- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е ....
абе имам една приятелка ,която постоянно "бие" приятеля си. Направо го съжелявам това момче![]()
Тя: заглежда някакви момчета и пуска някакъв коментар относно тях.
Той : изглежда я странно.
Тя: бум един шамар
И толкова силно го удря че направо му се насълзяват очите
Страшна гледка са![]()
Ами, различни хора, различни интереси.
Някой по по-различен начин показват лубовта си, кво да ги правиш.
И аз бих желала да съм на нейно място, ама не става.![]()
Бе, момчето си е виновно, той явно я е възпитал така, че може да си го удря когато си пожелае.
Кво да се прай, съдба![]()
хахаха ем кво да се праи събрали са се мазохист и съдист сега нема кво да се направи ти случаино да неси харесваш тва момче та толко го съжеляваш
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
мне просто ми става жал за него като му изпука един шамарПървоначално написано от Vankata_pk
даже с една друга френдка се бъзикаме че като се оженят тя ще го гони с тигана по центъра
![]()
![]()
xaxaxaxa ако се стигне до тва с тигана пиши да гледаме сеир малко такае не тоя пич си е мазохист сигорно си пада по садо мазо няма как що него питате некои ден
![]()
Първоначално написано от alex4ii
![]()
ti me ybi ot vsqkude
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
може бе ама той какво да я прави да я налага със сопата лиПървоначално написано от Vankata_pk
![]()
![]()
![]()
![]()
отведи момчето в манастира Шао Лин да се научи да се отбранява токи виж станал некоя нинджаПоне ще се научи на болка
![]()
няма какво да си кривя душата,аз съм си садистче
просто приятелят ми,като ме гледа влюбено с тези невероятни тъмни очички и се усмихва миличко и ми идва да му лепна такъв шамар...
на което той отвръща \"гледаш с лудия поглед на вманиячен учен,пак искаш да ми причиниш болка\"
![]()
![]()
пфф за какво му е да си калява нервите аз ако бях на негово място досега да съм я запардосала много жестокоПървоначално написано от Vankata_pk
![]()
Много войнствена тая, бе![]()
![]()
nicolepcd
нали само дето не ни е пребила всичкитеПървоначално написано от elsy
![]()
Като него го няма, вас ще почнеПървоначално написано от alex4ii
![]()
![]()
nicolepcd
уфф ужас кой ще ни пазиПървоначално написано от elsy
.....
![]()
Обърнахме го на спамПървоначално написано от alex4ii
![]()
nicolepcd
xaxaxa тая твоита приятелка само да несе превърне в нещо такова http://vbox7.com/play:7aa41d51 че тогава маи ще берете ядове![]()
Първоначално написано от alex4ii
![]()
то тва не си е за смях де ама ...![]()
ии що я държи още?![]()
хахахаха мамууууууууууЕ това ми е идеала за жена...може ли да получа някой и друг урок от нея?
По темата:не е нормално баш баш,ама трябва да стане нормално![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
aaaa недей така как трябва да стане нормално да се превръщам в нинджа за да се пазя ли ако това стане нормално ....Първоначално написано от Victorya
![]()
![]()
![]()
леле сигурно са много интересни да ги гледаш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Първоначално написано от thefreak
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
да направо е като сапунката на баба ми "Патрик Курахе"Първоначално написано от kukli4kata_01
голям смях
![]()
![]()
Намерила е човек, който да я търпи
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
защо ли ми е познато аз и с момчета с който се събирам и се познаваме остоянно си лепваме по някое друго шамарче той ми каже нещо по така и аз хоп един шамар и той после ме удари ама съъъъвсем леко едвам да го усетя( ама съм доволна де да не нещъ да ме трепят) таа колкото до нея не е хубаво да прекалява..
![]()
Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!