.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    otkade znae6 kav mi e vida,iawno tuk samo oligofreni,znaeh si 4e v tez forumi samo ne6tasnici ima,a i ti otvorko da si ogovorim sre6ta da mi vidi6 vida i da te natru6a,kvo 6te kaje6.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tuksator
    otkade znae6 kav mi e vida,iawno tuk samo oligofreni,znaeh si 4e v tez forumi samo ne6tasnici ima,a i ti otvorko da si ogovorim sre6ta da mi vidi6 vida i da te natru6a,kvo 6te kaje6.
    Отиде, взе ми съня изплаши ме до смърт, доволен ли си?

tuk zad komputrite ste mnogo silni mai a.

tuk zad komputrite ste mnogo silni mai a.

Za vsi4ki mal4ogani i maloumnoci----taz tema e sahdadoh s cel da se obmenia opit mejdu horata tuk ,nali sme razli4ni,mislim razli4no i deistwame razli4no i moje da imame polza edin ot drug, da nau4im dosta raboti edin za drug ne samo po temata,nali za twa sa forumite i potrebitelite v teh,a nadiavam se da ima inteligentni hora i da me razberat pravilno,a na drugite DA SI................MAIKATA

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от tuksator
    Za vsi4ki mal4ogani i maloumnoci----taz tema e sahdadoh s cel da se obmenia opit mejdu horata tuk ,nali sme razli4ni,mislim razli4no i deistwame razli4no i moje da imame polza edin ot drug, da nau4im dosta raboti edin za drug ne samo po temata,nali za twa sa forumite i potrebitelite v teh,a nadiavam se da ima inteligentni hora i da me razberat pravilno,a na drugite DA SI................MAIKATA
    Ние определено научих вече много неща за теб.Благодаря за ненужната информация.А сега би ли ни оставил намира с твойте простотии?Писна ми вече на чорапите да ни псуваш и обиждаш.Каквото повикало,това се обадило.На тъпа тема-тъпи отговори.Какво очакваш-да ти кажем как да сваляш в дискотеката.Ми то си зависи от ситуацията,момичето...да обменим опит...Бе ти да не си прегрял?!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Live for each other =)

Бъди себе си! То се вижда кат се прайш на някъф дет не си... Някак си.. Душат се отдалече ... А като си себе си, ние момичетата го оценяваме... Поне според моите наблюдения е така...
    ElinoOor

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си