Ето ме и мен пак Просто исках да ви попитам нормално ли е съвсем да не ми пука за никое момиче,да съм готово винаги да зарежа която и да е,винаги когато усетя,че нещата се прецакват или просто когато усетя,че не е за мен.
Напоследък се замислих,че след като вече съм бил сериозен и свестен към няколко момичета,никога не са го оценили.Сега просто флиртувам и се забавлявам.Проблема е,че гоня 20 вече,не че съм стар ама се държа на моменти като 15-16 годишен Купона си тече и на мен не ми пука.
Дали някога отново ще ми запука и трябва ли
Имам чувството,че в днешно време е въпрос на време или пари да те зарежат или ти да зарежеш човека до теб.
Според вас проблем ли е това че не ми пука?Наистина ли някога ще срещна някоя която ще държи на мен,за 5-10 години,да не говорим завинаги?Имам чувството,че никога няма да се доверя на жена,просто много трудно биха заслужили доверието ми,а не искам прекалено много-само едното уважение,ако ще изневерява аз да не разбирам и да не подиграва с мен и да ми се лигави,да ме дразни така.Имам чувството,че дори и тогава няма да и повярвам защото е въпрос на време да се издъни
Е момчета,вие така ли сте?
Момичета знам,че според вас това което правя не е редно,но съм видял твърде много вече и не афиширам принципите си,просто си ги имам предвид
Погледнах темата как се доказва любов и се сетих за това и реших да пусна поредната "гениална" тема
Вече съм чувал "ще те обичам завинаги" и се оказа лъжа и така се сетих сега