- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier pure???
Днес ходих в един магазин и ми каза продавачката,че комплекта бил 9 лева.Дали не се е объркаламалко $ ми се струва все пак е Гарниер.И ако може да ми дадете информация за продуктите как действат и доволни ли сте
![]()
Може да има някаква промоция...Аз съм ползвала пяната за лице и не ми хареса
...
mnogo sam dovolna ot Garnier PureMoje da ima promociq
![]()
В живота,винаги бягаме от тези,които ни обичат... и обичаме тези които бягат от нас....
Ми аз имам гела на Гарниер 3 в 1 и си го купих за 6 лв....найстина може да има някфа промоция....![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз ползвам Garnier Pure 3 in 1.. и съм страшно доволна..изглажда кожата, прави я мека, маха черни точки, зачервявания, всичко...![]()
Да ви кажа аз не съм го ползвала ама са ми казвали, че не бил хубавама пък всеки продукт действа на всеки тип кожа различно!
![]()
Нереален живот, нереални мечти, нереална любов, а реално боли! ;(
Аз преди няколко дни си го купих и немога да кажа кой знае какво,но го позлвах веднъж като маска и наистина освежава кожата.Ти като какво го позлваш?Първоначално написано от chuppiz
Суетата.Моят любим грях.
Аэ съм полэвала Garnier Pure 3 in 1.Първоначално бях много доволна,но после много ми иэсуши кожата и спрях да го полэвам.Общо вэето каквото и да съм полэвала на Garnier,не съм останала доволна. =]
А эа цената не энам,ама какво като е Garnier?Не е някоя адски скъпа фирма.А и може да има някакви промоции,эа да се продават повече.
Аэ не те съветвам да си ги купуваш.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Аз си мия лицето с него, сутрин и вечер..и от време на време го ползвам като маска...Първоначално написано от Sensuality
![]()