- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв продукт се ползва за да стане лицето лъскаво?
Аз ти предлагам да прекопарш един декар картофи и ще си също толкова лъскава като тази на снимката![]()
![]()
![]()
Bojeee....![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
[quote="kat4enceto"]Аз ти предлагам да прекопарш един декар картофи и ще си също толкова лъскава като тази на снимката![]()
![]()
[/qu
Абсолютно хем ше лъскаш,хем ше ухаеш много приятно,хем малко фитнес 3 в 1![]()
Май трябваше да предупредя без ебавки![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
E i da beshe predupredila kvo-pak 6tehme da se ebavameПървоначално написано от Marge
![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
egati i laskaviq cvqt... i kvo sega ? iska6 kojata ti da izglejda mazZna?!
Явно да... а и според мен и дадох точния съвет как да го постигне този ефект!!!!!!!!!Първоначално написано от remember_me
![]()
![]()
![]()
![]()
просто питам може би, как ти се струва?!Първоначално написано от remember_me
И изглежда много добре пък мога да ви кажа![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
ми намажи са с мед![]()
е вярно че лепни ама на светлина ефекта е loll
![]()
![]()
![]()
не серизоно има такива мазила които се използват за фотосесий
ае със здраве
![]()
моля пиши с по големи букви все пак не всички носят цайси
![]()
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
Точно преди дни,бях пуснала тема за един фон дьо тен,с него може да постигнеш такъв ефект - Rimmel Recover ;]![]()
Суетата.Моят любим грях.
О, да бе!Как не, точно с фон дьо тен и точно с този.Първоначално написано от Sensuality
И мен ме кефи ... може би с бронзант ще се получи подобен ефект ?
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
подкрепямПървоначално написано от varnen4e
![]()
s bronzant.ima i takiva krem4eta na avon s l1skavi 4astici-xem l1skavo xem s lek brokat
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Отвратително е..Все едно ти е мазна кожата..хората се мъчат се справят с този проблем ти искаш да ти лъщи кожата![]()
...
Основа за грим, по мазна.
По този начин се постига " блясък " на лицето.
Пък и то зависи от формата на лицето... ако си попрекалил, може да излгеждаш все едно си прекопал някоя нива...
Ето тук може да има нещо, което да ти свърши работа. Дадени са и продуктите и съвети - Лъскав ефект
Перли или руж с блестящи частици?
П.С. Изглежда ужасно и м/у другото - такъв ефект се получава когато се снимаш със светкавица (затова на "мадамата" така й блести).
Не мисля , че ви попита дали ви харесва нали така ? И мен не ме кефи.. ама тва не я засяга.. иска съвета ви.. ^ ти дадоха линк с продукти мисля че ще ти помогне .. Успех
![]()
Аз използвом блясък за тяло и лице на Giordani Gold,Oriflame и съм доволна!![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Не виждам да е казала,че иска да си потъмнява кожата,че да и препоръчвате автобронзантОтносно тази на снимката-кожата и не е мазна!То си личи.Продуктите,с които се постига са блясък за лъце,пудра/фон дьо тен със светлоотразяващи частици(не става въпрос за брокат),руж със светлоотр.ч. и сенки пак със същото.За лицето ти е нужен един продукт от изброение +сенки,ако искаш.
И според мене хората се мъчат да не им е такава кожата, а ти искаш кожа,дет да изглежда мазна и немита от 10 години.........
Нереален живот, нереални мечти, нереална любов, а реално боли! ;(