- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет?
Здравейте, преди 2 дни с приятелката ми правихме секс. Някъде по средата на акта тя ми сподели, че усеща нещо странно. Аз си извадих пениса и наистина имаше нещо по презерватива. Проверих го - беше си цял целеничък. За да се уверя каква е течността, еми, помирисах и според мен беше лубрикант... Както и да е, за всеки случай смених презерватива и продължихме. Не се притеснявах до днес сутринта, когато ми прати смс да ме попита дали съм сигурен, че е лубрикант. Аз си бях убеден и и казах, че няма за какво да се притеснява. Но това не е шега работа, та искам да попитам дали е възможно презерватива да протече и дали на някого му се е случвало?
ПП: Използвахме Durex Extra Safe
Случва се лубриканта да се събере на едно място и да изглежда като сперма, но определено не е! Също така се случва и от жената мазгата да се събере върху презерватива ... слушай ся, пипни си спермата и ще я научиш на допир, след което пипни лубриканта и пипни мазгата. Така ще започнеш да ги различаваш!
А що се отнася до презерватива - използвай черен DUREX - досега нямам скъсан такъв! И след всеки акт, сваляш и надуваш като балонче, за да го провериш. Все пак, ако се съмняваш, че може да си сгафил, едно SURE CHECK-че и ще разберем дали Жоро ще става татко!
Towa ne e ot lybrikanta, a ot neq..
Sasho1988
Варна..
+1Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
![]()
Мен пък ако питате, най сигорният начин е да не ползвате секви такива латекси и да си разваляте удоволствиет.
А за свършването...че в дупе се не зачева туй го знае всяка дева![]()
Допустими са и устни забележки.....
+10 :P от нея си е няма за какво да се притесняваш :ДПървоначално написано от _CuCuTy_
И според мен е от нея,щом казваш че е бил цял презерватива
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Абе какво се запритеснявахте толкова, най обикновенно течение е имала колежката![]()
само да не е било бяло течението чеПървоначално написано от pupi
![]()
че кфо иначеПървоначално написано от Tro4o
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Течение като течение, бяло червено се таа
Абе не е все тая ... вземи прочети за розовото течение и ще си говорим пак![]()
Зайо, чела съм достатъчно и повярвай ми знам повечко от теб за тези нещаПървоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
![]()
Спорен въпрос е, но щом твърдиш, длъжен съм да приема, че знаеш ... въпреки, че аз знам това, което знаеш и ти, но знам и още много неща, които няма да ти налагам да знаеш. Все пак, недей да подценяваш хората и се лиши от качеството си да преценяваш и съдиш човека отсреща ... че никога незнаеш какъв змей ще излезе, драго ми Пупенце!![]()
От нея е било, не се притеснявай.
Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...