.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    аз съм за маккейн и преди да кажете, че е така щото съм расист и за тва съм против негъра, ще кажа, че просто другия по ми допада. не че се интересувам толкова много от изборите на тая еврейска държава.

и все пак - дори и негъра е по-добре от буш!!!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от thegmin
    Както бяха казали някъде, че Белият дом има и други значения освен цвета на сградата. Факт е - Обама няма никакъв шанс да спечели, въпреки че е по-добрият кандидат.
    Има доста голям шанс, може само лош номер да му изиграе ако има скрит вот от типа на "Брадли"

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alco
    аз съм за маккейн и преди да кажете, че е така щото съм расист и за тва съм против негъра, ще кажа, че просто другия по ми допада. не че се интересувам толкова много от изборите на тая еврейска държава.
    Ами той и Мак Кейн има доста плюсове по принцип, но за мен Обама си остава по-надеждния

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от TERRORMACHINE
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Напълно съгласна, всички много добре знам, че зависим от американската сила! Американците в момента показват един много добър пример и не е зле да гледаме и да взимаме пример
    Какво имаш предвид? Да изберем циганин или турчин за президент?!??!?!?
    Да има акъл в главата, снежни човеко..
    Искам да го видя!
    И как ще го видиш?
    При аутопсия ли?

Седи, слушай, мисли, чети и мисли още...

А не- с наизустените фразички и гръмки лозунги, защото такива като теб сте по-лесни за манипулиране и от 3 годишно дете...
    Не е задължително да е при аутопсия...просто да се докаже

Град
    то не е град,а джунгла...
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Цитирай Първоначално написано от cowabunga!
    мен лично не ме касае дали циганин, турчин или албинос ще ме управлява, а дали обича България, дали е интелигентен, дали разбира от политика, дали разбира изобщо какво прави, знам сега терърмашин, че ще ми кажеш, че такъв турчин или циганин няма да срещна, но говоря принципно.
    по-добре адекватен турчин, отколото българин, който би продал и майка си, за да си напълни джоба.
    Браво,бе!
    какво браво бе, бай хуй, какво браво!? то разбирам гордост, да, ама да има основание поне, какви са тия детински работи. мен не ме кара да се чувствам горда някакъв чифут, дето е до 15-то коляно българин,а ме прави както мен, така и всички мои (и негови съответно) сънародници за смях пред цял свят.

Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    [b]Дадох ти 2 точки от тва 'кликни, ако ти стиска', не знам за друго.
    mersi

hottie
    Guest
    Сега ще видим Дано не се окаже различен от това, което е и дано не е всичко медийна измама.
    Все пак МакКейн си го знаем, а Обама не. Но според мен Америка направи добър избор. Така или иначе по-лошо от Буш едва ли ще е. Времето ще покаже...никога не можем да сме сигурно на 100%

Град
    universe
    Браво на американския народ, че успя да докаже способността си за промяна. Обама е новият президент и сега остава да се види дали ще успее да се справи с цялата каша, която сварва след тия 8год. Исторически избори несъмнено.

пс: за да бъдем точни е първият президент от смесена раса. сол и пипер не прават пипер се пак

Барак Обама е 44-тият ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ !!!

Първите думи след избирането му за президент :

"Ние сме и винаги ще бъдем Съединените американски щати", посочи Обама под одобрителните възгласи на хилядното множество. "Това е отговорът, който ние даваме днес".
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Много искам Обама да спечели. Вдъхдва ми доверие и надежда.. Както някой по-горе каза - трябва да е някой по-млад с различни възгледи.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от KrIsSi
    Много искам Обама да спечели. Вдъхдва ми доверие и надежда.. Както някой по-горе каза - трябва да е някой по-млад с различни възгледи.
    Ами той си спечели. Пропуснала си важен момент

Град
    Видин
    И тук искам да добавя, че Обама е афро-американец
    Те и циганите са 'българи от ромски произход'

А относно Обама - различно лице, същите управляващи.
    Ако ще и 220 IQ да има, нищо не зависи от него..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Леле..аз си мислех, че днеска вечерта ще се разбере. Бая съм тъпичка. Мерси, че ми каза. И много се радвам

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    На Баскетболното игрище!
    Четох в книгата за Нострадамус , че е казал , когато Америка избере черен президент , тогава ще дойде края на света интересно стана
    I am what I am !!!

Град
    то не е град,а джунгла...
    Леле..аз си мислех, че днеска вечерта ще се разбере. Бая съм тъпичка. Мерси, че ми каза. И много се радвам
    не, те са по друго време все пак
    ще видим сега този обама какви ще ги надроби.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisturbinThePeace
    Четох в книгата за Нострадамус , че е казал , когато Америка избере черен президент , тогава ще дойде края на света интересно стана
    Трябва да е много твърд, надъхан и силен президент иначе световния мир е застрашен..
    И от тази гледна точка Мак Кейн е по-добър от Обама.

hottie
    Guest
    То май само на мен ми е интересно да следя развитието на изборите ама да си кажа

По последни данни от екзит половете е излязло, че има разграничение във възрастовите граници при гласуването, т.е. по-младите са гласували за Обама, а по възрастните за Мак Кейн. Което е разбираемо, защото по-възрастните са по-консервативни.

Другото, което е интересно е, че не се е забелязала етническа разграниченост. Белите са гласували както за Мак Кейн, така и за Обама. По равно.

Град
    universe
    Другото, което е интересно е, че не се е забелязала етническа разграниченост. Белите са гласували както за Мак Кейн, така и за Обама. По равно.

хаха, е нима очакваше 100% белите да гласуват за дядо ви Макейн Като имаш ипотека да изплащаш, не можеш да си позволиш здравеопазване, обучение за децата си и пр. - етноса на човека който внася промени не би могъл да бъде по маловажен

Мега фен
    Град
    Utopia..
    к*р за обама, два за маккейн, за буш - целата тава

Хаха е са си еба майката И все пак си бях за Обама
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

След време и ние ще имаме мургав президент

Само мен ли не ме касае щяло и нещяло? Аз от изборите в България не се интересувам, та камо ли от тези в САЩ. Да става каквото ще.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Личното ми мое мнение е че Обама ще се провали
    Няма да успее да продължи полтиката на Буш
    Буш бранеше интересите с цената на всичко
    Обама надали ще успее и ще се поддаде под натиска на други държави

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeAsT

хаха, е нима очакваше 100% белите да гласуват за дядо ви Макейн Като имаш ипотека да изплащаш, не можеш да си позволиш здравеопазване, обучение за децата си и пр. - етноса на човека който внася промени не би могъл да бъде по маловажен
    Ами като се има предвид как се третираха чернокожите в САЩ преди години...като кучета, това че Обама стана президент си е голяма работа. Даже бих казала, че е нещо огромно- 44ти президент е афро-американец Никой не би си го и помислил до преди няколко години.

хъхъ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си