.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Подарък ...

Подарък ...

Здравейте, не знаех къде да публикувам тази тема, извинете, ако смятате, че не е за този раздел на форума!
    Обръщам се основно към мъжката част от аудиторията, така като те ще ми дадат най - компетентно мнение, но нямам нищо против и момичета да ми дадат съвет.
    С приятеля ми този месец правим 2 години от както ходим, но вече незнам какво да му подаря. Подарявала съм му куп неща. Неща, които използва в ежедневието си, неща, които красят стаята му и т.н.
    Та искам да попитам, този път какво може да му купя? Иска ми се нещо различно, но ... незнам какво. А и също, момчета, вие кажете какво би ви зарадвало, какво сте си харесали и т.н.

Благодаря предварително!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    България
    Зависи от човека. Аз бих харесал и нещо малко, но да е от сърце. Иначе за точни примери в момента не мога да измисля какво бих искал аз... По-късно, като се сетя ще пиша. Успех!
    Лесно е да се продаваш, трудно е да не се предаваш!

Обичам те толкова много, колкото на брой са песъчинките на плажа!

Ами много неща биха харесали....Но правите 2 г. ако се обичате много невиждам защо да нему подариш от онези медальони където се чупат едната част за теб другата за него знам ли . Или ако е фен на някои спорт нещо към него на любим отбор или нещо където търси от одавна разпитаи го тактично така да получиш жокер
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    абе незнам за тебе, ама аз съм си поръчал на дядо коледа часовник и на циферблата да има емблемата на Локомотив Пловдив, дано джуджетата да правят такива часовници че моя вече е стар, ако не ше ида в Лапландия и ше им заколя елените
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    абе незнам за тебе, ама аз съм си поръчал на дядо коледа часовник и на циферблата да има емблемата на Локомотив Пловдив, дано джуджетата да правят такива часовници че моя вече е стар, ако не ше ида в Лапландия и ше им заколя елените
    хахахах е като затръгваш викни ме и мене че съм им напишил така от миналата година
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ето ти идея, ако момчето е фен. Мен няколко пъти са ме изненадвали с подаръци от този сайт.

http://www.ferraristore.com/

Защо трябва да е нещо материално?

Празникът е общ,не е само негов,или само твой.
    Защо не идете на някое хубаво място,за два-три дни,една романтична почивка... Ще бъде изпълнена с емоции и спомени...
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Благодаря много за коментарите и съветите. А от къде знаете, че няма да ходим някъде? Просто искам да му купя нещо, някакво подаръче, да се сеща по - често за тази дата.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

poraspitay go bez da razbere kakvo iska nay mn az taka napravih i toy mn iska6e nqkva teniska s lubimiq mu pevec oba4e nikade v bg ne q prodavaha az q pora4ah i mu q podarih spr mn se zaradva ayde uspeh \/

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Купи му звезда :Ь

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си