- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кои знае френски да помага....
моята стая е голяма. аз я деля с брат ми. стаята има две розови и две сини стени. Има две легла, едно срещу друго. има маса до едното легло и бюро в ъгала. над леглата има секции, на които са разположени нещата ни, свещи и декорации.килимът е розов и син, завесите са бели.
кои мойе да ми го преведе плс....по наи бързия на4ин![]()
![]()
![]()
![]()
Ma chambre est tr
охх съжелявам хора но намерих грешки и в двете..не казвам че аз мога да го направя но има граматически грешки//...ъъ ти '92..от кога учиш френски ..?? предполагам 1година макс иначе си МНОООООООООООООООГО ЗЛЕ!!
in defense of our dreams...
[quote=tapaka]Ma chambre est tr
[quote=bobolinka6][quote=tapaka]Ma chambre est tr
[quote="so_sexy_92"]моята стая е голяма. аз я деля с брат ми. стаята има две розови и две сини стени. Има две легла, едно срещу друго. има маса до едното легло и бюро в ъгала. над леглата има секции, на които са разположени нещата ни, свещи и декорации.килимът е розов и син, завесите са бели.
Ma chambre est grande.Je la partage avec mon frere.Ma chambre a deux roses et deux bleus murs.Il y a deux lits l'un contre l'autre.Il y a une table pres de premier lit et un bureau dans le coin.Au-dessus des lits il y des etageres desquels sont mis nos choses,des bougies et des decorations.Le tapis est rose et blue,les rideaux sont blancs
Ma chambre est grande. Je la partage avec mon fr