- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпроси за размера и спермата
Пич моя на 13 години беше 15 санта, а сега е около 18 като отдавна е спрял да расте
Не се притеснявай, има още мноого време
ма честно казано според мен не ти и трябва повече, то на една п*тка до колкото знам са и нужни 8 или 12 санта![]()
Що не гледаш хентай уе маниакПървоначално написано от SoAfraid
![]()
Инвалиди ? Лооллл, аз се чудя как може да има такива спамери като теб и SoAfraid ? Be the best, and fuck the restПървоначално написано от pandelka
![]()
![]()
Ха ха да добре си си, споко ще порасне повече чекии блъскай!
![]()
![]()
![]()
Йебем ти и кризу и газу и све!
моя и на 13 беше 16 и на 51 беше 16 и сега на 20 пак е толкова шибана работа![]()
Първоначално написано от Profesional
Mалък си още , за това е така . . .
ти си си добреПървоначално написано от pandelka
аз имам саученици който ми се хвалят че имали по 16 см на 13 год![]()
![]()
ама като ги чух да се смея ли кво да правя незнам
като знам че на приятеля ми е 18.5 на 21год![]()
![]()
![]()
Обичам Андриан
Нито ти е малък , нито имаш проблем с цвета. Ти знаеш ли , че на извесния певец ПРИНС му е само 10 см.,но всички мацки с които е преспал само го хвалят, а се оказва, че те не са малко. Така, че споко. не важно да е много голям, а как ше го използваш.
Първоначално написано от Profesional
Тринайсетгодишните искат голям да и влиза!
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Първоначално написано от SoAfraid
Хаха успокои го бре жена!
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Научи за кво друго ти е тая пишка освен за ходене по малка нужда![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
Вие в твоя клас Професионал да не сте всички некви мутанти уе, кога се развихте толкова бързо - аз съм на 13 и още не съм се развивал за да си меря оная работа - иначе едва ли е повече от 10 см... Тъй че спокс - а и нямам сперма още.
Вие всички закъде сте се забързали... Като решиш да правиш нещо друго с оная си работа освен да пикаеш и да биеш чекийки, тогава питай - сега пикай си там и си живей живота![]()
![]()
![]()
![]()