- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
Haresvam strashno mnogo edno mom4e ot moq klas. Kogato sam pokrai nego ne znam kakvo pravq. Na momenti se darji super gadno s men, a kogato me pomoli za ne6to prosto ne moga da mu otkaja. Molq vi pomognete mi.![]()
Edno s1rce bezumno te obi4a......
увлеченията с хора от класа никога не вещаят добър край... избии си го от главата има много други хора не е само твоя клас с това момче вътре.
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
ne ti preporu4vam da si hva6a6 gadje ot klasa![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Подкрепям с всичките ми ръце...Първоначално написано от MaMkaMy
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ами имах един такъв екземпляр... Не се занимавай с него! От личен опит ти го казвам![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Намери си друга жертваИ аз мисля, че гадже от класа е гадно... + това той се държи лошо с теб до колкото разбрах, така че се откажи
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Толкова ли няма други момчета,та точно този от класа ти...
А и на всичкото отгоре се държи зле с теб.
Забрави за него.. Първо да си хванеш гадже от класа си е предварително самоубийство..
Другото,което е..момчето се държи студено към теб на моменти,ама ако иска нещо ти го изпълняваш.. Ем.. момчето ще разбере,че той ти е слабост и много лесно може да те изпозлва,а ти не искаш това нали? За това се осъзнай на време и го забрави..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Щом не се държи лошо с тебе мисля,че е най-добре да го забравиш!Уважавай се и не се захващяй с него!
Съгласна.Първоначално написано от Reed
И ти мекушавичко всеки път му се връзваш. Сигурно звуча прекалено безцеремонно, ама го сложи на място бе.
Не че твоето е унижение, ама пак си е галене с перце на егото как той си се държи както си знае, но ти все пак услужваш я с химикал, я с тетрадка или с каквото там му помагаш.
То по-добре нищо да не става между вас, защото не можеш да го накараш да те харесва, но може поне да го накараш да те уважава и да си промени малко поведението...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Aз бях като теб миналата година.Въпросното момче се държеше гаднос мен,но решеше ли че иска домашно или да му се подскаже на контронлото по математика например ставаше най-милия.Препоръчвам ти да не се сахласваш по него.Нямат хубав край тези връзки.Плюс това ще го виждаш докато не завеършите,евентуално ако не се преместо някой.НЯма смислъл просто,много мъки ще си спестиш
Според мен няма нищо лошо в това, да си хване гадже от класа.![]()
Нов ник: Cassidy
Първоначално написано от soul1199
Огледай се и си харесай някой друг!
Stay up all night with the stars *
+1Първоначално написано от MaMkaMy
Бъди себе си,има достатъчно други хора !!! c(:
Не бива не бива не бива не бива да си хващаш гадже от класа! Правила съм дази грешка два пъти, имам доста горчив опит.. По-добре си намери друго момче, а ако си толкова залетяла по него пробвай и сама ще се убедиш , че е грешка..![]()
Аааааа зарежи тия мераци.От класа е кофти...Има ги едни такива двама в моя клас.....Ако знаеха и те какво правят-евала,ама не знаят....
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare