.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Nqkude Iz Sofiq

Kаква ми е изобщо...

Здравейте на всички,реших и аз да си излея мъките...ако така може да им се каже
    Значи проблемът е в това,че имам 'приятелка' която може би е една предателка.
    Познаваме се от много отдавна,до средата на 8 клаас т.е миналата година бяхме неразделни мн близки най-добрите приятелки.Карахме се какво ли не става.Винаги когато искам да си излея болката на някой,тя започва с нейните проблеми и много малко време отделя тя да ме изслуша.Винаги се поставя на първо място и гледа нейните интереси.Когато скъсах с приятеля ми и исках подкрепа тя ми отдели точнто 15 минути.Отвртатителен човек е.Хората който не я познават много добре я мислят за печена а мен за надута и гадна и това е причината тя да има повече приятели и хора с който да излиза.Аз съм си самичка с нея и още няколко човека,но най-много мога да разчитам на нея,въпреки че няма защо.Иска ми се да се отдръпна от нея да не сме вече приятелки толкова близки,но поради факта че мислят че съм надута и лоша нямам толква приятели от квартала.Понякога е супер човек но иначе е отвратителна.Кажете ми какво да правя,защото ми е много тежко в такива моменти

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами следващия път като стане пак така тя да почва с нейните проблеми направо й кажи, че ти е писнало и т.н... А иначе едва ли имаш само нея Горе главата
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми опитай да поговориш с нея - кажи и как се чувстваш, че имаш нужда от подкрепа и истинско приятелство. Ако наистина държиш на нея, най-добре поговорете, ако ли пък не - ще си намериш нови приятели. Все има някой друг на когото да разчиташ поне за разходка из центъра.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    where the sun rises
    Аз смятам,че проблема няма да се реши само с един разговор...щом до сега се е държала по този начин... нито въпрос от типа "Защо не ме изслушваш?"нито други думи биха я променили щом тя не показва, че си важна за нея, едва ли ще и пукне и сега Просто се опитай да се отдръпнеш..колкото и да ти е тежко и самотна да се чувстваш! Сигурна съм, че ще намериш много по-добри приятели от нея.И по-малко да ти пука какво мислят другите за теб! Бъди такава каквато си, за да си намериш по лесно нови приятели, които заслужават внимнието ти Успех

Обичам те Миши

Голям фен
    Явно е малко по - голям егоист... това не значи, че не ти е приятелка . Твоите проблеми ги смята за маловажни, покажи й че значат нещо за теб и не е нещо просто ей така казано. Ако тя разбере това, според мен ще те изслушва.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Явно ти си зависима от нея, поне така личи от мнението ти.
    Покажи й, че можеш и без нея да се оправиш.
    Ако не се държи добре с теб, поговори с нея спокойно, кажи й как се чувстваш и тн.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ми отдели се от нея .. и когато започне да ти обяснява за проблемите и и кажи че ти е писнало ве да слушаш неините болешки а твоите да няма с кои да споделиш..апък може да излизаш и с някои от класа ти.. защо пъквсе на неината трябва да е!?

Голям фен Аватара на krisence
    И аз имах такава приятелка, но просто и изясних как се чуства и че искам да ме изслушва малко повече. При мен това помогна и сега сме много добри фр. Надявам се и при теб да помогне . Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си