- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте съвет...
Има едно момиче в съседния клас(с 2 години по-малко) ,което много ми допада.Много пъти сме си "срещали" погледите ,дори днес леко и се усмихнах и тя ме погледна за малко по-дълго време ама никакъв отговорЧудя се дали направо аз да се запозная с нея(по обикновенния начин: здравей,как си )
или да накарам една приятелка от моя клас да ни запознае(тя се познава с нея). Как още мога да и намекна освен с усмивка ,както не веднъж сте предлагали тук
![]()
spored men,kaji na tvoita fr da te zapoznaeposle moje da q pomoli6 za skype,i ti si znae6 ve4e
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ако е по-притеснителна може да се стресне, затова по-добре да ви запознаята пък после вече като се видите ще се поздравявате, ще я заговаряш и т.н.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
самичък
ами нека ви запознаят
![]()
Сам се запознай с нея. Тъпо е да ви запознават. Неестествено е.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
eee и аз съм в подобна ситуация![]()
![]()
Ем.. и според мен е по добре да ви запознаят![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ako iskash da i nameknesh che q haresvash sam se zapoznai s neq!!!!!!!!
k1smet![]()
ее това с усмивките най-много ми допадатя ще се досети спокс
ама няма да е лошо и да вземеш да я заговориш щото няма тя да прави първата крачка
![]()
Запознанствата с посредник са голяма грешка...нагласена работа... По-добре всичко да следва естествения си ход - погледи, усмивки, намигания..скъсете дистанцията и тогава просто се приближи и й кажи нещо![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Сам се запознай с нея![]()
Просто един ден като се видите я заговори..и после в последствие я попитай за името.. И така като се виждате говорете си..поздравявайте се.. после на кафе и от там нататък ще видиш как ще се развият нещата![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Еее и аз съм в такава страна, ама от мястото на момичетоПървоначално написано от alex4ii
Поне се надявам де...
И честно казано аз наистина не бих поела първата крачка дори и да съм напълно убедена в чувствата на момчето (а при моя случай аз не съм
)
![]()
me 2Първоначално написано от Blab
Благодаря много ,ще пиша ако има някакво развитие![]()