- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пфф... училищен тормоз :(
Problema e sledniq ...zna4i edno mom4e me haresva6e no az nego ne i zatova go otrqzah i sega toi si go vru6ta-durji se sp gadno obijda me pred priqtelite mi udrq me i tn Kakvo da pravq Opitah se da govorq s nego 4e ne mi e priqtno i tn a toi mi kaza 4e i na nego ne mu bilo priqtno i sega si go vru6ta...![]()
![]()
![]()
![]()
Twilight FANPIRE
Единственото решение е време - време да порастне въпросното момченце. А до тогава можеш да намериш някой да го пребие.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Явно наистина не е дорасъл!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
![]()
Той сам си е направил така, че да му е гадно като те е харесал![]()
.
Намери някой, който да му строши муцуната и да не ти се закача повече![]()
![]()
aha i posle toi da i chupi kofata, kvo kato e momiche..![]()
za6to pozvolqva6 da te udra i obijda pred vsi4ki? udari go i ako ti poslegne zna4i ne e nikvo mom4eПървоначално написано от ChOcOlaTEsTar
![]()
Първоначално написано от ChOcOlaTEsTar
![]()
![]()
точноПървоначално написано от BallFace
![]()
тоя е много прост..![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
BallFace написа:
Принципно такъв тъп момченца са мамини пу*ки, така че му кажи, че ако не спре ше каеш на някой твой брат, братовчед или приятел да го нарита и ше видиш как ше ти стане най-добрия приятел.![]()
![]()
![]()
~ ЕлА Да ВидиШ Как Го ПраВим Във Варна !! ~
Кажи му "Да ти го начукам"..Не, шегувам се
Не трябва да позволяваш на никой да те обижда и още малко да те удря и то за такава дреболия. Както казаха другите, викаш някой по-голям приятел или роднина да го ступа
![]()
... Или просто следващия път като ти каже нещо накриво пред други хора му отговаряш с нещо като "И откога си на това мнение? Откакто те отрязах ли?" и го унижаваш пред всички...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.