- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Избори за президент на САЩ
Obama e noviqt president....Tuka chernilkite ckachat ot radost mamicata im...
![]()
♥ ♥ ♥
Естествено,че бях за McCain.Ама няма да ви обяснявам защо и без това сте малки и нищо не разбирате от политика.
Obama е гнусен,черен,рязан лъжец.McCain и той де,ама без гнусен и черен![]()
И все пак ще си спестя сълзите,че лятото идат парламентарни избори..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Интересно изказване за човек, който се води че живее във Франция, където чернокожи, мургави..араби са навсякъде и са почти толкова колкото белите...Първоначално написано от ABSOLUT`me
-Каква е разликата между туриста в ЮАР и расиста ?Първоначално написано от hottie
-Една седмица![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
С някои неща не се свиква.Ти като си живяла в Париж(или където там беше) и знаеш за кво става дума - що за осигуровки и помощи за SDFите,каф-маф и т.н. би трябвало по-добре да ме разбираш..Първоначално написано от hottie
И в Германия има супер много турци например,само че немската система е такава,че за да могат да останат там,те си скъсват гъза от бачкане.Капиш?..
Първоначално написано от CanisDirus
Абе пак е по-добре оттука![]()
А ще пускат онова от ЦЕРН и 2012 иде..Първоначално написано от DisturbinThePeace
![]()
вери интрестинг![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Ае не се праи..ти след втората седмица ги кълнеше и им говореше на 'мама ви мангустка'Първоначално написано от Raybeez
Да не говорим,че и татуса искаше да си преправиш на футболна топка..
![]()
То не се знае дали е по-добре да бъдат интегрирани или не : ето 2 противоположности - България и Франция.Първоначално написано от ABSOLUT`me
Но да, разбирам какво имаш предвид. Специално за Страсбург не знам ама в Париж може много лесно да станеш ...айде да не казвам расист , но нетолерантен(intolerant).
Америка сама си е довела чернокожите като роби, а и много други европейски страни са ги експоатирали, затова сега е нормално да си патят от малцинствата им. А Обама, какъвто и да е цветът на кожата му, има качества за президент, а и това е като знак пред света, че американците са загърбили старовремските и грешни, оплювани расистски настроения. Това е като отмъщението на цветнокожите![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
ООоо аз бях за Обама!
П.П. Някъде пишеше, че той има най-големия ... в света![]()