:![]()
Namaji gi s iod da zarasnat i spoko![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Абе миличка, те мъжете обичат всякакви цици.Това им е от ранна детска възраст.А дали ще харесат твоитеми покажи им ги и тогава питай
Мойте ги харесват, щото са големи лисици....цицките ми де
![]()
снимай ги и дай да ги видимПървоначално написано от Titanic_baby
![]()
за да ти кажем дали стават или не![]()
ha![]()
Мисля че се досещам за какво става въпрос, но има ли значение нали са цици![]()
Лисича муцунка или маймунска цицка? Я дай снимка да види зайко байко и да те посъветва както си му е реда ... то така насляпо как да ти дам мнение?
на колко си ? ще се доразвият споко .![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Аз докъто тренирах плуване, нямах никаквипъпкъ нъ ребро.
Но откакто спрях да тренирам, ми станаха като дини![]()
а верно ли бе . та аз тренирам петобой което включва плуване и лека отлетика също и се чудех защо не растат .. бе майната им .. не съм умряла за тяхПървоначално написано от pupi
![]()
Верно сестро верно, за няколко месеца пораснаха, а гаджето ми направоПървоначално написано от Dark_Kiss
от кеф.Ама ако знаеш как тежат
![]()
Лисичите аз ги харесвам много, ама верно пусни снимка че да видя и ще ти кажа, определено съм компетентен по този въпрос![]()
аз съм човече плоска ама плоска от сякъде ни дупе имам ни цици нищо . та чак тренера ми се подиграва че съм дъска а мен не ме ебава въобще . мисля че така е по-яко и без тяхПървоначално написано от pupi
![]()
![]()
а пък и пия най различни хапчета стимуланти за да издържам на големи натоварвания на тренировките .. та тва си е също повод за притеснение ..
Абе да ти кажа не ти и трябва, ако ще вземат да станат като мойтеЕ вярно, събирам погледи,ама имам проблем с намирането на сутиени
![]()
А тук как се качват снимки, да им покажа на любознателните ч"джий какво са "лисичи моцунки"![]()
Абе да ти кажа не ти и трябва, ако ще вземат да станат като мойтеЕ вярно, събирам погледи,ама имам проблем с намирането на сутиени
![]()
А тук как се качват снимки, да им покажа на любознателните ч"джий какво са "лисичи моцунки"![]()
Ми супер са си, направоПървоначално написано от Titanic_baby
![]()
Иначе на всяка жена си стоят по различен начин и на всяка си и отиват различни, ако са ти такива поздравления, мен ме кефят такива
![]()
и мойте са такиваПървоначално написано от Titanic_baby
колкото и да са ми малки де
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
И мойте са такива, колкото и да са големи![]()
Ехеееее Titanic_baby, ае ми станеш гадже! Това са перфектните гърди бе, момиче!![]()
Е че кво му е лошото, кой каквото си няма това иска, ако ти бяха малки щеше да искаш да са големи и обратно, тъй че спокоПървоначално написано от pupi
радвай се
![]()
Абе ти се радваш, щото идваш, мачкаш и исчезваш, ама аз си ги влача налиПървоначално написано от Devil91
![]()
Е що така реши, аз несам такав, дет зарязва и да е само за едното е*ане,Първоначално написано от pupi
![]()
Еми ти щом искаш други, яж тестени продукти и стани крава, ебаси ...