.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Съвет?

Съвет?

Здравейте, преди 2 дни с приятелката ми правихме секс. Някъде по средата на акта тя ми сподели, че усеща нещо странно. Аз си извадих пениса и наистина имаше нещо по презерватива. Проверих го - беше си цял целеничък. За да се уверя каква е течността, еми, помирисах и според мен беше лубрикант... Както и да е, за всеки случай смених презерватива и продължихме. Не се притеснявах до днес сутринта, когато ми прати смс да ме попита дали съм сигурен, че е лубрикант. Аз си бях убеден и и казах, че няма за какво да се притеснява. Но това не е шега работа, та искам да попитам дали е възможно презерватива да протече и дали на някого му се е случвало?

ПП: Използвахме Durex Extra Safe

Случва се лубриканта да се събере на едно място и да изглежда като сперма, но определено не е! Също така се случва и от жената мазгата да се събере върху презерватива ... слушай ся, пипни си спермата и ще я научиш на допир, след което пипни лубриканта и пипни мазгата. Така ще започнеш да ги различаваш!

А що се отнася до презерватива - използвай черен DUREX - досега нямам скъсан такъв! И след всеки акт, сваляш и надуваш като балонче, за да го провериш. Все пак, ако се съмняваш, че може да си сгафил, едно SURE CHECK-че и ще разберем дали Жоро ще става татко!

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Towa ne e ot lybrikanta, a ot neq..
    Sasho1988

Варна..

Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    +1

Цитирай Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
    Случва се лубриканта да се събере на едно място и да изглежда като сперма, но определено не е! Също така се случва и от жената мазгата да се събере върху презерватива ... слушай ся, пипни си спермата и ще я научиш на допир, след което пипни лубриканта и пипни мазгата. Така ще започнеш да ги различаваш!

А що се отнася до презерватива - използвай черен DUREX - досега нямам скъсан такъв! И след всеки акт, сваляш и надуваш като балонче, за да го провериш. Все пак, ако се съмняваш, че може да си сгафил, едно SURE CHECK-че и ще разберем дали Жоро ще става татко!
    +1

Град
    Sofija
    Мен пък ако питате, най сигорният начин е да не ползвате секви такива латекси и да си разваляте удоволствиет.
    А за свършването...че в дупе се не зачева туй го знае всяка дева
    Допустими са и устни забележки.....

Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    +10 :P от нея си е няма за какво да се притесняваш :Д

И според мен е от нея,щом казваш че е бил цял презерватива
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    Sofija
    Абе какво се запритеснявахте толкова, най обикновенно течение е имала колежката

Цитирай Първоначално написано от pupi
    само да не е било бяло течението че

Повече от фен Аватара на roksana_1
    Цитирай Първоначално написано от Tro4o
    Цитирай Първоначално написано от pupi
    само да не е било бяло течението че
    че кфо иначе
    Bring it on baby.. I taste good!

Град
    Sofija
    Течение като течение, бяло червено се таа

Абе не е все тая ... вземи прочети за розовото течение и ще си говорим пак

Град
    Sofija
    Цитирай Първоначално написано от zai4eto_s_kariranite_ushi
    Абе не е все тая ... вземи прочети за розовото течение и ще си говорим пак
    Зайо, чела съм достатъчно и повярвай ми знам повечко от теб за тези неща

Спорен въпрос е, но щом твърдиш, длъжен съм да приема, че знаеш ... въпреки, че аз знам това, което знаеш и ти, но знам и още много неща, които няма да ти налагам да знаеш. Все пак, недей да подценяваш хората и се лиши от качеството си да преценяваш и съдиш човека отсреща ... че никога незнаеш какъв змей ще излезе, драго ми Пупенце!

От нея е било, не се притеснявай.
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си