.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Избори за президент на САЩ

ъъ на коя телезивизия и в колко часа ще ги дават. Желая да съм част от историята.. 1 афроамериканец президент рлз

Град
    гр. Варна
    Обамааа
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Супер фен Аватара на iPurple
    gledai po cnn ili v saita na cnn...
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    как се гледат избори?

аз тамън шях да пусна тема някой ако знае по коя телевизия ще се излъчват коментари ала бала, или някъде в интернет някой ако знае сайт където да изнесат резултатите след гласуването

че неска гледах по нова телевизия малко (щото мама беше пуснала телевизора) иии ми стана лубопитно

ама иначе тоз барама голем сладур, бе ахахаха

ква глупост казах

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    мммм...ми казвайте сайт,дайте линк направо Сега и на мен ми стана интересно като прочетох темата
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

hottie
    Guest
    Гледайте по БНТ и по Re:tv ! Аз от там следя изборите.

Обама президент

Мега фен
    Град
    София
    Имам чувството, че за наште избори толкова няма да ви е гружа, колкото тези за президент на щатите.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Дадох ти 2 точки от тва 'кликни, ако ти стиска', не знам за друго.

Аз пък - да ви се оплача - имам да пиша малко есенце по английски кой президент искам да спечели, защо и пр. :О Ебаси.
    What you give is what you get!

Всички мразим американците, ама хората в 4 (!!!) сутринта се вдигнаха да гласуват...
    А тъпите българи, дето се мислят за много велики, само се ослушват като зайци в каруца.

А ние толкова се вълнуваме от тея избори, щото трябва да знаем кой ще ни командори близките години.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Обама - Осама, хаааааааа глей кво става, конспирации

иначе ми е през фара кой ще спечели, вие не гледате толкова българските избори колкото американските....
    we give it all.

hottie
    Guest
    Ами то си е събитие, най-накрая Буш отпада и ще спечели или първият чернокож президент или най-възрастният. Това си е събитие. Може всичко да се преобърне, не само за американците, но и за нас. Ще трябва време да се оправят грешките на Буш но резултат ще има.

hottie
    Guest
    Напротив променят, вече знаят какви грешки не трябва да се допускат. То всеки малоумник знае де
    Абе трябва им един млад президент с нов подход и други възгледи.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    че неска гледах по нова телевизия малко (щото мама беше пуснала телевизора) иии ми стана лубопитно

ама иначе тоз барама голем сладур, бе ахахаха

ква глупост казах

hottie
    Guest
    Съгласна съм, според мен в момента дори цвета на кожата е оставено на заден план. Има други фактори, които могат да повлиаят на избора за президент.

Град
    то не е град,а джунгла...
    Имам чувството, че за наште избори толкова няма да ви е гружа, колкото тези за президент на щатите.
    естествено.от тези избори в голяма степен зависи и нашия живот, мен лично ме вълнува как ще живеят децата и внуците ми, а дали е тук или някъде по европа - все едно къде, стига да живеят добре. да ти напомням ли, че именно заради чикиджийското управление в момента там, страда и немалка част от европа,включително и ние. дали това ще продължи, зависи точно от тези избори, сега в момента там се пише историята.
    относно изборите тук- изобщо няма да ги коментирам, тъй като се налага да избрираме между злото и по-малкото зло и се забатачваме все повече и повече в собствената си помийна яма, опитвайки се да угодим на прищявките на американските калъфи.

Град
    Пловдив
    аз съм за Обама
    Je t'aime beaucoup, tu es mon chouchou ... *

hottie
    Guest
    Напълно съгласна, всички много добре знам, че зависим от американската сила! Американците в момента показват един много добър пример и не е зле да гледаме и да взимаме пример

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Напълно съгласна, всички много добре знам, че зависим от американската сила! Американците в момента показват един много добър пример и не е зле да гледаме и да взимаме пример
    Какво имаш предвид? Да изберем циганин или турчин за президент?!??!?!?

hottie
    Guest
    Аре сега не ме ядосвай! Не става дума за цвят на кожата!

Град
    то не е град,а джунгла...
    мен лично не ме касае дали циганин, турчин или албинос ще ме управлява, а дали обича България, дали е интелигентен, дали разбира от политика, дали разбира изобщо какво прави, знам сега терърмашин, че ще ми кажеш, че такъв турчин или циганин няма да срещна, но говоря принципно.
    по-добре адекватен турчин, отколото българин, който би продал и майка си, за да си напълни джоба.

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Какво имаш предвид? Да изберем циганин или турчин за президент?!??!?!?
    Да има акъл в главата, снежни човеко..
    Искам да го видя!

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от cowabunga!
    мен лично не ме касае дали циганин, турчин или албинос ще ме управлява, а дали обича България, дали е интелигентен, дали разбира от политика, дали разбира изобщо какво прави, знам сега терърмашин, че ще ми кажеш, че такъв турчин или циганин няма да срещна, но говоря принципно.
    по-добре адекватен турчин, отколото българин, който би продал и майка си, за да си напълни джоба.
    Браво,бе!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

hottie
    Guest
    И тук искам да добавя, че Обама е афро-американец

Както бяха казали някъде, че Белият дом има и други значения освен цвета на сградата. Факт е - Обама няма никакъв шанс да спечели, въпреки че е по-добрият кандидат.

hottie
    Guest
    Няма какво да се обсъжда с някой, който не е чел и не е наясно дори и с историята...дори малко обща култура братче...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си