Здравейте, пускала съм теми вече 2 броя ако не се лъжа за момчето, за което пускам тема сега отново.. то е в подписа ми.. супер мн го обичам хора, а той се държеше мн гадно с мен, държеше се като непукист, смаочувствието му беше до небето /и все още е/, но когато осавахме сами всичко беше различно - показваше се отвътре - виждах,, че му е готино с мен, виждах, че може би не съм му безразлична, сам като ми кажеше "Какво си прави мойта мацка?" и ми се стопляше сърцето Но сега в петък, след като не се бяхме виждали една седмица /и др път се е случвало/, а предната събота отиде на дискотека без мен, след като се бяхме разбрали да излезем заедно, и той просто ми каза "отиваме да пием по бира, до час съм в нас" и после отишъл, пил бира и отишли на дискотека.. та онзи ден в петък /завчера/ ми каза че сме имали да си кажем 2-3 приказки и на мен ми стана ясно какво ще ми каже - скъса ме под предтекста, че бил охладнял и не можел да ми отвърне на чувствата, супер мн ми се кефел в началото, но после бих охладнял и сега му било безразлично, а първите му думи бяха "Няма да те лъжа, mисля, че ни стига толкова, искам да се разделим" каза, че всичко започнало от тази дискотека, за която ви казах и защото аз после съм се съмнявала в него, нямало друга жена, но подмятаниците ми за това му били писнали..
въпроса ми е.. имам чувството, че все пак поне малко му пука за мен, звънях му - не ми вдигна /той попринцип не го прави, за да не развали имиджа си на плейбой, който е мн корав и знам че няма да ми вдигне/ та искам да ви питам има ли смисъл да отида до тях и да го викна да поговорим - предния път, когато се скарахме, отидох до тях, излезна и си поговорихме - и въпреки, че беше казал, че прекрати ли взаимоотношенията си с някоя мацка, връщане назад няма, но тогава се събрахме, затова сега се чудя ако го направя отново - дали имам шанс поне да ме изслуша - вие как мислите? какво бихте ме съветвали да направя.. знам само, че вече толкова пъти съм се унижила пред него, че още веднъж /ако е за доброто на любовта ми/, няма да е от особено значение.. тази любов, която изпитвам към него не съм я изпитвала друг път пак.. и толкова силно.. затова бих направила всичко за да го задържа.. затова и се обръщам към вас за мнение и помощ.. ще постна и предната тема, която бях пуснала, да я видите, да видите за какво става дума..

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...t=%C4%E0%ED%E8