.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Това пък какво е?! :Х

Когато пипна едната си гърда в едната част(до зърното) усещам все едно имам някакво топче и ме боли като го натискам Чудя се какво може да е. На 15 съм. Преди 2 дена една приятелка ме удари с топка точно там. Не ме удари силно де, ама забелязах че ме боли в него ден. От удрянето ли е и има ли за какво да се притеснявам? Мисля да ида на лекар ако скоро не ми мине, ама искам да знам дали някой знае какво може да е..

Това може да е много опасно, повярвай ми!
    Наскоро една позната доста претърпя точно с такива истории...

Веднага с направления за лекар! Но не слушай мнението на личната - искай си направление за специалист!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Веднага с направления за лекар! Но не слушай мнението на личната - искай си направление за специалист!
    Мен личния така ме протака,че за малко да му благодаря от оня свят!

Ще ти мине ..... щом са те ударили е нормално....няколко дни и готово

Цитирай Първоначално написано от Weakness
    Ще ти мине ..... щом са те ударили е нормално....няколко дни и готово
    Не е сигурно дали ще й мини ей така.

Кисти на гърдата се получават най-често то някаква контузия или нараняване,а топчето точно това показва.Настоявай да ти дадат направление,щото може да стане много по-сериозно.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мерси много. Ше гледам да се престраша да кажа на майка ми днес или утре( и аз незнам защо ме е срам от нея) и ще ида на лекар.

Споредм мен това се дължи на удареното и е нещо като джонга и за това те боли.Абе ако не мине до 7 дена иди на лекар

Град
    Sofia
    Няма от кво да те е срам,лекар е най-добрия варянт. Иначе и аз мисля,че е от удареното,но за да си сигурна и да не се притесняваш отиди ако продължава да те боли
    I`m not the girl next door...I`m the bitch down the street...

бе 1 познат имаше същото ... ама му мина от само себе си и бая дълго стоя ... като оди на лекар му каза че тва е от хормоните ... нз дали е така ама се пак отиди и ти на лекар може да е нещо мног опо сериозно
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си