Знам че сте били наранявани, но аз чаках за да съм там за вас и аз ще съм там, за да ви помагам да се справяте където и да е, всички са свободни.
Вслушайте се в единството за всички, единството демонстрира любов, цени живота на другите луди хора, вслушайте се в думите...
Остани с мен... Не заспивай твърде рано... Ангелите могат да почакат малко.
(Те могат да почакат малко.)
Слушай, слушай думите ми...
Не плачи, когато ме няма безсмислени са тези сълзи. Един ден това време ще дойде, аз просто сега потвърждавам страховете си. Истината не е страх по-скоро е съдба, понякога просто се чудя, дали този живот е наистина за мен... Аз виждам, слушам и усещам... Надявам се да съм ти доказал, ти знаеш от къде идвам... Ти ми помогна да стана това, което съм сега, а на теб нямаше кой да ти се отплати за това... Сега съм тук и усещам, че те предавам, надявам се да има кой да ти помогне, когато мен ме няма...
Стой с (ще остана, слушам) мен... Не заспивай толкова рано (ще се опитам да не заспя). Ангелите могат да изчакат за момент. (Те могат да чакат кълна се) .
Стой с мен, не заспивай толкова рано... Ангелите (ще изчакам) могат да почакат за момент.
Искам да те виждам всеки път, когато се прибера вкъщи, защото не мога да те оставя сама в този студен свят... Но в този свят в който живеем никой, никога не знае, кога ще си замине... Не искам да те изоставям, каквото и ще да става... Имам твърде много да се доказвам. Понякога си мисля, какво повече трябва да загубя... И тогава разбирам, че не всичко е заради мен аз просто искам да те предпазя от този суров и безчувствен свят.
(Понякога живота е изпълнен с рискове, трябва да се възползваш от шансовете си).
Остани с мен... Не заспивай твърде рано... Ангелите могат да почакат малко...
(Слушай думите ми).
Животът е игра, която трябва да играеш по правилата.
(Бъди с мен).
Да правиш нещата правилно без да те хванат и да правиш бъркотии.
(Не заспивай твърде рано).
Бъди смел и не се плаши, бъди сигурен, че ще успееш. Отстоявай интересите си и не им позволявай да те тестват...
Остани с мен... Не заспивай твърде рано... Ангелите могат да почакат малко... [x3]