- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Добре е до кога ще греша
Защо винаги се доверявам на когото не трябва
Защо винаги вярвам сляпо в хората,а те се оказват пълни боклуци
Защо вярвам в доброто,въпреки всичко
Защо все аз съм сама, а не някой друг
Защо съм доверчива и губя от това
Докога аз ще съм прецаканата
Толкова ли нямам собствено достойнство
Защо точно,когато повярвам,че нещо е хубаво, се сгромолясва пред краката ми
Защо все на мен
Чудя се наистина
И нямам отговори на тези въпроси
Аз съм един отчаян романтик (момиче съм), вярвам в доброто,в силата,в любовта..
Една празна идеалистка..
Дървен философ...
Човек с много изисквания..
Който вярва и се надява на нещо хубаво и добро..
А накрая получавам само подигравки и губя...
Не искам повече така..
Как да изляза от тоя порочен кръг..
ne moga da ti pomogna
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Брей, голям смях ...
Приличаме си по няколко неща....Не трябва обаче да имаме големи очаквания..Случвало ми се е това...И после всичко се обърква...И не се опитвай да разбереш всичко,някои неща не са от значение..Пък и ние сме само ХОРА,за това няма как да знаем всичко...Не си задавай толкова въпроси,излишно е....Просто,бъди,каквато си и се радвай на това,което имаш и на живота.![]()
Питай семесйство "Защо, Защо?"
PITASH ZASHTO LIZASHTOTO SAMA SI GO PRAVISH...
![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Пфф, всичко съвпада едно к ъм едно! А сега напиши че и много ги мислиш нещата (вероятно е паралелно с философстването) и направо...Първоначално написано от psihqsala
Ти беше идеалистката с една тема във Всичко Тийн Накуп, нали?
Писала съм по нея.
Сега ме мързи иначе ти прочетох и днешните теми.
Същата съм.
Истината наистина е да си по-безцеремонен и суров.
Цедка на тия лайненца бе. Оставаш с малко хора, ама поне са верни... или се правят, щото все пак ги е страх.
И да, по-добре е отколкото да те нямат за 2ст.
Уважение и успехи,
друга идеалистка, добричкУ (въпреки че интерфейса ми е брутален, а душицата не..) и отчасти смотанячка ^^
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На тези въпроси, трябва да си отговориш сама... :P .....
ПП.Докато позволяваш всички тези неща да ти се случват, постоянно ще си задаваш и тези въпроси....
![]()
Хихих,миличка,мда,доста ги мисля нещата...хахах възможно е и да си приличаме,да. Имаш ли скайп? Ще се радвам да поговорим.Първоначално написано от jghgh
![]()
е добре...като си виждаш проблемите...защо не се опиташ да промениш всичко това?Първоначално написано от psihqsala
...
Не се деоверявай на всеки... нямай твърде много изисквания... и т.н. там каквото още беше казала..
пък си вярвай в любовта и в доброто...и то ще дойде![]()
И не си казвай ''все на мене''че ако всеки сега си излее проблеми и тревогите ще видиш,че хич не е само на тебе...
![]()
Просто се стегни малко и промени каквото трябва,за да ти е по-добре на тебе!
Първоначално написано от Punisherrr
Това щях да казвам и аз.
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
преди месеци бях същата,и си казах стегни се!!!каквото си надробиш такова ще сърбаш....ако ти сама не го осъзнаеш няма кой да ти помогне миличка,като за начало игнорирай всички злобни подмятания и не ги оставяй да говорят прави ги на 2 ст.,преди нямах капка самочувствие,и реших да променя доколкото мога това което ен ми харесва има ефект
и не се вличй от чуждо мнение,само вярвай на близките си и ако имаш най-дбрите и верни приятели
,и да знаеш не ти трябват купчина приятели аз мога да имам макс. 5 приятелки но са верни и знам че си казваме истината в очите!!!и също така огледай се около теб и разграничи истинските от лъжците!!!надявам се съм ти помогнала
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от psihqsala
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Един съвет от мен: Пусни се по течението!Просто остави се за малко в ръцете на сътбата!Нека за момент тя да те води, а не ти нея!Аз така направих и успях!След като намерих щастието, вече всичко зависи от мен...до кога ще го запазя и до кога ще бъда щастлива...
![]()
![]()
![]()
Аз до някъде също съм като теб.Разбирам те напълно.Остави се живота да те води и не начертаваи всичко пред себе си,Аз поне така правя
След като си разбрала какви са недостатъците ти,опитай се да ги промениш![]()
Отговори сама на въпросите си.
Нов ник: Cassidy
Трудно и еПървоначално написано от Erica1
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
и аз бях така преди,но вече не,защото нещо в мен се пробуди и ми каза да не се давам вече на никой и аз взех че направих така ,коренно се промених от всяка гледна точка,просто н етрябва да губиш надежда...ще ти оставя моя скайп да ме намериш и да си пишем за квото и да е дори за тая тема ето скайпа ми--> botevistka_pld_1912![]()
защо ли ??? а защо неПървоначално написано от psihqsala
още не сме станали ясновидци май???![]()