- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Избори за президент на САЩ
аз съм за маккейн и преди да кажете, че е така щото съм расист и за тва съм против негъра, ще кажа, че просто другия по ми допада. не че се интересувам толкова много от изборите на тая еврейска държава.
и все пак - дори и негъра е по-добре от буш!!!
Има доста голям шанс, може само лош номер да му изиграе ако има скрит вот от типа на "Брадли"Първоначално написано от thegmin
Ами той и Мак Кейн има доста плюсове по принцип, но за мен Обама си остава по-надежднияПървоначално написано от Alco
Не е задължително да е при аутопсия...просто да се докажеПървоначално написано от Raybeez
какво браво бе, бай хуй, какво браво!? то разбирам гордост, да, ама да има основание поне, какви са тия детински работи. мен не ме кара да се чувствам горда някакъв чифут, дето е до 15-то коляно българин,а ме прави както мен, така и всички мои (и негови съответно) сънародници за смях пред цял свят.Първоначално написано от LiveFlower
Сега ще видимДано не се окаже различен от това, което е и дано не е всичко медийна измама.
Все пак МакКейн си го знаем, а Обама не. Но според мен Америка направи добър избор. Така или иначе по-лошо от Буш едва ли ще е. Времето ще покаже...никога не можем да сме сигурно на 100%
Браво на американския народ, че успя да докаже способността си за промяна. Обама е новият президент и сега остава да се види дали ще успее да се справи с цялата каша, която сварва след тия 8год. Исторически избори несъмнено.
пс: за да бъдем точни е първият президент от смесена раса. сол и пипер не прават пипер се пак![]()
Барак Обама е 44-тият ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ !!!
Първите думи след избирането му за президент :
"Ние сме и винаги ще бъдем Съединените американски щати", посочи Обама под одобрителните възгласи на хилядното множество. "Това е отговорът, който ние даваме днес".
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Ами той си спечели. Пропуснала си важен моментПървоначално написано от KrIsSi
![]()
Те и циганите са 'българи от ромски произход'Първоначално написано от hottie
![]()
А относно Обама - различно лице, същите управляващи.
Ако ще и 220 IQ да има, нищо не зависи от него..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Четох в книгата за Нострадамус , че е казал , когато Америка избере черен президент , тогава ще дойде края на светаинтересно стана
![]()
I am what I am !!!
не, те са по друго време все пакПървоначално написано от KrIsSi
![]()
ще видим сега този обама какви ще ги надроби.
Трябва да е много твърд, надъхан и силен президент иначе световния мир е застрашен..Първоначално написано от DisturbinThePeace
И от тази гледна точка Мак Кейн е по-добър от Обама.
То май само на мен ми е интересно да следя развитието на изборите ама да си кажа![]()
По последни данни от екзит половете е излязло, че има разграничение във възрастовите граници при гласуването, т.е. по-младите са гласували за Обама, а по възрастните за Мак Кейн. Което е разбираемо, защото по-възрастните са по-консервативни.
Другото, което е интересно е, че не се е забелязала етническа разграниченост. Белите са гласували както за Мак Кейн, така и за Обама. По равно.
Първоначално написано от hottie
хаха, е нима очакваше 100% белите да гласуват за дядо ви МакейнКато имаш ипотека да изплащаш, не можеш да си позволиш здравеопазване, обучение за децата си и пр. - етноса на човека който внася промени не би могъл да бъде по маловажен
к*р за обама, два за маккейн, за буш - целата тава
Хаха е са си еба майкатаПървоначално написано от DisturbinThePeace
И все пак си бях за Обама
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
След време и ние ще имаме мургав президент
Само мен ли не ме касае щяло и нещяло? Аз от изборите в България не се интересувам, та камо ли от тези в САЩ. Да става каквото ще.
Личното ми мое мнение е че Обама ще се провали
Няма да успее да продължи полтиката на Буш
Буш бранеше интересите с цената на всичко
Обама надали ще успее и ще се поддаде под натиска на други държави
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ами като се има предвид как се третираха чернокожите в САЩ преди години...като кучета, това че Обама стана президент си е голяма работа. Даже бих казала, че е нещо огромно- 44ти президент е афро-американецПървоначално написано от BeAsT
Никой не би си го и помислил до преди няколко години.