- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Блясък за скули
Търся някой продукт, който да придава блясък на скулите.
Изпозлвали ли сте такъв продукт и от кой сте доволни?
В един друг форум бях чела за стик на Макс Фактор. Ако някой го е изпозлвал да каже мнението си.
Руж,перли ?![]()
Суетата.Моят любим грях.
Не постигам желания ефект с перлите.Първоначално написано от Sensuality
Вземи си хубава бронзираща пудра .. имах една която се водеше ''САФАРИ'' една приятелка ми я подари каза, че си я е взела от подлеза на НДК, но вече го няма този магазин.. Иначе е в безцветна кутийка и е на черти(като зебра) обаче с мн тъмно кафяво,бежаво и тн.. супер яка е !
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Аз ползвах стик(в синя опаковка) на Макс Фактор мн добър фдт, ако говориш за него
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Ами до колкото разбрах е стик и е точно за блясък, не е фдт.Първоначално написано от kapinka
Ооо, аз си купих един молив от Ейвън. Води се три в едно - за скули, устни и клепачи, но аз го използвам като руж и сенки, защото не ми отива цветът като червило. Та струва около 8-9 лева и е огромен, попитай някой дистрибутор на Ейвън за него.Много съм доволна.
mindscan
Аз съм представител на Ейвън, но не бях се замисляла за този моливПървоначално написано от preichetoy
Твоят какъв цвят е?
Сега като гледам този молив е за псоледен път в брошурата, но не ми се дават 11,90 за него.![]()
v oriflame sledva6tiq katalog ima takyv
На Вижънс ли? Мислех да си го поръчвамПървоначално написано от СладурКаа
Някой има ли го и доволен ли е от него?
Преди имаше нещо подобно от Ейвън, но отдавна го няма.
Аз имах в предвид на Giordani gold той сега ще е нов и го няма в старите каталози, но иначе аз го имам на Вижънс и блясъка е по лек със лека консистенция и пак е хубавПървоначално написано от girl91
Ще си взема на ВижънсПървоначално написано от СладурКаа
![]()
Моят е пийч. И аз съм дистрибутор и знаеш как е с нещата ''за последен път в каталога''Първоначално написано от girl91
След 2-3 кампании ще го пуснат пак.
mindscan
Може по-нататък да го има в някоя оферта, дори по-ефтинПървоначално написано от preichetoy
![]()
Да, именно.Първоначално написано от girl91
![]()
mindscan
В Мола има "BEAUTY ЦЕНТЪР" питах една от консултантките и ми показа мн хубав фон дю тен на CHANEL от лятната им колекция супер як като бронзант и каза, че мн хубаво ставало има пудри пак на CHANEL от лятната колекция слагат се на цялото лице... много хубаво и сладко седи тя ми сложи на скулите малко..