- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Foot Fetish
И на мен ми се струва, че е така. Обаче е тъпо. Вярно, че пише големи простотии ама мислех, че просто си е леко глупавичкаПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Да, наистина. И все пак ддз. Ние си писахме няколко пъти и ми се стори нормална, имам предвид че не даде вид на чак толкова заблудена както се изкарва. Затова си мислех че е по-вероятно да не е ебавка профила.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Някои викат, че било ужасно![]()
Кое му е отвратителното? Става дума за нежност, а не за някакви мръсотии. Това показва върховна близост между двамата(поне според мен).
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
тва ми е новия профил стария ми го баннахаПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
не ме интересува зе тези които не вярват че съм аз..и тва че харесвам да се напикавам си е мой проблем! за фетиш чувал ли си? маии не
разкарай се..а и си отвратителноо грозен
![]()
ти си адски тъпа човекПървоначално написано от sladky2009
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..... а
а и то си личи, че акаунта е ебавка...може ли да се възбуждаш от това, че пикаеш....боже...![]()
![]()
![]()
извратена си....
![]()
..
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
аз като бях малък и момичета от класа ми в училище се чудеха защо често им гледам краката..., което ще рече , че съм си бил такъв още от малък .
според мен да целуваш краката на момичето с което си е израз на любов . Също така е нещо като предсексуална игра , която действа успокойтелно и възбуждащо. Задължителна е при някои зодии за да се получи един добър и чувствен секс след това. Проблемът е явно тук малко хора разбират това . Разбира се няма да отрека , че в много случай произлиза от това , че човека обича да бъде доминиран сексуално , а не да доминира. Някои хора така са направени , повечето могат да участват и в двете роли. Много мъже и жени по света практикуват фоот фетиш, е само, че някои не си признават, все пак това е нещо напълно нормално. Дами не се притеснявайте да опитате очаква ви един твърд мъж
.
Не бих казал, че произлиза от някакво желание човека да бъде доминиран. Аз не обичам да бъда доминиран. Сега вярно е, че в повечето порнаци с фуут фетиш мъжа е в подчинителна поза (foot worship), но в реалността рядко е така.Първоначално написано от sonoftruth
![]()
Иначе и аз съм така от малък. Дори от както се помня.![]()
Момичетата, които се осмелят да го пробват, задължително ще искат пак. Няма начин да не им хареса.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Здравейте, момче на 16 съм от варна търся момиче от 14 до 20, на което му харесва да му целуват,масажират,ближат и миришат краката.Ако има заинтересовани да пишат на ЛС.
Ако някое момиче харесва и се възбужда от това да пише на лс...
ойй и аз искам да си намеря някоя господарка на която да и ги лижа
Аз не знам като момиче до колко мога да бъда адекватна по темата...Но и аз обичам женски крака.
Мънички, нежнички, поддържани. И не мога да го възприема като фетиш или роля на подчинен (а обичам тази роля, просто не и с момиче). Мисля, че момичето така се чувства много желано и успява да свали много от границите й към други удоволствия. Повечето го намират по-скоро за сладко и мило, отколкото перверзно, и мръснишко. Прекрасна част от любовната игра - тръгваш от малкото пръстче на кракът нагоре и я побъркваш...
Нали идеята ми е да й доставя максимално удоволствие, да водя и да й създавам емоции...Какъв по-добър начин от това да й поцелуваш краченцето като на принцеса?![]()
Ако момичето има хубави крачета това е в състояние да ме възбуди. Винаги го практикувам в любовната игра преди секса ..
Има ли момичета, които искат да го пробваме ? Това ми е много любимо с крачетата, стига да са чистички и добре поддържани :P Мога да предложа и заплащане за товаАко има заинтересовани пишете ми => mani_087@abv.bg
![]()
imam edna priqtelka koqto ima mnogo hubavi kra4eta glezen4etata bqha na niiivo kato cqlo po4ti perfektna ni6to ne izleze noo vurhu neq si mi be6e izjivqvaneto s fetishizma mibkum jenski kra4eta na men mi haresva6e oba4e i na neq i dostavq6e ogromno udovolstvie za6toto tq znae6eb4ensled kra4etata sledva ....nooo sled tova po4nah da zaglejdam i vijdam 4e jenskoto kra4e e krasivo i v razli4ni obuvki no uvi ni6to ne izleze i ne feti6a be6e problema taka 4e ako nqkoq devoika iska da izpita udovolstvieto ot tova da i se pogrijat za kra4etatab6te sum mnogo 6tastliv da pi6ete
![]()
Ако има дама от София, която обича и иска да и целуват и масажират крачетата да пише на личен![]()
come ooon
Az obicham mnogo da blija krakata na nqkoi momiche ako ima momiche ot burgas koeto ima takav fetish da mi pishe obicham praschetata i abloliotno vsi4ko
Mnogo iskam da blija krakata na nqkoi momiche taiche ako nqkoi e ot burgas da pishe
Ili ot sofiq nqkoq ako iska da pishe
Да фоотфетиша, а също така и турската чекия смятам, че са доста възбуждащи, но не съм ги пробвал за съжаление!![]()
Бахти жалките хора! Търсите в тийн форум да лижете крака! Сигурно се някакви а-социални тролове, чийто единствени контакти с жена са тези с майка си!P.S.- да, имам го този фетиш
I az si tarsq takova momiche ot 14 na gore
Последно редактирано от Larj : 08-08-2016 на 13:22