- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ***~ ВаШаТа ПеСен ~ ***
Тук слагаите "Вашата песен" песента на вас и вашата половинка. Или поне песента, която като чуете се сещате за любимия/любимата и ви омвкват коленете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i'm wild and free and what do you want from me!?
ам кавър на аврил .. гърлфренд щото в продължение на 2 месеца се опитваше да я научи да я пее но така и не се чу друго освен хей ю ю ..бллапоътаэтхоъ![]()
иначе в момента нямам половинка![]()
.!.
Аз съм сънчо идвам от ...![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
***~ НаШаТа ПеСеН е РаДкА ПиРаТкА ~ ***![]()
![]()
синя прашка![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
ма ние нямаме такова намерение![]()
![]()
недей говори така,все едно само спамим ,че ще ни запомнят с лошо компетентните относно въпросите за секс и любов![]()
![]()
как не ви е срам д ани откраднете песентаПървоначално написано от kindergarten
възмутена сам
![]()
Ами винаги се сещам за гаджето като чуя Eminem - Lose Yourself, защото на моменти от клипа двамата супер много си приличат...аз за първи път каго гледах клипа, после 5 мин стоях и незнаех какво да кажа![]()
Та това е песента и по-специално клипа, който ми напомня на него.
А иначе нашата песен е o mare e tu
мдааааа...как викаш ТРЯБВА да се казва мъжО тиПървоначално написано от woshata
![]()
![]()
![]()
п.п. нанасладурана...сорим мацка с моя въобръжаем приятел Секси от както я чухме се си цепваме дънките![]()
![]()
SiX FeEt UnDeR знаеш ли ги?? Е...та техната песен What Do You Do For MoneyПървоначално написано от tan4etoo
![]()
![]()
http://zrockbg.com - 89.1 MhZ
Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици
е се едно не знаеш![]()
софронии врачански 2ро поколение![]()
![]()
много го обичам![]()
.!.
знаех си,че моят не може сам да се сети за такава велика песенПървоначално написано от kindergarten
![]()
![]()
желая ви много щастие в съвместния ви живот и да си народите врачанчета 3,4,5,6 поколение![]()
![]()
да ..и още при раждането с брада до кръста нали..дейба а мъжо ми не е чувал за жилете честно..секи ден ни слушат съседите...![]()
![]()
.!.
![]()
фани си некой изнежен любовник без брада...
ш фана сина ми от първия бракотдавна съм му навита
![]()
![]()
![]()
.!.
кой той![]()
![]()
![]()
нашата песен е Pegky Zina - Ena. Винаги като я чуя и се сещам за него. И това,че е толкова далеч от мен![]()
![]()
.
Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
Усмихвай се, дори да ти се плаче!
Усмихвай се, дори да те боли!
Нека другите си мислят,
че щастието с теб върви!
слайчиПървоначално написано от kindergarten
![]()
другия е зает доста сериозно
![]()
![]()
![]()
![]()
.!.