- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Топирате ли се?
с гребен ще се срешеш вярно малко заплетено ама става лесно еПървоначално написано от shell
![]()
![]()
![]()
Simple Plan FOREVER
Nestea
да .... определено имам нуждано го правя нормално и не седи толкова грозно
Топирала съм се 2-3 пъти, но косъмът ми е тънък и ми стан аха стърчащи косъмчета такива накъсани и от тогава не смеш да се топирам повече
![]()
не
Da
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Много рядко!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Не мога и не искам
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Dam..Kosata mi e po kasishka ot gore i stava qko![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
рядко
Не.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Естествено, че не... едно на ръка, че е супер смотано, в добавка към това, верни на максмата "Един решил, че е модерно да си тъп и айде всички след него" всяка втора се топира и като вървиш по улицата все едно, че всички са правени на конвейер, и за капак ти съсипва косата.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
не
moje bi topirvaneto e banalno ama ako prosto kosata ti ne stoi dobre bez tova nqma6 dryg izbor.. az naprimer vseki put predi da izlqza se topirvam..prosto bez tova nemoje i izglejda perfektvo![]()
![]()
![]()
Не.Немога![]()
Вече все по-рядко.