- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо все на мен??? =(
Здравейте!Родителите ми са разведени и майка ми си имаше приятел.ПРеди няколко дни се разделиха ми е адски мъчно!Бяхме си свикнали двамата с него,мама като беше на работа аз не бях сама,а с него,колкото и странно да звучи играхме си /бихме се,в добрия смисъл,целихме се с плюшени играчки,слушахме музика,ходихме на разходки вечер с кочината,колата му,така я наричаХМЕ..../...Толкова беше забавно и в един ден...прибирам де от даскало и заварвам мама да му събира дрехите
![]()
Попитах я защо,а тя отговори,че не иска да го вижда повече!Всичко рухна!
Ядосах се на майка ми,докато не разбарах какво е направил,излъга ни,че е при родителите си,а всъщност е бил в града,в неговото жилище с женска компания,мама го е видяла!
![]()
![]()
ТОлкова ми е мъчно,така го обичах...
ТОй беше единствения който ме разбираше...и ме наричаше ПРАСЕ МРЪСНО/ама на шега/с неговия весел тон...
КАкво да правя,дали има нянкакъв начин да ги събера отново,за да не сме си пак само двенките с мама....
![]()
![]()
![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Няма какво да направиш. Най добре не се меси в нещата на майка ти, тя знае най-добре какво е правилно.
Трябва да свикнеш вече без този човек. Такъв е живота мацка !
Но от майка ти зависи дали ще се съберат (въпреки, че се съмнявам).
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
и според мен това са неща на майка ти.Щом е решила така,няма смисъл да се месиш,просто трябва да свикнеш с това,че няма да го има..Трудно или не,това е нейният избор,а и тя решала с кого ще е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
по добре не прави нищо ..защото все пак излъгал ви е помисли малко как се чувства майка ти..
Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!
доколкото знам той ви е лъгал..как можеш да искаш такъв човек обратно в живота си а и ми се струва че прекалено си се привързала към него сякаш е твое гадже а не на майка ти..се пак остави я да си живее живота.. не знам така ми се струва..![]()
in defense of our dreams...
Не се бъркай.Майка ти е голяма и зряла жена и може по-добре да прецени стуацията от теб...
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
еее той й е изневерил, егоистично е да искаш майка ти да е с него, но щом все пак ти допада, не можеш ли да продължиш да го виждаш от време на време? ( в смисъл с идеята, че ти е нещо като ''баща'', не друго..)
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Не можеш да спреш да обичаш баща си,защото е изневерил на майка си.Порасни и се радвай,че дори и такъв го имаш.А и грешката във връзките никога не е само в едната страна.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Виж, минах през същото. Нашите също са разведени, а майка ми имаше връзка няколко години с човек, с който аз до ден днешен поддържам контакт и ми е много повече баща от истинския ми такъв. Явно за майка ти е по-добре така, мъчно ми беше и на мен, но се случват и такива неща. Преодолей го, а и това, че са се разделили не значи, че ще спре да се интересува от теб.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Е да,ама...Мама каза,че повече няма да го видя!И да и мен ми беше повече от баща,отколкото истинския ми, в някои ситуации,амааа....
![]()
НО днес прочетох в скайпа му,като си е чатил с там с някви приятели,че някаква си много му липсвала и т.н.!Още не съм казала на мама и не смятам да й казвам,за да не се разтройва...
КАк е могъл да прави така!Така си бяхме свикнали с него вече....
офф
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
Кратко, Точно и Ясно ,, Оф, Боже мъже!''![]()
Мила, не се отчайвай! Да, когато човек се привърже силно към някого доста трудно ще го забрави, ще страда, ще плаче, в някои случаи дори ще си зададе въпроса ,, Дали ще свърши всичко това изобщо някога, дали има малка надежда да се съберем отново? ''Много е тъжно знам , Аз също съм без баща ( в смисъл имам такъв но са разведени с мама и не го зачитам за никакъв!
) и те разбирам до голяма степен. Аз също бях привързана към един приятел на мама .. но всичко свърши . Осъзнай се, та пред теб е целия свят, а ти страдаш за някакъв нехрани майко който се подиграва с чувствата на майка ти! ( омг, незнам как ще го приемеш но с тези думи аз се успокоявах докато накрая наистина не го забравих и осъзнах това- оова
) !!! Е, хайде мила само хубави дни да те очакват за напред
![]()
Не се торзмози толкова.. Знам, че ти е бил много близък, ама все пак.. как е лъгал майка ти.. Гадно ще ти е известно време, ама мисля, че е най-добре да спреш контакт с него.. Помисли какво и е на майка ти.. Според мен е възможно да го приеме като вид предателство от твоя страна. Все пак той я е лъгал, а ти един вид си до него.. Или нещо такова.. Айде успех и горе главата![]()
Първоначално написано от scoobydors
taka e saglasen sam s teb![]()
Виж сега, ти ако искаш да го виждаш, то тя не може да те спре. На майка ми също надали й е приятно, че още поддържам контакт с него, но не може да отрече факта, че е направил много за мен и е заслужил да го обичам ако не като баща, то поне като приятел.Първоначално написано от sunchouz
Ако ти самата смяташ, че не можеш да му простиш предателството към майка ти, то тогава приеми наистина, че го няма вече.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не могааа!Тъкмо го забравя и....се появвява някой спомен и...Той звънеше на мама с песента на Morandi-love me.Вчера я пуснаха по Сити и...отново рухнах
Понеже той е приятел с едни наши много добри приятели й им е казал,че обича мама и иска отново да са заедно,ама мама неще и да чуе.Поне съм спокойна.Почти всеки ден имам вести от него.Но...вече няма с кой да се бия вечер,няма кой да целя с плюшени играчки,няма с кои да се надвиквам........уаааааа!
![]()