.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Пич моя на 13 години беше 15 санта, а сега е около 18 като отдавна е спрял да расте

Не се притеснявай, има още мноого време

ма честно казано според мен не ти и трябва повече, то на една п*тка до колкото знам са и нужни 8 или 12 санта

Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Не се притесняваи х-я ти е малък а явно онея от твоя клас са се развили "нормално" с техните 15-сантиметрови. А относно спермата ти, явно твоето поколение ще бъдат супер-герои като SilverMan. Затова отиди купи си Nestle и да пораснеш по бързо!
    Що не гледаш хентай уе маниак

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Не ти е дошло времето за тея неща..!
    Лелелел как може да има такива инвалиди..
    Инвалиди ? Лооллл, аз се чудя как може да има такива спамери като теб и SoAfraid ? Be the best, and fuck the rest

Ха ха да добре си си, споко ще порасне повече чекии блъскай!
    Йебем ти и кризу и газу и све!

моя и на 13 беше 16 и на 51 беше 16 и сега на 20 пак е толкова шибана работа

Re: Въпроси за размера и спермата

Цитирай Първоначално написано от Profesional
    Здравейте, на 13 години съм, Момче и пениса ми е 12-13 см. Това е много малко и би трябвало с годините да расте, нали ?

Другият ми бъпрос е защо когато се празна спермата не е бяла а сива ?

Мерси предварително

Mалък си още , за това е така . . .

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Не ти е дошло времето за тея неща..!
    Лелелел как може да има такива инвалиди..
    ти си си добре
    аз имам саученици който ми се хвалят че имали по 16 см на 13 год ама като ги чух да се смея ли кво да правя незнам
    като знам че на приятеля ми е 18.5 на 21год
    Обичам Андриан

Нито ти е малък , нито имаш проблем с цвета. Ти знаеш ли , че на извесния певец ПРИНС му е само 10 см.,но всички мацки с които е преспал само го хвалят, а се оказва, че те не са малко. Така, че споко. не важно да е много голям, а как ше го използваш.

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от Profesional
    Ами ти как мислиш, в ерекция Да !
    Ха, тез който познавам момичета искат голям да им влиза

Тринайсетгодишните искат голям да и влиза!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Не се притесняваи х-я ти е малък а явно онея от твоя клас са се развили "нормално" с техните 15-сантиметрови. А относно спермата ти, явно твоето поколение ще бъдат супер-герои като SilverMan. Затова отиди купи си Nestle и да пораснеш по бързо!
    Хаха успокои го бре жена!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Научи за кво друго ти е тая пишка освен за ходене по малка нужда

There's nothing left to lose
    There's nothing left to prove
    Surrender your love
    It's all you can do, yeah

Вие в твоя клас Професионал да не сте всички некви мутанти уе, кога се развихте толкова бързо - аз съм на 13 и още не съм се развивал за да си меря оная работа - иначе едва ли е повече от 10 см... Тъй че спокс - а и нямам сперма още.

Вие всички закъде сте се забързали... Като решиш да правиш нещо друго с оная си работа освен да пикаеш и да биеш чекийки, тогава питай - сега пикай си там и си живей живота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си