.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    skitnik sam :P haha

Незнам какво да правя.. помогнете ако можете...

Историята ми я разказвам вече за 10 път сигурно в този форум с още една тема сега... Познавам едно момиче от кажи речи 10 години, не сме били особено близки, но винаги сме били в приятелски отношения...
    И сме в един клас... Преди 3 месеца и казах, че я харесвам, а тя ми каза, че е в шок... Аз малко се поубърках и нямах представа какво трябва да кажа и направя затова и спрях до там, но повярвайте ми дори и за секунда не съм спрял да я обичам... Отначалото си мислех, това е само увлечение, после си казах, че сигурено се вманиячавам в това момиче и че няма смисъл, но накрая осъзнах, че тя е най-важното нещо за мен и наистина я обичам, гадното е че сигурно тя не ме и харесва, не го знам, защото не ми го е казала и потъвам в неведение...
    Немога да кажа на черното бяло, Немога да направя, това което не искам... Не искам да я забравя, но всичките ми приятели само това ми повтарят... По-принцип това, че тя не ме харесва или ако ме харесва, но не ми е казала, е доста гадно... Незнам аз от както и признах ми е трудно да я гледам в очите, нещо от вътре ме изгаря и немога да живея с тази мисъл, че никога няма да бъда с нея......

Всичко това доста ме обърква, защото знам какво ще стане и какво ще бъде занапред, но може би понякога просто не трябва да мисля за себе си толкова......
    NqKaF si TaM :P

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ами не искам да ти давам напразни надежди, но така както тя ти го е казала, че е в шок, значи не не го е очаквала и не те харесва. Ти казваш, че не искаш да я забравиш. От личен опит ти казвам, че и да искаше нямаше да можеш да го направиш. Не е никак лесно, да не кажа невъзможно. Ти сам реши какво искаш да направиш - дали искаш да се бориш за нея или да се откажеш, защото няма смисъл (не казвам, че е така). Но това, което казваш, че понякога не трябва да мислим за себе си не е точно така. Понякога не трябва да мислим за другите, през останалото време - трябва.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

еййййй
    не се отказа

ама тоя път няма да ти чета темата

ясно ми е кво си писал..

стига си се измъчвал бе... погледни навън, живей си живота, абстрахирай се от нея.. не може да замества целия ти живот едва ли не.. нем оже тя да е смисъла.. омг ; (
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Смея да кажа, че никога не съм намирал смисъл в живота си, когато осъзнах какво тя означава за мен, разбрах че тя осмисля, целия ми живот ...... Немога да си представя моя живот без нея, просто не искам...

аа много е дълго.. не ми се чете
    ако не ме мързеше с радост бих я прочела
    Яжте моркови, да сте здрави!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от nqkafsi_tam
    Смея да кажа, че никога не съм намирал смисъл в живота си, когато осъзнах какво тя означава за мен, разбрах че тя осмисля, целия ми живот ...... Немога да си представя моя живот без нея, просто не искам...
    Значи те чакат дълги и самотни години и мнооого трудни старини... Стегни се. Всички са имали поне по 1 несподелена любов, за която са били убедени, че осмисля всичко. Ами преодолява се и познай какво: после може да срещнеш ИСТИНСКАТА си любов и дори да си щастлив. Задълбавайки в нея,изпускаш много шансове и само губиш време. Намери си момиче, което също те харесва.

Цитирай Първоначално написано от МоркоФка
    аа много е дълго.. не ми се чете
    ако не ме мързеше с радост бих я прочела

Тогава защо (по дяволите!) въобще коментираш? Пф....

По темата - от изпадане в депресии и размисли върху смисъла на житота и любовта, смисъл няма! Ако това, че не е била директна ти дава някакви надежди, питай я очи в очи (не смятам, че ще получиш удовлетворителен отговор...). Така, че с 2 думи, запази приятелските си отношения с нея, и се огледай - наоколо има и други момичета...Няма Незаменими! Горе главата и успех!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Е сега за шока... Това не значи, че тя не те харесва... Например ако е някоя срамежливка, дето отдавна е отписала варианта работите да станат с пич като тебе и ти земеш и й се изтъпанчиш с думите "Обичам Те!" Естествено, че ще получи шок момичето... А за другото амиии действай... Все пак... Какво ти пука... ... Ох как е лесно да се казва отстрани
    ElinoOor

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от XiPiXoPiGiRL
    Е сега за шока... Това не значи, че тя не те харесва... Например ако е някоя срамежливка, дето отдавна е отписала варианта работите да станат с пич като тебе и ти земеш и й се изтъпанчиш с думите "Обичам Те!" Естествено, че ще получи шок момичето... А за другото амиии действай... Все пак... Какво ти пука... ... Ох как е лесно да се казва отстрани
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Незнам просто как да ви го опиша това чувсто... Когато я видя немога да я сравня с никоя друга, тя просто е единствена и неповторима, уникална и много специална за мен. Аз самият се опитвах до сега да се обедя, че не е така, но просто немога...
    Виждам реалноста и ме е страх, че ще изгубя мечтите си, ако оставя всичко това, няма да изгубя смисъл в живота ми.
    Всичко това ме обърква още повече и незнам какво да правя, просто незнам.

Град
    Вече реших какво да направя:
    Единственото, което искам е тя да бъде щастлива, щом неможе да бъде щастлива с мен, нека намери своето щастие, съжелявам единствено, че не съм достатъчно добър за нея. Писна ми да бъда гаден егоист и да мисля само за себе си, това не е правилно.
    Ако наистина я обичам, трябва да я оставя да си живее живота и да не я занимавам с моите чувства, ако и тя ги изпитваше щеше да ми каже.
    Благодаря ви за помоща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си