- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога за...
Кога за първи път се целунахте с език.Аз съм 7 клас и още не съм и ми е малко гадно ся...кажете нормално ли е според вас...
![]()
Hip-hoP is my life)))
Няма закъде да бързаш.. рано или късно ще стане, изобщо не се тормозиЗвучи песимистично, но в повечето случаи първата целувка далеч не е кой знае какво.Е, все пак зависи от обстоятелствата, но не го разглеждай като уникалното преживяване, защото е вероятно да се разочароваш.
![]()
Мии... аз бях в 7 клас![]()
Не се отчайвай заради едната целувка...не е важно кога ще е, а с кого ще бъде![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
na 13
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
7 klasne se pritesnqvai,nikoi ne e nay4en
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
6 клас беше пълен провалтака че спок все ще дойде може и да е зле 1-вия път ама след 3-тия вече идва удоволствието
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Късно е вече, девствен до живот ще си, ако не направиш нещо по въпроса.
Преди почти 4 месеца и въобще на съжалявам, че не съм го направила по-рано, все пак е една целувка, а не кой знае какво... Демек на 16![]()
lqtoto predi 8 klas![]()
Именно. ;]Първоначално написано от ThePowerOfLove
нищо че точно моята 1ва целувка не беше със специално момче, но поне си го харесвах!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
моята пътва целувка беше в разцвета на силите ми - 48 години.
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Напълно те подкрепям.А иначе и моята беше в 7 класПървоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Всичко с времето си, недей да бързаш.
Нов ник: Cassidy
не спокойно,аз в 7 клас за първи път се целунах с език![]()