.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Подмокрям се обилно

С приятеля ми ходиме отдавна и аз съм го 'задоволявала орално' и само с ръка ... и той иска да ме пипа там на голо, но мен ме притеснява, че се подмокрям лесно и не знам казах му ,че е неловко и той каза , че не е проблем и ще се радва като съм възбудена... ама той като ме пипа през панталоните ми става толкова хубаво а представям си на голо и много искам да му дам ама някакси ме е срам после като си извади ръката да му 'предложа' салфетка не знам а пък и знаете,че колкото и добра хигиена да има там никага незнаеш дали 'подмокрянето' няма да има някакъв ароматт който да остане по ръката му ... ох темата ми звучи много глупаво ама толко мн изписах... такаче моля за някакъв съвет... Какъвто и да е

* И без критики

т.7
    krem4et0

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Амии като си добре измита..Няма да има неприятни миризми

http://www.teenproblem.net/s/1370.html

Прочети тук !
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

ми.... и аз доста се "подмокрям" тфа за миризмата ако се миеш не мисля че ще е проблем иначе за "подмокрянето" си е нормално няя кфо толкожа да се притесняяш

Град
    София
    " ВАЖНО " OMFG !!

Ако се миеш редовно няма от какво да се притесняваш.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Няма от какво да се притесняваш за това,това си е съвсем нормално.
    А щом имаш добра лична хигиена,няма от какво да се притесняваш.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Тури му един противогаз и всичко ще е ок

Сега сериозно, спокойно, той самоя ти е казал да не се притесняваш, едва ли ще види и докосне нещо, което вече не е докосвал и виждал
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Съвсем нормално е да се овлажняваш, когато си възбудена и не трябва да ти е неловко от това. Не му давай салфетки после, защото тогава вече би станало неловко

Аз не виждам проблем и на мен не би ми станало неприятно от подмокрянето ти.И при мен се беше подмокрило едно момиче ама ...... тя не се притесни

Фен
    Град
    Бургас
    Извинявай,само може ли да те попитам на колко години си?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Краката ми са мокри до коленете, когато съм възбудена. По чаршафа остава огромно мокро петно и това не бърка никого. Споко!

OBOJAVAM, koto se podmokri koteto ;p
    MNOGO me vuzbujda.
    Kolkoto poveche po dobre
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    как може да те притеснява тва... едва ли момчето би му било проблем..даже напротив
    relax and enjoy

Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    Извинявай,само може ли да те попитам на колко години си?
    на 16 ще стана другия месец :P

Град
    Hidden Village of Konoha
    Да ти имам проблема...Аз пък не мога да се подмокря - ТОВА вече е проблем, а твоето е напълно нормално, така трябва да бъде по принцип за да се улесни влизането на члена.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

мен мн ме възбужда момичето да е мокро даже гащите да си намокри

хаха стига бе (: тва да ти е проблема ти пожелавам ((: хич не се притеснявай, нормално е се едно на него да му е кофти, че му става (; успех
    U pLay tHe gAme 0r U waLk awAy..

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Че няма нищо лошо.Аз не бих лизал една путка ако не е подмокрена яко,просто някак си като е суха ми убива кефа
    Пич и аз съм по същия начин Но и суха ме радва :P :P

Само можеш да се радваш за това. Проблем щеше да е ако оставаше суха.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Спокойно дишай на момчетата им харесва вкусът и аромата там долу е естествено ако си поддържаш хидиената защото иначе им е непряитен и натрапчив

Град
    Chirpan~*
    E ta sega v aptekata tolkova intimni gelove ima ... prosto tova koeto se iska ot teb e da se podmivash 4esto ... Ima i intimni kurpi4ki i kato osetish , che neshtata otivat natam prosto otivashh do WC , izbursvash se s kurpi4kata (zaduljitelno ot aptekata) , a puk i + tva ima hubav aromat ... I nqma da imash kompleksi sled tova ...

Uspeh
    Избрах с чувство за хумор да решавам всеки проблем и напоследък направо умирам от смях . { }~

Цитирай Първоначално написано от baby_g
    E ta sega v aptekata tolkova intimni gelove ima ... prosto tova koeto se iska ot teb e da se podmivash 4esto ... Ima i intimni kurpi4ki i kato osetish , che neshtata otivat natam prosto otivashh do WC , izbursvash se s kurpi4kata (zaduljitelno ot aptekata) , a puk i + tva ima hubav aromat ... I nqma da imash kompleksi sled tova ...

Uspeh
    Мнението е много точно, но само за кърпичките не съм съгласна - не се оливай. Мий си се редовно - 1 път дневно според мен е достатъчно.
    И споко, за момчетата е възбуждащо да си мокра и много възбудена, и аз като се възбудя много тека цялата Но на тях това не им пречи, даже им харесва. И естествения аромат на вагината ги привлича, чела съм в не малко сайтове

По принцип лошата миризма може да е или от лоша хигиена или от болест. Ти ако по принцип миришеш лошо (имам предвид отдолу) и имаш обилно, извън нормите бяло течение значи ти трябва лекар, но доколкото разбрах си девствена, така че едва ли си болна.
    Къпи си се качествено, с хубави сапуни и да не ти пука ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    гр. Пловдив
    Много ме възбуждат момичета които се подмокрят много...пожелавам си да ми се падне такава
    The Nuts!

Гаджето ми мн се кефи като се намокря яко; това за кърпичките е страшна идея,само да върви паралелно с хигиената; ако и в такъв случай продължава да има лош мирис значи трябва да идеш на гинеколог да ти изпише някакви хапчета и за седмица ще си като нова

Град
    Самуеър...
    абе... къпете са добре та да не мирише... а останалото да не ви притиснява... все пак колкото повече толкова повече...
    Червно, дълго, клати се и се празни...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си