.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Презентация за Светската музика на средновековна Европа

Здравейте имам домашно по музика да направя презентация за Светската музика на средновековна Европа дотук добре ще препиша информацията от учебника,НО госпожата иска да сложа и музика на самите слайдове и незнам от къде да намеря светска музика МОЛЯ ВИ помогнете ми

Нарушена т.1
    moderated by oth_fenka
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

хайде моля Ви помогнете ми
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

за утре или най късно понеделник

Цитирай Първоначално написано от oth_fenka

ако е светска музика става,защото аз си нямам и напредстава как звучи севетската музика

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Имам адски много да уча днес и веднага след лекциите ще ходя до Русе.
    Ако никой не ти помогне, аз ще ти намеря тези работи за понеделник.

плс ако не те затроднявам ми намери още нещичко

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Линковете, които ти е дала oth_fenka, вършат идеална работа, не ти трябва друго. това си е светска музика, не духовна.

oк,защото аз не слушам нито светска нито духовна

госпожата каза,че това нестава не било средновековна светска музика светска музика е ама не е средновековна плс помогнете [/b]

merediana плс може ли да ми намериш някаква музика ти каза,че също може да потърсих ако никой не ми помогне???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си