- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера.. ?
Ами значи искам да ви питам.. малък ли ви се струва 14см. пенис за 16г. момче.. ? (компенсира в дебелина)
ае бе колко еднакви теми ...пу ...
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Честно и точно ти отговарям !
РАЗМЕРА ИМА ЗНАЧЕНИЕ НЕЗАВИСИМО КАКВО КАЗВАТ !
МАЛКО СА МОМИЧЕТАТА КОИТО НЕ ГЛЕДАТ РАЗМЕРА !
Моя кур също е малък (малко по-голям от твоя), но
съм и на 17![]()
Неми пука особено какво говорят зад гърба ми![]()
Да !!!
Доволен ли си ?!![]()
не така грубо :ДПървоначално написано от Puky
пич има време ше ти расте още година 2 до кам 15-6 дано го докараш![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
абе не искам да съм груба ама малко ми се вижда... дано до 16 го докараш![]()
![]()
![]()
ебаси сладура
Интересно как този въпрос никога не съм си го задавал, явно много момчета ги притеснява.
Много сте ми интересни. Ако размера имаше значение, защо тогава само с един пръст може да накарате едно момиче да се озове в рая? Колко е дълъг пръста ви?
Ми....за мене размера няма значение.
Има други качества, които ме привличат в едно момче.
Пък и съм все още млада и неопитна. Може след време да има значение размера.. знам ли...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Както каза една наша съфорумка - не сравнявай пръста с пениса - пръста може да прави чупки, пениса не можеПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
Пак ли почна великото премерване на пениси![]()
![]()
Имаш още бая годинки да ти расте, айде спокойно
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
em malko ti e malak ne 4e ne6to ama moq e s 1-2 santima nad godinite mi a sam i az na 16
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
абе кво сички си мерят пишките бене разбрахте ли че и 50 санта да е пак нема да стига, оти жените са лакоми и на две че го сгънат и пак ще го налапат и ще крещят 25 санта са малко!
ама погледни от друга страна, с 14 санта ще ти дадат в гъза щото с 17-18 и нагоре се плашат![]()
Защо се комплексирате?!? ето една статистика Първото е на Института за Изследване на Секса "Кинси", проведено през 60-те години и обхващащо 3500 младежи, взели сами размерите си:
средна дължина на пениса: 15.2 cm
средна дебелина на пениса: 12.7 cm
Второто е "Окончателно проучване размера на пениса" на Ричард Едуардс, в което са включени над 3000 участници:
средна дължина на пениса: 16 cm
средна дебелина на пениса: 13 cm
Третото е проведено от фирмата за презервативи Durex с около 3000 участници:
средна дължина на пениса: 16.3 cm
средна дебелина на пениса: 13.3 cm
Четвъртото е проведено от фирмата за презервативи Lifestyles в Мексико и включва около 300 студенти:
средна дължина на пениса: 15 cm
средна дебелина на пениса: 12.7 cm
Няма да се притеснявате от големината,важното е да го ползвате както трябва...!![]()
![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Абе каквото и да си говорим,размера определено има значение![]()
Е айде сега, не е нужно да ти стигне до гърлото все пак... И все си мисля, че дебелината е по-важният фактор... Трябва да се радваш на това което имаш![]()
На всеки е различно така, че според мен е нормално![]()
razmera vinagi ima zna4enie![]()
![]()
stiga s tova mal1k li mi e be pfff![]()
![]()
da mal1k ti e
![]()
LoVe Is ThE NaMe,SeX Is ThE GaMe!FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe!!!
аве радвайте се на тва което имате !!ако примерно имаш приятелка и каже много ти е малък касъме наи само се е възоплзавала от тебемалък му бил е кво някои момичета като са с малки цици и кво !!Радвайте се и на най-малкото което имате ;]
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз сам на 17 и хуя ми е на 17 опс исках да кажа че е 17 см ... но е доста дебел ... даже някой презервативи не ми стават затова не се притеснявам за него :Д