент ми стопли душата...
Розите без повод от бившия отново...
един ми беше написал песен...ма не си падам по романтиката и тея неща![]()
незнам за някои можеда не звучи романтично ,но за мен тфа беше най милото нещо което някой е правил за мен.Бях на хижа и в 1 часа през ноща той пристигна да ме види само защото ми беше обещал...Цял ден е търсил с кво да дойде и на всичкото отгоре се е катерил по покрива който тогава беше хлъзгав и влезна през прозореца за да ме види... Беше прекрасно.
Най-романтичното? ... Ами май беше когато веднаж просто си стояхме и той ми каза, че има нещо да ми каже и ми каза, че е много влюбен в мен ... така се зарадвах тогава... Или когато ми подари голяма плюшена играчка за Коледа... Също и първата ни целувка няма да я забравя...Абе всеки момент с него е страхотен...![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Muja mi napisa prikazka za men,za nas i za na6ata istoriq.be6e opisal princesata po neveroqten na4in,a cqlata prikazka be6e pulna s emociq,romantika i strast! Mnogo milo!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първоначално написано от nicolepcd
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Нямам такъв случай...Първоначално написано от stanio
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
С момчето, с което съм в момента съм изживяла най-романтичните си мигове в живота.
Лятото трябваше да замина за Италия и нямаше да се виждаме 3 месеца. В деня, в който пътувах, малко преди да пристигна, получих смс от него, в който пишеше: "Само от 1 ден те няма.. а вече ми липсваш достатачно, за да осъзная, че без теб не мога да живея!".
Може би това не е кой знае какво.. но за мен значи много и никога няма да го забравя![]()
Мен не са ми много симпатични романтичните неща![]()