.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Garnier pure???

Hybrid View

Garnier pure???

Днес ходих в един магазин и ми каза продавачката,че комплекта бил 9 лева.Дали не се е объркала малко $ ми се струва все пак е Гарниер.И ако може да ми дадете информация за продуктите как действат и доволни ли сте

Град
    Русе
    Може да има някаква промоция...Аз съм ползвала пяната за лице и не ми хареса
    ...

mnogo sam dovolna ot Garnier Pure Moje da ima promociq
    В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ми аз имам гела на Гарниер 3 в 1 и си го купих за 6 лв....найстина може да има някфа промоция....
    Шофирай разумно - стигни жив!

Все пак са гарниер каза Повече и 5ст не бих дала за тея боклуци.

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    Аз ползвам Garnier Pure 3 in 1.. и съм страшно доволна..изглажда кожата, прави я мека, маха черни точки, зачервявания, всичко...

Да ви кажа аз не съм го ползвала ама са ми казвали, че не бил хубав ама пък всеки продукт действа на всеки тип кожа различно!
    Нереален живот, нереални мечти, нереална любов, а реално боли! ;(

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от chuppiz
    Аз ползвам Garnier Pure 3 in 1.. и съм страшно доволна..изглажда кожата, прави я мека, маха черни точки, зачервявания, всичко...
    Аз преди няколко дни си го купих и немога да кажа кой знае какво,но го позлвах веднъж като маска и наистина освежава кожата.Ти като какво го позлваш?
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Sofiq
    Аэ съм полэвала Garnier Pure 3 in 1.Първоначално бях много доволна,но после много ми иэсуши кожата и спрях да го полэвам.Общо вэето каквото и да съм полэвала на Garnier,не съм останала доволна. =]
    А эа цената не энам,ама какво като е Garnier?Не е някоя адски скъпа фирма.А и може да има някакви промоции,эа да се продават повече.
    Аэ не те съветвам да си ги купуваш.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Цитирай Първоначално написано от chuppiz
    Аз преди няколко дни си го купих и немога да кажа кой знае какво,но го позлвах веднъж като маска и наистина освежава кожата.Ти като какво го позлваш?
    Аз си мия лицето с него, сутрин и вечер..и от време на време го ползвам като маска...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си