- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- При запознанство
otkade znae6 kav mi e vida,iawno tuk samo oligofreni,znaeh si 4e v tez forumi samo ne6tasnici ima,a i ti otvorko da si ogovorim sre6ta da mi vidi6 vida i da te natru6a,kvo 6te kaje6.
Отиде, взе ми съня изплаши ме до смърт, доволен ли си?Първоначално написано от tuksator
tuk zad komputrite ste mnogo silni mai a.
tuk zad komputrite ste mnogo silni mai a.
Za vsi4ki mal4ogani i maloumnoci----taz tema e sahdadoh s cel da se obmenia opit mejdu horata tuk ,nali sme razli4ni,mislim razli4no i deistwame razli4no i moje da imame polza edin ot drug, da nau4im dosta raboti edin za drug ne samo po temata,nali za twa sa forumite i potrebitelite v teh,a nadiavam se da ima inteligentni hora i da me razberat pravilno,a na drugite DA SI................MAIKATA![]()
Ние определено научих вече много неща за теб.Благодаря за ненужната информация.А сега би ли ни оставил намира с твойте простотии?Писна ми вече на чорапите да ни псуваш и обиждаш.Каквото повикало,това се обадило.На тъпа тема-тъпи отговори.Какво очакваш-да ти кажем как да сваляш в дискотеката.Ми то си зависи от ситуацията,момичето...да обменим опит...Бе ти да не си прегрял?!Първоначално написано от tuksator
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Live for each other =)