- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ..да се похваля..
Здравейте...нямам никакъв проблем..искам просто да ви се похваля, че намерих идеалното момче за мен ... той ме кара да се чувствам, както никога преди... и ми се иска да изкрещя на целия свят колко прекрасен е той.....![]()
![]()
![]()
п.с. ако темата ви се стори глупава...махнете я.. просто искам да споделя щастието си ..![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Еми честито ти,но после да не пишеш тема,че 'перфектният' те е зарязалИначе-радвам се за теб : ))
Stay up all night with the stars *
Мнохо се радвам за теб, дано да се чустваш така щастлива и влюбена още дълго време!
емии честото![]()
честито![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Страхотно е, че се чувстваш щастлива, но все пак бъди внимателна, за да успееш да запазиш щастието си за по-дълго време.![]()
Подкрепям,подкрепям...после да няма ред сълзи,ред сополи,че идеала те е зарязалПървоначално написано от LittlePrincess
Иначе честито!Живи и здрави
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Честито!Дано бъдете дълго време заедно!
![]()
*~* Човек мечтае, когато не е щастлив! *~*
Първоначално написано от firegirlll
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Радвам се за теб, дано да сте щастливи заедно!:P
Успех,но имай едно на ум,все пакПървоначално написано от Victorya
![]()
Абе,вие добре ли сте?Първоначално написано от Victorya
3а какво ги говорите сега тея неща?
То ако трябва от началото да се мисли эа края,няма да можеш по никакъв начин да се насладиш на това,което имаш СЕГА.
Радвай се,момиче.Честито и от мен.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Сега е идеален, след време едва ли.. не искам да стопявам оптимизма ти, напротив, радвам се, че си щастлива, но за да избегнеш ЕВЕНТУАЛНО разочарование, не се доверявай напълно на чувствата...Пожелавам ти да си дълго щастлива с него, но не оставай сляпа за реалността.
![]()
знам какво преживяваш,с мен се случва същото и затова ви пожелавам много щастие и занапрадПървоначално написано от glezan4e
![]()
Перфектни нямаВсе пак честито
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
намери един перфектен и на мене![]()
Хваленето не е хубаво нещо..Ше чакаме други твои теми..ама с друго заглавие..
+1 Честито мацка!Първоначално написано от firegirlll
![]()
Лесно е да се продаваш, трудно е да не се предаваш!
Обичам те толкова много, колкото на брой са песъчинките на плажа!
Честито!Много се радвам за теб и ви желая всичко хубаво![]()